Gündem Aşk Yeniden 56. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu! - izle

Aşk Yeniden 56. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu! - izle

18.05.2016 - 10:21 | Son Güncellenme:

Salı akşamları ekrana gelen Aşk Yeniden dizisinde bu hafta heyecan ikiye katlandı. Çünkü final söylentileri Aşk Yeniden dizisine olan rekabeti arttırdı. Aşk Yeniden 56. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Aşk Yeniden yeni bölüm özet ve fragmanı.

Aşk Yeniden 56. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu - izle

Aşk Yeniden yeni bölümü her salı akşamı Fox tv'de ekrana geliyor. Aşk Yeniden, 2015 yapımlı başrollerini Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Romantik komedi tadında Televizyon dizisidir..Dizinin ilk bölümü 10 Şubat 2015 yılında yayınlanmış ve reyting sıralamasında birinci olarak yayın hayatına iyi bir başlangıç yapmıştır ve 5 bölüm boyunca zirveden inmemiştir. Her salı FOX TV ekranında yayınlanmaktadır.

Haberin Devamı

AŞK YENİDEN 55. SON BÖLÜM ÖZETİ

Fatih, Zeynep ve dostları, katıldıkları yarışma da eşitlik olması üzerine yeni bir teklifle karşı karşıya kalırlar. Yarışmaya erkeklerin de dâhil olduğu bir şekilde devam edecek ya da yarışmadan çekilme kararı verip yenileceklerdir. Kızların baskıları sonuç verir ve erkekleri ikna ederek yarışmaya devam kararı alırlar. Bizimkiler oyun günü gelip çattığında müthiş bir şevkle yarışmaya başlarlar. Ancak karşı takımı yenebilmek düşündükleri kadar kolay olmayacaktır…

Aşk Yeniden 56. yeni bölüm fragmanında nefesler tutuldu - izle

AŞK YENİDEN 56. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN DİZİSİ OYUNCULARI

Özge Özpirinçci
Buğra Gülsoy
Tamer Levent
Tülin Oral
Lale Başar
Can Sipahi
Nilay Deniz
Nazlı Tosunoğlu
Orhan Alkaya
Tevfik İnceoğlu
Mert Öner
Yakup Yavru
Miray Akyovalıgil
Tunca Aydoğan
Tuna Arman
Sema Keçik

Haberin Devamı

Fox TV’de iki sezondur yayınlanan Aşk Yeniden dizisi Haziran ayında final yapacak. FOX’un sevilen romantik komedi dizisi Aşk Yeniden ekranlara veda ediyor.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinççi‘nin bulunduğu dizi Şubat 2015’de yayına başlamış ve salı gününün zirvesine oturmuştu.

Aldığı reytinglerle çok konuşulan dizi için artık sona yaklaşıyor. Haziran ayında kesin olarak final yapacak dizinin net olmamakla birlikte 60. bölümde biteceği söyleniyor.