Turkish Airlines Euroleague Final Four’da iftar menüsü

Final Four’da iftar menüsü

16.05.2019 - 15:46 | Son Güncellenme:

Final Four’a ev sahipliği yapacak Vitoria ve çevresindeki tüm otellere ramazan ile ilgili bilgilendirme yapıldığı, oruç tutanlara yönelik de yemek zaman ve menüleri oluşturulması konusunda tavsiyelerde bulunulduğu ortaya çıktı.

Final Four’da iftar menüsü

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Avrupa basketbolunun kulüpler düzeyinde en büyük takımını belirleyecek olan THY Euroleague Final Four’u öncesinde İspanya’da ramazan telaşı yaşanıyor. Vitoria kentinin ev sahipliği yapacağı organizasyon için kentte ve civar bölgelerdeki otellerde ramazan hazırlığı olduğu ortaya çıktı.

Real Madrid ve CSKA Moskova’nın yanı sıra Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko’nun da organizasyonda bulunmasından dolayı bölgeye çok sayıda Türk taraftar hücum etti. Bu taraftarların bazılarının içinde bulunulan ay nedeniyle oruç tutuyor olabilecek olmaları yetkilileri harekete geçirdi.

Bu durumun göz önünde bulundurulmasının bölgedeki tüm otellere tavsiye edildiği bildirildi. Ramazan ile ilgili bilgilendirmenin turizm işletmelerine yapıldığı, bu durumda kahvaltı saatlerinin ne olacağı, akşam yemeklerinin hangi zaman çizelgesinde olacağının aktarıldığı belirtildi. Ayrıca oruç tutan taraftarlar için iftar menüleri hazırlandığı ifade edildi.