Fındık

Fındık

Son dakika fındık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fındık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fındık haber sayfamızda...

Fındık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.696 fındık haberi bulunmuştur.
Sivrisinek kabus olmaktan çıkıyor! Artık geceleri rahat uyuyabilirsiniz
Sivrisinek kabus olmaktan çıkıyor! Artık geceleri rahat uyuyabilirsiniz Yaz aylarının kabusu haline gelen sivrisinekler sıcak havalarla birlikte ortaya çıkmaya başladı. Gece uykularını kabusa çeviren sivrisineklerden ise kurtulmanın doğal bir yöntemi var. İşte yaz aylarında size rahat bir uyku çektirecek o yöntem.
17.04.2024 Püf Noktası
Orkideyi coşturan formül! Saksı dibine ekleyin tüm orkideler coşuyor: Solmuş orkide nasıl canlandırılır?
Orkideyi coşturan formül! Saksı dibine ekleyin tüm orkideler coşuyor: Solmuş orkide nasıl canlandırılır? Zarif görüntüsü ile evleri süsleyen orkide yanlış bakıldığında küsebiliyor. Aylarca çiçek açmadan soluk kalıyor. Ancak orkideyi coşturan bu formül ile yeniden çiçek açmasını sağlayabilirsiniz. Saksı dibine eklemek yetiyor. Solmuş orkide nasıl canlandırılır?
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Çaydanlık kireci nasıl temizlenir? Çaydanlıkta kireç derdine son veren tüyo! Suya ekleyerek kaynatın
Çaydanlık kireci nasıl temizlenir? Çaydanlıkta kireç derdine son veren tüyo! Suya ekleyerek kaynatın Çaydanlık evlerimizde en çok kullanılan mutfak eşyalarından birisidir. Ancak sürekli çay demlendiği için zamanla kireç problemi ortaya çıkıyor. Bu tüyo ile çaydanlıktaki kireç kalıntılarında kurtulabilirsiniz.
16.04.2024 Bilgi Rehberi
Bahçe temizliği için yakılan ateş ormana sıçradı! 5 dönüm alan küle döndü
Bahçe temizliği için yakılan ateş ormana sıçradı! 5 dönüm alan küle döndü Sakarya’nın Kocaali ilçesinde fındık bahçesinde temizlik yapmak için yakılan ateş, rüzgarın etkisiyle ormana sıçradı. Kontrol altına alınan yangında 5 dönüm alan zarar gördü.
16.04.2024 Gündem
Saçlarda mucize yaratıyor: Fındık yağı bakın ne işe yarıyor!
Saçlarda mucize yaratıyor: Fındık yağı bakın ne işe yarıyor! Fındık sevilen kuruyemişlerin başında geliyor. Hem faydalı hem de lezzetli besinler arasında. Fındığın kendisi kadar yağı da oldukça faydalı. Özellikle saçlarda yarattığı mucizeye inanamayacaksınız.
16.04.2024 Bilgi Rehberi
TMO’dan fındık satış kararı!
TMO’dan fındık satış kararı! Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü.
16.04.2024 Ekonomi
Fındıkta 'külleme' tehdidi
Fındıkta 'külleme' tehdidi Türkiye'de özellikle Karadeniz Bölgesi'nde üreticilerin önemli geçim kaynaklarından biri olan fındıktaki tehlike olan ‘kozalak akarı' ve ‘külleme hastalığı’ ile mücadele ile verim ve kalitenin arttırılacağı belirtiliyor.
8.04.2024 Ekonomi
Hamileliğin anahtarlarından biri: Akdeniz diyeti
Hamileliğin anahtarlarından biri: Akdeniz diyeti Paketli gıda tüketimini azaltmanın ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Henüz dünyaya gelmemiş çocuğunuz için de bu konu son derece önemli. Sperm ve yumurta kalitesini artıran dünyadaki tek beslenme yöntemi ise Akdeniz usulü beslenme tarzı…
7.04.2024 Pazar
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bayram yoğunluğu
15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bayram yoğunluğu 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bayram tatilini şehir dışında geçirmek isteyenlerin oluşturduğu yoğunluk bugün de devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
Çiftçilere meyve fidanı desteği
Çiftçilere meyve fidanı desteği Hakkari’nin Yüksekova Ziraat Odası Başkanlığı tarafından farklı illerden getirilen 12 bin meyve fidanının yüzde 25 indirimle satışa sunulmasına yoğun ilgi gördü.
5.04.2024 Ekonomi
Fındıkta 'külleme' ile mücadele
Fındıkta 'külleme' ile mücadele Samsun İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, fındıkta ciddi rekolte kayıplarına neden olan 'kozalak akarı' ve 'külleme' hastalığına ilişkin açıklamalarda bulunarak, bu hastalıklara karşı kimyasal ve mekanik mücadelenin önemli olduğunu söyledi.
5.04.2024 Ekonomi
İhracat ilk çeyrek rekorunu kırdı
İhracat ilk çeyrek rekorunu kırdı Mart ayında ihracat 22.5 milyar dolar oldu. Mart ihracatı yüzde 4.1 daralsa da 63.7 milyar dolarla ilk çeyrek rekoru kırıldı.
5.04.2024 Ekonomi
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Fındık ihracatı arttı
Fındık ihracatı arttı Türkiye’den 2024 yılı Ocak-Mart döneminde 77 bin 309 ton karşılığı 605 milyon 865 bin 60 dolar olarak gerçekleşen fındık ihracatı ile miktarda yüzde 9 ve değerde yüzde 34 oranlı ihracat artışı yaşandı.
4.04.2024 Ekonomi
Sabah yiyin, akşama bırakmayın! Hazmetmesi 5 saat sürüyormuş: Fındık da listede
Sabah yiyin, akşama bırakmayın! Hazmetmesi 5 saat sürüyormuş: Fındık da listede Günün her saatinde yediklerinize ve içtiklerinize çok dikkat etmelisiniz. Kilo alımı ya da vücutta yorulan organların sizi de üzmesine izin vermemek için yapmanız gereken bazı şeyler var. Bahsedeceğimiz besinleri doğru yerde ve doğru zamanda yemek yeterli!
Kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor: 40 bin noktada ilaçlama yapıldı
Kahverengi kokarca ile mücadele sürüyor: 40 bin noktada ilaçlama yapıldı Ordu İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, kahverengi kokarca zararlısına yönelik il genelinde ciddi bir mücadele yürüttüklerini söyledi. Yılmaz, “600’den fazla eğitim, 40 bin noktada ilaçlama çalışması yapıldı. Şu anda yeniden mücadelenin başlaması gerekiyor, aksi takdirde mücadele daha da zorlaşacak” dedi.
3.04.2024 Ekonomi
Karadeniz Somonuna, 'Göl somonu' darbesi
Karadeniz Somonuna, 'Göl somonu' darbesi Karadeniz'de yetiştirilen somon dünya pazarında en çok tercih edilenler arasında yerini alırken, deniz yerine iç bölgelerdeki baraj ve göllerde yetiştirilen somonu Karadeniz somonu diye ihraç edildiğinde balığın geri gönderildiği ve bu durumun ihracatı olumsuz etkilediği belirtildi.
2.04.2024 Ekonomi
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü Aşırı et tüketiminin yol açtığı gut hastalığının 'saraylara lâyık bir hastalık' olarak tarihin tozlu sayfalarına karıştığını düşünüyorsanız yanıldınız. Beklenmeyen bir şekilde dünyadaki vaka sayısında yaşanan artış, uzmanları alarma geçirdi. Gençleri bile ağrıdan kıvrandıran hastalığın altında yatan sebep ise hem tanıdık hem de şaşırtıcı.
30.03.2024 Genel Sağlık
Çikolatanın tadı kaçabilir! Sahte ürüne dikkat!
Çikolatanın tadı kaçabilir! Sahte ürüne dikkat! Çikolatanın hammaddesi kakaodaki hızla artan fiyat ve olası tedarik sorunları tüketimde etkili olmaya başlıyor. İç piyasada ise Ramazan Bayramı öncesi merdiven altı üretimin artması, tağşişli ürünlerin piyasaya sürülmesi endişesi var.
29.03.2024 Ekonomi
Üç destek eli
Üç destek eli CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kilis’te CHP adayının seçilmesi halinde sağ omzunda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’ın, sol omzunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun, arkasında ise kendisinin olacağını söyledi.
26.03.2024 Gündem
Fındıkta don tehlikesi
Fındıkta don tehlikesi Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Arslan Soydan, fındıkta zirai don tehlikesinin devam ettiğini söyledi.
22.03.2024 Ekonomi
İYİ Partili iyi insanlar ittifakımızda
İYİ Partili iyi insanlar ittifakımızda CHP Genel Başkanı Özel, “Ötekileştirenlere inat kucaklaştırıyoruz. Ülkücü kardeşlerimiz bu ittifakın içinde var. İYİ Partili güzel insanlar var. Haramdan korkan muhafazakar demokratlar var” dedi.
21.03.2024 Gündem
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız
CHP lideri Özel: Umudun, sevginin ittifakıyız CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart seçim çalışmaları kapsamında Trabzon'a geldi.
20.03.2024 Gündem
Yeni araştırma ortaya çıkardı: Uykusuz gece kilo getiriyor
Yeni araştırma ortaya çıkardı: Uykusuz gece kilo getiriyor Uykusuzluğun iştah ve tokluğu düzenlemekten sorumlu hormonların dengesini bozduğu, uykusuzluk çekenlerin kendilerini aç hissettikleri ortaya çıktı.
18.03.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Fındık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.