Filipinler

Filipinler

Son dakika Filipinler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Filipinler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Filipinler haber sayfamızda...

Filipinler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.200 filipinler haberi bulunmuştur.
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur!
Bakan Bak: Türk basketbolu için bir vizyondur! Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kısa süre içinde açılışı yapılacak İstanbul’daki Türkiye Basketbol Gelişim Merkezi’nin büyük bir yatırım olduğunu ve uzun yıllar Türk sporuna hizmet vereceğini ifade etti.
28.03.2024 Basketbol
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok
Başkenti birebir kopyaladılar! Savaşa hazırlık uzaydan görüntülendi, Google'da kaydı yok Google haritalarda dahi gözükmeyen Çin'in gizli üssü basına sızdı. Yakın zamanda Pasifik'te çıkması beklenen savaş kapsamında Tayvan başkentini birebir kopyaladı, söz konusu olay dünyada ses getirdi.
27.03.2024 Dünya
İsrail Refah’ı vurdu
İsrail Refah’ı vurdu ABD Başkanı Biden, Refah’a yönelik operasyona karşı olduğunu açıkça aktarırken, Netanyahu ise “Başka yol yok” diye ısrar ediyor. Bununla birlikte İsrail ordusu itirazlara rağmen Refah’a hava saldırısı gerçekleştirdi.
20.03.2024 Dünya
Filipinler'de Blinken'a soğuk duş! 'Savaş suçlusu hoş gelmedin'
Filipinler'de Blinken'a soğuk duş! 'Savaş suçlusu hoş gelmedin' ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ziyareti kapsamında Filipinler'e gitti. Blinken burada yoğun protestolar eşliğinde karşılandı.
19.03.2024 Dünya
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
16.03.2024 Diğer
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var
Tüyler ürperten 'aşk merkezi!' 658 kişi kurtarıldı, aralarında erkekler de var Filipinler’de, internette sevgili rolü oynayarak sahtecilik yapmaya zorlanan yüzlerce kişi bir dolandırıcılık merkezinden kurtarıldı.
14.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk, Filipinler, Yunanistan, Burundi ve Kore Cumhuriyeti büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
12.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerin güven mektuplarını kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, büyükelçilerin güven mektuplarını kabul etti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk, Filipinler, Yunanistan, Burundi ve Kore Cumhuriyeti büyükelçilerinin güven mektuplarını kabul etti.
12.03.2024 Gündem
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda sezon sonuna yaklaştıkça heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Şampiyon Oranlar ile normal üzerinde oranlarla kazanma şansını yakala!
9.03.2024 Diğer
Burçin Terzioğlu'ndan Umut Duygu açıklaması! 'Evlilik teklifi aldım ama ayrıldık'
Burçin Terzioğlu'ndan Umut Duygu açıklaması! 'Evlilik teklifi aldım ama ayrıldık' İlişkileri 2020 yıllında çıktıkları Filipinler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıkan Burçin Terzioğlu-Umut Duygu çifti, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde yollarını ayırdı. Nikâh masasına oturmaları beklenirken aşka nokta koyan ikiliden Terzioğlu'ndan ilk açıklama geldi.
8.03.2024 Cadde
AGM-183'ü Guam'a getirdiler! ABD'nin uzaydan hedefini vuran silahı, okların gösterdiği ülke ortaya çıktı
AGM-183'ü Guam'a getirdiler! ABD'nin uzaydan hedefini vuran silahı, okların gösterdiği ülke ortaya çıktı ABD'nin bilinen tek hipersonik füzesi AGM-183 Çin'in hemen yanı başında bulunan Guam Adası'na getirildi. Uzaydan hedefini vurabilen söz konusu füzenin bir anda kritik bölgeye getirilmesi dünyada ses getirdi.
6.03.2024 Dünya
Uzak Doğu’yu karıştırdı
Uzak Doğu’yu karıştırdı ABD’li şarkıcı Taylor Swift’in Singapur konserleri, Uzak Doğu’da gerilim yarattı.
5.03.2024 Dünya
Burçin Terzioğlu ile dört yıllık sevgilisi Umut Duygu ayrıldı!
Burçin Terzioğlu ile dört yıllık sevgilisi Umut Duygu ayrıldı! 4 yıldır beraber olan oyuncu Burçin Terzioğlu ile spor eğitmeni Umut Duygu, ilişkilerini gözlerden uzak yaşıyorlardı. Aşklarını 2020 yıllında gittikleri tatilde duyuran çiftin ayrıldığı iddia edildi.
27.02.2024 Cadde
Dünya ‘Kaan’ı kutladı! 'Bu sadece başlangıç'
Dünya ‘Kaan’ı kutladı! 'Bu sadece başlangıç' Türkiye’yi savunma sanayisinde ve teknolojide dünyanın en üst ligine taşıyan KAAN’ın ilk uçuşunun gurur ve sevinci Türkiye ile sınırlarını aştı. Türkiye’nin 5. nesil savaş uçağı KAAN’ın ilk uçuşu, dünyanın dört bir yanından farklı milliyetten insanların ortak sevinci oldu.
25.02.2024 Gündem
KAAN uçtu, Japon gazetesi yazdı: Türk jetinde potansiyel ihraç rotası!
KAAN uçtu, Japon gazetesi yazdı: Türk jetinde potansiyel ihraç rotası! Business Insider 'Türkiye F-35'i elde edemedi ancak ürettiği yeni beşinci nesil savaş uçağı ilk uçunu yaptı' başlığını atarken, Bloomberg bir dönüm noktasının yaşandığını yazdı. Nikkei Asia gazetesi ise KAAN'ı satın alabilecek diğer ülkelerin ipuçlarını verdi.
22.02.2024 Dünya
Dünya Suudi güzeli konuşuyor! Yarışmaya katıldı, tarihe geçti
Dünya Suudi güzeli konuşuyor! Yarışmaya katıldı, tarihe geçti Suudi Arabistan tarihinde bir ilk yaşandı. Riyad, Singapur'da düzenlenen bir güzellik yarışmasına ilk kez bir temsilci gönderdi
20.02.2024 Dünya
Filipinler'i vuran toprak kayması: Bilanço ağırlaşıyor, en az 92 ölü
Filipinler'i vuran toprak kayması: Bilanço ağırlaşıyor, en az 92 ölü Filipinler’in güneyindeki maden sahası yakınlarında meydana gelen toprak kaymasında tablo her geçen gün ağırlaşıyor. Buna göre, hayatını kaybedenlerin sayısı en az 92'ye yükseldi. Ekipler, kayıp durumdaki 36 kişiyi arama çalışmalarına devam ediyor.
15.02.2024 Dünya
'Neslimizi tanımlayan tehdit': Volt Typhoon
'Neslimizi tanımlayan tehdit': Volt Typhoon ABD'nin yanı sıra müttefikleri İngiltere, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'ya kadar ulaşan sızıntının arkasında, bir süper güç var. İnternete bağlı binlerce cihazı tehlikeye atan Dev-0391, 2021'den bu yana aktif.
14.02.2024 Dünya
Filipinler’deki toprak kaymasında bilanço ağırlaşıyor: En az 68 ölü
Filipinler’deki toprak kaymasında bilanço ağırlaşıyor: En az 68 ölü  Filipinler’in güneyindeki Davao de Oro eyaletinde maden sahasının yakınlarında geçtiğimiz hafta meydana gelen toprak kaymasında hayatını kaybedenlerin sayısı en az 68’e yükseldi.
12.02.2024 Dünya
Filipinler’deki toprak kaymasında bilanço ağırlaşıyor
Filipinler’deki toprak kaymasında bilanço ağırlaşıyor Ülkenin güneyindeki Davao de Oro eyaletinde geçen hafta maden sahasının yakınlarında meydana gelen heyelan, 37 can aldı.
11.02.2024 Dünya
Filipinler'de toprak kayması: 45 yaralı, 41 kayıp
Filipinler'de toprak kayması: 45 yaralı, 41 kayıp Filipinler'de dün meydana gelen toprak kaymasında 45 kişi yaralanırken, 41 kişiden haber alınamadığı bildirildi.
7.02.2024 Dünya
Filipinler'deki toprak kaymasında korkunç görüntüler! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Filipinler'deki toprak kaymasında korkunç görüntüler! Çok sayıda ölü ve yaralı var Filipinler'de dün meydana gelen toprak kaymasında en az 45 kişi yaralandı, yetkililer onlarca kişiden ise haber alamadıklarını kaydetti.
7.02.2024 Dünya
2 senede 34 yıl yaşlandı! Kırmızı lekeleri alerji sandı, sebebi ölümcül çıktı
2 senede 34 yıl yaşlandı! Kırmızı lekeleri alerji sandı, sebebi ölümcül çıktı Bir gece ansızın vücudunda kırmızı lekeler çıkmaya başladı. Ailesi ise kızlarını hastaneye götürünce gerçeği öğrendi. Henüz ergenlik çağındaki genç kız artık annesinden bile daha yaşlı görünüyor. Bunun sırrı da anne ve babasında saklı!
8.02.2024 Genel Sağlık
İnsanların yerini alacak ordu! Çin'in 2035 planı: Askerler olmadan savaş
İnsanların yerini alacak ordu! Çin'in 2035 planı: Askerler olmadan savaş 2035 yılına kadar askeri anlamda adeta bir devrime hazırlanan Çin, insanlar olmadan gireceği bir savaşa hazırlanıyor. İngiliz basınında çıkan ve bu insansız ordu hakkında verilen detaylar ise dünya medyasında ses getirdi.
6.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Filipinler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.