1.Lig Fikret Yılmaz: "Oyuncularımın lisansını çıkartsınlar"

Fikret Yılmaz: "Oyuncularımın lisansını çıkartsınlar"

30.08.2018 - 21:01 | Son Güncellenme:

Spor Toto 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, futbolcularının lisanslarının çıkartılmasını istedi.

Fikret Yılmaz: Oyuncularımın lisansını çıkartsınlar

Spor Toto 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Fikret Yılmaz, futbolcularının lisanslarının çıkartılmasını istedi. Yılmaz, Çamlık Spor Tesisleri'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni yönetime başarılar diledi, yeni başkan Sedat Namal'ın taşın altına gövdesini koyduğunu söyledi.

Futbolcuların lisansının çıkmasını umut ettiklerini ifade eden Yılmaz, "En azından 7-8 oyuncumun lisansının çıkması konusunda bu şehirde bir kıpırdanma olur diye bekliyoruz. Biz hala umut ediyoruz, inanıyoruz. Bizim onlardan beklentimiz lütfen gereken ne ise yapılmalı, transfer açılmalı. Ben bunu Kardemir Karabükspor'un geleceği açısında düşünüyorum. Eski oyuncular buraya çağrılsa da çağrılmasa da yetersiziz." diye konuştu.

"Futbolcularımın lisansını çıkartsınlar"
Geçtiğimiz hafta sahalarında 1-1 berabere kaldıkları Altınordu maçında genç oyuncuların çok iyi mücadele ettiğini aktaran Yılmaz, şunları söyledi: "Hepsi harikaydı, yüreklerini sahaya koydular. Yılın puanını kazandılar. Benim tek derdim, benim evladımda futbolcu, futbolcunun nasıl ekmek kazandığını, neler hissettiğini ben çok iyi bilirim. Lütfen, çok rica ediyorum oyuncularımın lisansını çıkartsınlar. Bu onların yapacağı en güzel şey olur. Belki hayatlarında yapacakları en güzel şey olur. Çok dua alırlar."

Haberin Devamı

Haftasonu deplasmanda karşılaşacakları Eskişehirspor'un da durumunun vahim olduğunu vurgulayan Yılmaz, "Allah onlara da yardım etsin. Eskişehirspor da inşallah bu süreci aşar. Onlar da asırlık bir çınar, çok büyük bir kulüp. Allah yardım etsin. Şu an bizim beklediğimiz tek şey lisanslarımızın çıkması. Biz sahaya çıkar yine her zaman olduğu gibi yüreğimizi ortaya koyar aslanlar gibi mücadele ederiz. Biz sonucun ne olduğunu pek düşünmüyoruz bu genç ekibimizle. Biz sadece Kardemir Karabükspor'u en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veriyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Eskişehirspor maçı hazırlıkları
Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında 1 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak kırmızı-mavili ekip, hazırlıklarını sürdürdü.

Çamlık Spor Tesisleri'nde teknik direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik çalışmanın ardından orta ve şut çalışması yaptı.

Haberin Devamı