Final

Final

Son dakika final haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan final gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan final haber sayfamızda...

Final

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 57.496 final haberi bulunmuştur.
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
20.04.2024 Diğer
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleri Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
20.04.2024 Futbol
ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı! 2024 ATA AÖF sınav giriş yerleri için belge nasıl alınır? İşte ATA AÖF sınav takvimi ve sınav giriş belgesi alma ekranı
ATA AÖF sınav giriş belgesi açıklandı! 2024 ATA AÖF sınav giriş yerleri için belge nasıl alınır? İşte ATA AÖF sınav takvimi ve sınav giriş belgesi alma ekranı ATA AÖF sınav takvimi ve sınav giriş belgesi belli oldu. 2024 Bahar Dönemi ATA AÖF sınavları için hem sınav tarihleri hem de sınav yerleri merak konusu oldu. Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, ATA AÖF sınav giriş belgesi 2024 nasıl, nereden alınır? ATA AÖF Bahar Dönemi vize ve final sınavları ne zaman? sorularını araştırıyor.
20.04.2024 Bilgi Rehberi
Fenerbahçe maçında 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Tzokalis'in sırrı ortaya çıktı! Su şişesi detayı
Fenerbahçe maçında 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Tzokalis'in sırrı ortaya çıktı! Su şişesi detayı Fenerbahçe karşısında Tadic, Cengiz Ünder ve Bonucci'nin penaltılarını kurtararak Olympiakos'a turu getiren Yunan eldivenin sırrı ortaya çıktı.
20.04.2024 Konferans Ligi
ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi hangi yarışmacı oldu? İşte haftanın kazananı ve puan tablosu
ZUHAL TOPAL'LA YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de 75 bin TL'lik büyük ödülün sahibi hangi yarışmacı oldu? İşte haftanın kazananı ve puan tablosu Zuhal Topal'la Yemekteyiz haftanın final gününde ekrana geliyor. 5 Yarışmacının hafta boyu birbiriyle mücadele ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de en yüksek puanı toplayana 75 bin TL veriliyor. Peki Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kim birinci oldu? İşte 19 Nisan 2024 Cuma günkü Yemekteyiz birincisi...
20.04.2024 Bilgi Rehberi
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca
Bilal Meşe'den Beşiktaş'a öneri: Yabancılara paraları çarçur etmeyin! Alın size yerli hoca Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Ankaragücü'nü 2-0 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, karşılaşmayı değerlendirdi ve siyah-beyazlı ekibe öneride bulundu.
20.04.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın iflas maçı! Oyuncular isyan etti F.Bahçe’de sezon başından itibaren verdiği hatalı kararlarla eleştirilen İsmail Kartal, Olympiakos karşısında bunlara bir yenisini daha ekledi. Tecrübeli çalıştırıcının değişikliklerine oyuncular da isyan ederken, yarı final bileti uçtu gitti.
20.04.2024 Fenerbahçe
Ekrana damga vuran ayrılık
Ekrana damga vuran ayrılık İki haftalık aranın ardından ekrana gelen ‘İnci Taneleri’ dizisinde Dilber ve Azem’in ayrılığı geceye damga vurdu.
20.04.2024 Cadde
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'dan teknik direktör sorusuna cevap! Beşiktaş'ta futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Feyyaz Uçar, Ankaragücü maçının ardından konuştu.
19.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Ernest Muçi'den 3'üncü gol sevinci!
Beşiktaş'ta Ernest Muçi'den 3'üncü gol sevinci! Beşiktaş'ın Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ettiği maçta fileleri havalandıran Ernest Muçi, 3'üncü kez gol atma başarısı gösterdi.
19.04.2024 Beşiktaş
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde şampiyon Mihalıççık Belediyesi oldu!
Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde şampiyon Mihalıççık Belediyesi oldu! Mihalıççık Belediyesi, Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde şampiyon oldu.
19.04.2024 Diğer
AÖF FİNAL SINAVI 2024 TARİHİ: Anadolu Üniversitesi (AÖF) bahar dönemi final sınavı ne zaman, saat kaçta?
AÖF FİNAL SINAVI 2024 TARİHİ: Anadolu Üniversitesi (AÖF) bahar dönemi final sınavı ne zaman, saat kaçta? Anadolu Üniversitesi bahar dönemi final sınav takvimi paylaşıldı. AÖF finallerini bekleyen adaylar sınav saatlerini de araştırıyor. 2024 AÖF bahar dönemi final sınavları ne zaman?
19.04.2024 Bilgi Rehberi
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? Bu hafta eleme oldu mu? 19 Nisan Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi hangi gelin seçildi?
GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ? Bu hafta eleme oldu mu? 19 Nisan Gelinim Mutfakta günün ve haftanın birincisi hangi gelin seçildi? Gelinim Mutfakta yarışması heyecan dolu bölümleriyle haftanın final gününde devam ediyor. 4 Gelinin birbiriyle olan mücadelesi izleyenleri ekrana kilitliyor. Her gün oynanan yemek yarışında en güzel yemeği yapan kişi birinci oluyor ve çeyrek altın kazanıyor. Haftanın birincisi ise 10 bileziğin sahibi oluyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altını ve 10 bileziği kim kazandı? Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte 19 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi
Kupa canavarı Fenerbahçe basın mensuplarıyla bir araya geldi Muhteşem bir sezon geçiren, FIBA Süper Kupa, Türkiye Kupası, EuroLeague Kadınlar ve Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde mutlu sona ulaşan Fenerbahçe Alagöz Holding, basın mensuplarıyla buluştu.
Senad Ok'tan sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'
Senad Ok'tan sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.
19.04.2024 Futbol
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!'
'Hiçbir sorun olmasa da altıncı ayda terk ediyordum!' Son olarak final yapan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı'nda 'Figen' karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Atakan Başsavcı ile ilişkisi hakkında konuşurken, geçmiş birlikteliklerine dair dikkat çeken bir itirafta bulundu.
19.04.2024 Cadde
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu
Türkiye Kupası'nda Yarı Final rövanş maçlarının programı belli oldu Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı final heyecanı yaklaşıyor. Türkiye Futbol Federasyonu Yarı Final rövanş programını açıkladı.
19.04.2024 Türkiye Kupası
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı'
Senad Ok'tan İsmail Kartal'a sert sözler! 'Okan Buruk'tan iyi olduğunu göstermek için Fenerbahçe'yi yaktı' Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanşında Olympiakos'a elenerek Avrupa'ya veda etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Senad Ok, mücadele sonrası sarı-lacivertli ekipteki gelişmeleri değerlendirdi ve İsmail Kartal'a sert eleştirilerde bulundu.
19.04.2024 Fenerbahçe
Simge Aköz Fenerbahçe'ye meydan okudu: Kupayı eve götürmek istiyoruz
Simge Aköz Fenerbahçe'ye meydan okudu: Kupayı eve götürmek istiyoruz Sultanlar Ligi final serisinde durumu 2-2 yapan Eczacıbaşı Dynavit’in milli yıldızı Simge Aköz şampiyonluk için iddialı konuştu.
19.04.2024 Voleybol
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya
'İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber ilk kez karşı karşıya Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı 'İnci Taneleri', iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile 18 Nisan'da ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonrası ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merk konusu oldu.
19.04.2024 Cadde
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'a normal süresini 1-0 galip tamamladığı maç sonucunda penaltılarla elendi. Avrupa'da temsilcimizin kalmaması sonrası takımlarımızın UEFA ülke puanına yaptığı katkılar netleşti. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Olympiakos yarı finalde
Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'ne veda etti! Olympiakos yarı finalde Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçında Olympiakos ile karşı karşıya geldi. 3-2'lik Olympiakos üstünlüğüyle biten ilk maçın rövanşında normal süre Fenerbahçe'nin 1-0'lık galbiyetiyle tamamlandı. Sarı-lacivertliler, rakibine seri penaltı atışlarında elendi.
19.04.2024 Konferans Ligi
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'yle çifte hedef!
Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'yle çifte hedef! Beşiktaş, 5 maçtır galip gelemediği Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında bugün Ankaragücü’nü konuk edecek. Siyah-beyazlı yönetim, Samsunspor beraberliğinin ardından Fernando Santos’la yolları ayırarak sezon sonuna kadar teknik sorumluluk görevine Serdar Topraktepe’yi getirmişti.
19.04.2024 Beşiktaş
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi
Yunanistan'da gündem Fenerbahçe! 'Rus ruleti' benzetmesi UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'un Fenerbahçe'yi İstanbul'da elemesi Yunanistan'da gündem oldu. Yapılan 'Rus ruleti' benzetmesi dikkat çekti.
19.04.2024 Konferans Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Final ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.