Fıfa

Fıfa

Son dakika FIFA haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan FIFA gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan FIFA haber sayfamızda...

Fıfa

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.448 fıfa haberi bulunmuştur.
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor
İspanyol savcılar, kadın futbolcuyu dudaklarından öpen Rubiales için 2,5 yıl hapis cezası istiyor İspanyol savcılar, mahkemeye sunulan belgelerde, 46 yaşındaki Luis Rubiales'in öpüşme suçundan bir yıl, 'zorlama' suçundan ise 18 ay hapis cezasına çarptırılmasını talep etti.
28.03.2024 Dünya
Bilal Meşe, Süper Kupa derbisi için yurt dışından o hakemi işaret etti! 'Hollanda'ya yazı yazın'
Bilal Meşe, Süper Kupa derbisi için yurt dışından o hakemi işaret etti! 'Hollanda'ya yazı yazın' Süper Lig'in iki devi Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Süper Kupa maçında karşı karşıya gelecek. Hakemlerin Süper Lig'de son dönemde yaptığı büyük hatalar eleştirileri beraberinde getirdi. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, derbiyi yönetmesi için yurt dışından deneyimli düdüğü tavsiye etti. İşte Bilal Meşe'nin yazısı...
28.03.2024 Galatasaray
Vinicius gözyaşlarını tutamadı: Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum
Vinicius gözyaşlarını tutamadı: Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum Real Madrid'in Brezilyalı yıldızı Vinicius Jr. İspanya ile oynayacakları hazırlık karşılaşması öncesi basın toplantısında açıklamalarda bulundu. İspanya'da ırkçılığa maruz kalan yıldız oyuncu basın toplantısında gözyaşları içinde "Siyahi insanların acı çektiğini görmek istemiyorum." ifadelerini kullandı.
25.03.2024 Dünyadan Futbol
San Marino yine kazanamadı! Galibiyet hasreti 20 yıla çıktı
San Marino yine kazanamadı! Galibiyet hasreti 20 yıla çıktı FIFA Dünya Sıralaması'nın son basamağında bulunan San Marino, hazırlık maçında Saint Kitts ve Nevis ile golsüz berabere kaldı.
25.03.2024 Dünyadan Futbol
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz'
Süper Kupa'daki Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi sürpriz hakem önerisi! 'Kimse karşı çıkmaz' Galatasaray ile Fenerbahçe 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Süper Kupa'yı kaldırmak için karşı karşıya gelecek. Zorlu derbi öncesi Milliyet Gazetesi yazarı Levent Kalkan'dan sürpriz hakem önerisi geldi. İşte o yazı...
25.03.2024 Galatasaray
Luis Rubiales'ten Dominik vatandaşlığı hamlesi!
Luis Rubiales'ten Dominik vatandaşlığı hamlesi! İspanya Futbol Federasyonu Başkanlığı’ndan alınan Luis Rubiales, bu kez yolsuzluk soruşturmasına uğradı. Dominik’e giden eski başkanın, Karayipler ülkesinin vatandaşlığına geçmeye çalıştığı belirtiliyor.
25.03.2024 Diğer
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı
Yunanistan'da düdük yabancılarda! Cüneyt Çakır detayı Türkiye’de yabancı hakem sesleri her geçen gün daha çok çıkmaya başlarken, bu konuda yüz yıllık geleneğe sahip Yunanistan dünyada öne çıkan ülke konumunda bulunuyor. Hemen her milletten hakemin düdük çaldığı Komşu’daki uzun periyot, önemli bir deneyimi önümüze seriyor.
24.03.2024 Futbol
U19 Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası biletini kaptı!
U19 Milli Takımı, Avrupa Şampiyonası biletini kaptı! U19 Milli Takımı, UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Elit Tur ikinci maçında Hırvatistan'ı mağlup ederek Avrupa Şampiyonası bileti aldı.
23.03.2024 Futbol
Gençlerbirliği'nde olası transfer yasağı engellendi!
Gençlerbirliği'nde olası transfer yasağı engellendi! Gençlerbirliği, geçmiş dönem alacaklarından dolayı FIFA’ya başvuran toplam 6 oyuncunun tüm borçlarını ödeyerek olası transfer yasağını engelledi.
22.03.2024 1.Lig
Macaristan'dan TFF heyetine iftar daveti!
Macaristan'dan TFF heyetine iftar daveti! A Milli Takımımızın, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında oynayacağı maç öncesi Macaristan Futbol Federasyonu, Türkiye Futbol Federasyonu heyetine iftar daveti verdi.
22.03.2024 Milli Takım
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var'
Antalyasporlu Adam Buksa'dan Fenerbahçe ve Galatasaray itirafı! 'Gitme ihtimalim var' Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un Polonyalı santrforu Adam Buksa suskunluğunu bozdu. Tecrübeli forvet, Fenerbahçe ve Galatasaray'la ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.
22.03.2024 Antalyaspor
IFAB'dan radikal karar! Futbol ofsayta düşmedi
IFAB'dan radikal karar! Futbol ofsayta düşmedi Futbolda teknoloji kullanımı, bazı faydalar sağlamasına rağmen, bazı sorunlara da yol açtı.
22.03.2024 Futbol
Samsunspor'un transfer yasağı yeniden aktifleşti!
Samsunspor'un transfer yasağı yeniden aktifleşti! FIFA tarafından 2 dönem transfer yasağı cezasına çarptırılan Samsunspor'un cezası yeniden aktif oldu. Kırmızı-beyazlılar kararı resmi siteden duyurdu.
21.03.2024 Samsunspor
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, UEFA'dan hiçbir ceza almamıştır
Aziz Yıldırım: Fenerbahçe, UEFA'dan hiçbir ceza almamıştır Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, gündemde yer alan konulara ilişkin açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Fenerbahçe
Kayserispor'dan transfer yasağı açıklaması! 'Geçici bir yasaktan ibarettir'
Kayserispor'dan transfer yasağı açıklaması! 'Geçici bir yasaktan ibarettir' Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, FIFA tarafından verilen transfer yasağı ile ilgili açıklama yaptı.
20.03.2024 Kayserispor
Attila Gökçe'den olaylar sonrası sert tepki: Süper Lig maçlarını durduralım artık!
Attila Gökçe'den olaylar sonrası sert tepki: Süper Lig maçlarını durduralım artık! Süper Lig'in 30. haftasında oynanan ve konuk ekibin 3-2 galibiyetiyle sonuçlanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası taraftarlar sahaya girmiş, büyük olaylar yaşanmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Attila Gökçe, bu haftaki köşesinde yaşanan olaylara tepki gösterdi. İşte Attila Gökçe'nin 'Yakın şu karanlığı' başlıklı yazısı...
20.03.2024 Fenerbahçe
FIFA'dan 6 Türk kulübene transfer yasağı! Doğrulama geldi
FIFA'dan 6 Türk kulübene transfer yasağı! Doğrulama geldi FIFA yayınladığı listede 5 Süper Lig ve bir 1. Lig ekibine transfer yasağı getirdi. Eyüpspor'dan konuyla ilgili doğrulama gelirken yasağın 24 saat içinde kalkacağı açıklandı.
19.03.2024 Futbol
Fenerbahçeli futbolculara ceza gelecek mi? Fatih Şaşıoğlu: Meşru müdafaa ön planda olur
Fenerbahçeli futbolculara ceza gelecek mi? Fatih Şaşıoğlu: Meşru müdafaa ön planda olur Spor hukukundaki çalışmalarıyla dikkat çeken Avukat Fatih Şaşıoğlu, olayların içinde yer alan Fenerbahçeli futbolculara alt sınırdan bir ceza gelebileceğini ifade etti, bu konuda meşru müdafaanın önem kazanacağını dile getirdi.
19.03.2024 Trabzonspor
FIFA Başkanı Infantino'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için açıklama: Kabul edilemez
FIFA Başkanı Infantino'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için açıklama: Kabul edilemez FIFA Başkanı Gianni Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında açıklamada bulundu.
18.03.2024 Süper Lig
Tarık Ongun'a UEFA'dan CORE Projesi görevi!
Tarık Ongun'a UEFA'dan CORE Projesi görevi! TFF Yardımcı Hakem Koçu Tarık Ongun, UEFA'nın CORE Projesi (Centre of Refereeing Excellence) kapsamında, Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden 7 hakem triosunun katıldığı 8 günlük Seminerde Yardımcı Hakem Koçu olarak görevlendirildi.
14.03.2024 Dünyadan Futbol
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret!
UEFA Başkanı Ceferin'den TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye ziyaret! UEFA Başkanı Aleksander Čeferin, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile bir araya geldi.
14.03.2024 Futbol
Adana Demirspor’dan transfer yasağı sonrası açıklama geldi
Adana Demirspor’dan transfer yasağı sonrası açıklama geldi Lacivert-mavili kulüp, FIFA'nın uyguladığı transfer yasağı sonrası açıklama yaptı.
14.03.2024 Adana Demirspor
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu
SON DAKİKA | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan sert sözler: Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunu Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Galatasaray, Türk futbolu için beka sorunudur" ifadesini kullandı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Aykut Kocaman, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı için oran verdi: Yüzde 51 ihtimalle...
Aykut Kocaman, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki şampiyonluk yarışı için oran verdi: Yüzde 51 ihtimalle... Sarı-lacivertli takımın efsane golcüsü ve eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında nefes kesen şampiyonluk mücadelesini yorumladı. Deneyimli futbol adamı, zirve yarışında bir adım önde olan takımı da açıkladı.
13.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray, Leipzig'ten Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı
Galatasaray, Leipzig'ten Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı Galatasaray, Leipzig'ten 17 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır'ı kadrosuna kattı.
13.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fıfa ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.