File

File

Son dakika File haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan File gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan File haber sayfamızda...

File

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.573 file haberi bulunmuştur.
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti
Arda Güler'den sonra bir Türk daha! Real Madrid harekete geçti Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katan Real Madrid'in sıradaki hedefinin Trabzonspor'un genç yıldızı olduğu iddia edildi. Eflatun-beyazlıların, genç oyuncu için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı!
Fenerbahçe'de Dzeko ve Livakovic farkı! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük’ü yenerek zirve yarışında hata yapmadı. Forvet Edin Dzeko, Süper Lig’de 20. golünü atarken, kaleci Livakovic de Gaziantep maçının ardından en etkili performansını ortaya koydu, zaferin mimarı oldu.
16.04.2024 Fenerbahçe
Lukas Fabianski: Enerjimizin tükendiğini söyleyemem!
Lukas Fabianski: Enerjimizin tükendiğini söyleyemem! West Ham United'ın tecrübeli kalecisi Lukas Fabianski, Bayer Leverkusen maçı sonrası konuştu.
11.04.2024 UEFA Avrupa Ligi
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor!
Trabzonspor'da Paul Onuachu gün sayıyor! Kolundaki alçıyı çıkaran Nijeryalı golcü, Trabzonspor’un cuma günü Sivas’la oynayacağı maçta sahalara dönebilecek.
8.04.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı!
Beşiktaş'ı Başakşehir deplasmanında Emirhan İlkhan yıktı! Trendyol Süper Lig'in 31'inci haftasında Başakşehir ile Beşiktaş 1-1 berabere kaldı.
4.04.2024 Basaksehir
Galatasaray'da Muslera'dan sözleşme açıklaması: Anlaşma tamamlanmıştır
Galatasaray'da Muslera'dan sözleşme açıklaması: Anlaşma tamamlanmıştır Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Hatayspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
2.04.2024 Galatasaray
Fernando Muslera'dan 5. dalya! 15 kupa kaldırdı
Fernando Muslera'dan 5. dalya! 15 kupa kaldırdı Uruguaylı file bekçisi, Hatayspor maçıyla birlikte sarı-kırmızılılarla 500. resmi karşılaşmasına çıktı. Mücadele öncesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Muslera’ya plaket takdim etti.
2.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da rövanş zamanı! Buruk rekoru kırabilecek mi?
Galatasaray'da rövanş zamanı! Buruk rekoru kırabilecek mi? Galatasaray ligin ilk yarısında puan kaybettiği 4 takımdan 3’ü ile son 8 hafta karşılaşacak. Hatayspor’u bugün konuk edecek Cim-Bom, Sivasspor ve Fenerbahçe ile de kendi sahasında oynayacağı rövanş maçlarını kazanarak şampiyonluk hedefine ulaşmaya çalışacak.
2.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Hatayspor maçı öncesi 5 yıldız sarı kart sınırında
Galatasaray'da Hatayspor maçı öncesi 5 yıldız sarı kart sınırında Sarı-kırmızılı takım Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın Hatayspor'u konuk edecek. Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoğlu, Kaan Ayhan, Sergio Oliveira ve Davinson Sanchez, sarı kart sınırında yer alıyor.
1.04.2024 Hatayspor
PFDK'dan Galatasaray kalecisi Günay Güvenç'e 2 maç ceza
PFDK'dan Galatasaray kalecisi Günay Güvenç'e 2 maç ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, sarı-kırmızılı file bekçisine müsabaka hakemine hakareti sebebiyle 2 maç ceza verdi.
29.03.2024 Galatasaray
Ayasofya 2'nci Bayezid Minaresi'nde restorasyon! Söküm işlemi başladı
Ayasofya 2'nci Bayezid Minaresi'nde restorasyon! Söküm işlemi başladı Ayasofya-i Kebir Cami restorasyonunda daha önce çatlak tespit edilen II.Bayezid Minaresi'nde söküm işlemleri başladı.
26.03.2024 Gündem
Doğan Alemdar: Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz!
Doğan Alemdar: Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz! Ümit Milli Takım kalecisi Doğan Alemdar, Gürcistan maçının ardından konuştu.
22.03.2024 Futbol
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi
Eczacıbaşı Dynavit, Türkiye'deki finali kaçırdı! Santarelli'nin takımı Imoco'ya elendi Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan takımı Imoco Volley ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1 kazanan Imoco, Türkiye'de oynanacak final adını yazdırdı. Imoco'nun rakibi Milano olacak.
20.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'yi eledi, sevinirken sahada bayıldı!
Fenerbahçe'yi eledi, sevinirken sahada bayıldı! Fenerbahçe, CEV Şampiyonlar Ligi'nde Vero Volley Milano'ya altın sette yıkıldı. Milano'da İtalyan yıldız maç sonu sevinirken baygınlık geçirdi.
20.03.2024 Voleybol
Real Madrid'e kötü haber! Yeniden sakatlandı
Real Madrid'e kötü haber! Yeniden sakatlandı Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etmek isteyen Real Madrid'e yıldız isimden sakatlık haberi geldi.
19.03.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Görüşmeler çıkmaza girmişti
Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Görüşmeler çıkmaza girmişti Sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'la kontratı sona erecek olan Fernando Muslera'yla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kalacak mı, gidecek mi belirsizliği süren Uruguaylı eldiven konusunda yeni bir karar alındı.
16.03.2024 Galatasaray
Fatih Terim, Galatasaray'ın kalbini istedi! Sözleşmesi sona eriyor
Fatih Terim, Galatasaray'ın kalbini istedi! Sözleşmesi sona eriyor Süper Lig'de şampiyonluk hedefine odaklanan Galatasaray'da yıldız isme Fatih Terim talip oldu. Sözleşmesi sona erecek sarı-kırmızılı futbolcunun geleceği merak ediliyor.
14.03.2024 Galatasaray
VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi!
VakıfBank'ın yıldızı Zehra Güneş tarzını değiştirdi! VakıfBank'ın yıldız ismi Zehra Güneş, yeni tarzı ile sosyal medyada gündem oldu. Öte yandan basketbol maçına giden Zehra'nın görüntüsü canlı yayına geldi.
12.03.2024 Voleybol
VakıfBank'ta Zeynep Sude Demirel, Eczacıbaşı'na duvar oldu! Zehra Güneş oynamadı
VakıfBank'ta Zeynep Sude Demirel, Eczacıbaşı'na duvar oldu! Zehra Güneş oynamadı Sultanlar Ligi’nin 25. hafta maçında VakıfBank, Eczacıbaşı'nı 3-0 mağlup etti. Maça damga vuran isimlerden biri Zeynep Sude Demirel oldu. Eczacıbaşı'ndan Tijana Boskovic'in 22 sayısı yenilgiyi önleyemedi.
11.03.2024 Voleybol
Okan Kocuk, Ankaragücü maçı öncesi iddialı: 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum
Okan Kocuk, Ankaragücü maçı öncesi iddialı: 3 puanla ayrılacağımızı düşünüyorum Samsunspor'un kalecisi Okan Kocuk, dikkat çeken açıklamalarda bulunarak ligde son haftalara girdiklerinin altını çizdi.
9.03.2024 Samsunspor
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru
Galatasaray, Rizespor'u farklı geçti! İstanbul'da gol yağmuru Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray, Rizespor'u 6-2'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
8.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Fernando Muslera, Süper Lig tarihine geçti! 1 golü var
Galatasaray'da Fernando Muslera, Süper Lig tarihine geçti! 1 golü var Süper Lig'in 29'uncu haftasında Galatasaray ile Rizespor karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan maçta süre alan Fernando Muslera, Süper Lig tarihine geçti.
8.03.2024 Galatasaray
Xavi Hernandez'den Marc Andre ter Stegen'e büyük övgü!
Xavi Hernandez'den Marc Andre ter Stegen'e büyük övgü! Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez, Alman file bekçisi Marc Andre ter Stegen'le ilgili konuştu.
7.03.2024 İspanya La Liga
Enes Emre Büyük: Avrupa’da oynama hayalim var!
Enes Emre Büyük: Avrupa’da oynama hayalim var! Galatasaray'ın genç file bekçisi Enes Emre Büyük açıklamalarda bulundu.
6.03.2024 Galatasaray
Alexander Blessin: Fenerbahçe'de ciddi bir baskı var
Alexander Blessin: Fenerbahçe'de ciddi bir baskı var Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin, Fenerbahçe karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.
6.03.2024 Konferans Ligi

Benzer Haber Etiketleri

File ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.