Fifa Dünya Kupası

Fifa Dünya Kupası

Son dakika FİFA Dünya Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan FİFA Dünya Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan FİFA Dünya Kupası haber sayfamızda...

Fifa Dünya Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.012 fifa dünya kupası haberi bulunmuştur.
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek KOBİ'lerin artan e-ihracatı, dijital ödemelerin yaygınlaşması, modüler altyapılarla işletmelerin yatırım yükünün azaltılması, yapay zeka ve turizmin 'muhteşem' geri dönüşü... Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin'e göre, bu yıl ödemeler dünyasına bu 5 etki ivme verecek.
11.03.2024 Milliyet Executive
Messi'nin peçeteye imzalanan ilk FC Barcelona sözleşmesi açık artırmada
Messi'nin peçeteye imzalanan ilk FC Barcelona sözleşmesi açık artırmada Lionel Messi'nin 13 yaşındayken FC Barcelona'ya kiralanacağına dair yapılan ilk sözleşme 2000 yılında kağıt peçete üzerinde imzalanmıştı.
7.03.2024 Dünya
Uday Hüseyin'in 'Star Wars' ordusu! 'Falakaya yatırdı, lağım çukuruna attı'
Uday Hüseyin'in 'Star Wars' ordusu! 'Falakaya yatırdı, lağım çukuruna attı' Uday Hüseyin sadece Saddam'ın büyük oğlu değil, aynı zamanda onun iktidarının en ilginç ve acımasız yüzlerindendi. Lüks otomobiller, altın kaplama silahlarla hayatı uçlarda yaşadı. Ölümü de en az yaşamı kadar ses getiren Uday Hüseyin'in yönettiği askeri birliğin üniformalarındaki detayı ise 'pes' dedirtecek türdendi.
23.02.2024 Dünya
Unutulmaz sol bek! Futbol dünyasını yasa boğan acı haber
Unutulmaz sol bek! Futbol dünyasını yasa boğan acı haber Almanya’nın unutulmaz sol beki Andreas Brehme 63 yaşında hayatını kaybetti. Dünya Kupası’nda ülkesine şampiyonluğu getiren Brehme’nin vefat etmesi futbol dünyasını yasa boğdu.
20.02.2024 Futbol
Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e 200 milyon euro! Dev transfer operasyonu
Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e 200 milyon euro! Dev transfer operasyonu Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den ayrılık kararı alan Kylian Mbappe'nin Fransız temsilcisinde yaklaşık 200 milyon euroluk bir tasarrufa yol açacağı ortaya çıktı. PSG'de kurmayların Mbappe sonrası dev isimlere yöneleceği iddia edildi.
18.02.2024 Fransa Ligue 1
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi A Milli Takım, FIFA sıralamasında iki basamak yükselerek 35. sırada yer aldı.
15.02.2024 Milli Takım
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından törenle karşılanıyor.
14.02.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da
Cumhurbaşkanı Erdoğan 12 yıl sonra Mısır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı.
14.02.2024 Gündem
Mısır’a 12 yıl aradan sonra tarihi ziyaret! Masada Gazze ve SİHA'lar var
Mısır’a 12 yıl aradan sonra tarihi ziyaret! Masada Gazze ve SİHA'lar var Mısır ile ilişkilerin normalleşmesi için atılan adımlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 14 Şubat’taki ziyaretiyle zirveye ulaşacak.
12.02.2024 Gündem
TFF'den devrim niteliğinde karar! Yarı otomatik ofsayt sistemine geçiliyor, Deniz Çoban'dan değerlendirme
TFF'den devrim niteliğinde karar! Yarı otomatik ofsayt sistemine geçiliyor, Deniz Çoban'dan değerlendirme Trendyol Süper Lig'de ikinci yarıdan itibaren Yarı Otomatik Ofsayt Sistemi'ne geçiliyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu kararı resmen duyurdu. Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban devrim niteliğinde uygulamayı artıları ve eksileriyle birlikte değerlendirdi.
13.01.2024 Süper Lig
TFF açıkladı! Yarı otomatik ofsayt sistemi kullanılacak
TFF açıkladı! Yarı otomatik ofsayt sistemi kullanılacak Türkiye Futbol Federasyonu, ikinci yarıdan itibaren yarı otomatik ofsayt sisteminin Türkiye’de de kullanılacağını açıkladı.
12.01.2024 Süper Lig
Galatasaray'ın eski yıldızı Melo'dan Messi itirafı: "Bu tam bir çılgınlık''
Galatasaray'ın eski yıldızı Melo'dan Messi itirafı: "Bu tam bir çılgınlık'' Kariyerini Brezilya ekiplerinden Fluminense'de sürdüren Galatasaray'ın eski yıldız futbolcusu Felipe Melo'dan Arjantinli yıldız Lionel Messi hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu
21.11.2023 Galatasaray
Messi'den Uruguay maçı sonrası tepki: Saygı duymayı öğrenmeleri gerekiyor
Messi'den Uruguay maçı sonrası tepki: Saygı duymayı öğrenmeleri gerekiyor 2026 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Arjantin ile Uruguay karşı karşıya geldi. Uruguay'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmaya Ugarte, Olivera ve Rodrigo De Paul arasındaki tartışma damga vurdu. Saha içindeki tartışmayı engellemeye çalışan Messi, maçın ardından Uruguaylı oyunculara sert tepki gösterdi.
17.11.2023 Dünyadan Futbol
Uruguay Milli Takımı'ndan Muslera kararı!
Uruguay Milli Takımı'ndan Muslera kararı! Arjantin ve Bolivya karşılaşacak olan Uruguay'da aday kadro açıklanırken Muslera ile ilgili karar verildi.
13.11.2023 Galatasaray
Dünya Kupası, Suudi Arabistan’a kaldı!
Dünya Kupası, Suudi Arabistan’a kaldı! Dünyanın en iyi futbolcularını ülkedeki kulüplerine kazandırarak dikkatleri üzerine çeken Suudi Arabistan, şimdi de futbol organizasyonu açısından büyük bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
1.11.2023 Futbol
Kulübeyi yerli ve milli yapanlar!
Kulübeyi yerli ve milli yapanlar! Türk futbolu tırtılın kelebeğe dönüşmesi misali kendi teknik direktörlerini yetiştirdi hatta en büyük uluslararası başarılarına onlarla ulaştı. Elbette bugün genç yerli teknik direktörlerimizin çok başarılı olanları var ama onlara bu yolu açan üç isim Fatih Terim, Mustafa Denizli ve Şenol Güneş şimdiden tarihe geçti.
26.10.2023 Skorer
Spor sadece spor değildir
Spor sadece spor değildir Dünya ve Türkiye tarihinin en çalkantılı dönemlerinden biriydi. Dönemin siyasi gerilimleri, uluslararası çatışmaları ve ideolojik kutuplaşmaları spor arenalarına da yansıyordu.
25.10.2023 Gündem
Sakatlıkların peşini bırakmadığı servet: Neymar!
Sakatlıkların peşini bırakmadığı servet: Neymar! Sakatlıklara 680 gününü feda eden Neymar, çapraz bağlarını yırtarak bu sezon buna 200 gün daha ekledi. Al Hilal’in iki yıllık kontrat için bir serveti gözden çıkardığı futbolcu; kariyerinde oynadığı kadar bir süre de, sakatlıklar nedeniyle sahalardan uzak kaldı.
22.10.2023 Dünyadan Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Bizim bir duruşumuz var
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: Bizim bir duruşumuz var TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, A Milli Takım’da yeni ve cesur adımlar attıklarına vurgu yaptı, “Bizim göreve geldiğimizden beri bir duruşumuz var. Geçmişte çalışan hocaları göreve getirseydik nasıl bir farklılık olacaktı” ifadelerini kullandı.
15.10.2023 Futbol
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Süper Lig'in logosu değişiyor
TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı! Süper Lig'in logosu değişiyor Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Süper Kupa'nın nerede oynanacağından hakem yönetimlerine kadar birçok konuya değinen Büyükekşi, Süper Lig'in yeni logosu için de çalışmalar olduğunu söyledi.
14.10.2023 Süper Lig
Türkiye maçında Hırvatistan tribünlerinden skandal marş! UEFA'dan ceza yolda
Türkiye maçında Hırvatistan tribünlerinden skandal marş! UEFA'dan ceza yolda EURO 2024 Elemeleri'nde D Grubu'nda Milli Takımımız Hırvatistan'ı 1-0'lık skorla mağlup etmeyi başardı ancak tribünlerde skandal bir olay meydana geldi. Tribünde söylenen ırkçı bir marş sonrası Hırvatlar, UEFA'dan gelecek bir cezayla karşı karşıya kaldı.
13.10.2023 Milli Takım
TFF: Suudi Arabistan’ın 2034 FIFA Dünya Kupası ev sahipliğini destekliyoruz
TFF: Suudi Arabistan’ın 2034 FIFA Dünya Kupası ev sahipliğini destekliyoruz Türkiye Futbol Federasyonu, Suudi Arabistan'ın 2034 FIFA Dünya Kupası ev sahipliğini desteklediğini açıkladı.
10.10.2023 Dünyadan Futbol
A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi! Sözleşme detayı açıklandı
A Milli Takım'da Vincenzo Montella dönemi! Sözleşme detayı açıklandı TFF, A Milli Takım Teknik Direktörlüğüne Vincenzo Montella'nın getirildiğini açıkladı. İtalyan teknik adama 27 Eylül Çarşamba günü saat 14.00'te imza töreni yapılacağı duyuruldu.
21.09.2023 Milli Takım
Kadın futbolunu adeta sıçrattı! 2 milyar kişiye ulaşıldı
Kadın futbolunu adeta sıçrattı! 2 milyar kişiye ulaşıldı Avustralya ve Yeni Zelanda ev sahipliğindeki Dünya Kupası’nda maçları 2 milyon kişi statlarda izlerken, dünya üzerinde 2 milyar kişiye ulaşıldı. 570 milyon dolar gelir elde edilen turnuva, kadın futbolunu adeta sıçrattı
Galatasaray-Molde maçında penaltı ve ofsayt kararları doğru mu? Hakem Marciniak'ın bilinmeyen özelliği
Galatasaray-Molde maçında penaltı ve ofsayt kararları doğru mu? Hakem Marciniak'ın bilinmeyen özelliği Arjantin-Fransa arasındaki 2022 Dünya Kupası Finali'nde düdük çalan Polonyalı hakemin bilinmeyen özelliği ortaya çıktı. Eski hakem, Fanatik Gazetesi yazarı Deniz Çoban, Marciniak'ın performansını masaya yatırdı.
30.08.2023 Şampiyonlar Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Fifa Dünya Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.