Flamengo

Flamengo

Son dakika Flamengo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Flamengo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Flamengo haber sayfamızda...

Flamengo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.495 flamengo haberi bulunmuştur.
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı
Dopingin faturası ağır oldu! Gabigol 2 yıl futboldan men cezası aldı 'Gabigol' lakaplı Gabriel Barbosa, doping testinde hile yaptığı gerekçesiyle futboldan iki yıl uzaklaştırıldı.
26.03.2024 Dünyadan Futbol
Vitor Pereira'dan sürpriz imza! Yeni takımı belli oldu
Vitor Pereira'dan sürpriz imza! Yeni takımı belli oldu En son Flamengo'yu çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...
4.02.2024 Dünyadan Futbol
Galatasaray'a Tete piyangosu! Transfer teklifi ortaya çıktı
Galatasaray'a Tete piyangosu! Transfer teklifi ortaya çıktı Sacha Boey'u rekor bedelle Bayern'e gönderen Galatasaray'da transfer hareketliliği başladı. Sarı-kırmızılı ekipte beklentinin altında kalan Tete'ye gelen teklif ortaya çıktı.
31.01.2024 Galatasaray
Vitor Pereira sürprizi! Yeni takımı belli oluyor
Vitor Pereira sürprizi! Yeni takımı belli oluyor En son Flamengo'yu çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın yeni takımı belli oluyor. İşte detaylar...
30.01.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'a Portekizli stoper! Transfer için geri sayım
Beşiktaş'a Portekizli stoper! Transfer için geri sayım Savunma hattına bir takviye yapmayı planlayan Beşiktaş'ın İspanya'da oynayan Portekizli stoperi bitirme aşamasına geldiği öğrenildi. Siyah-beyazlıların transferde büyük oranda anlaşma sağladığı aktarıldı.
24.01.2024 Beşiktaş
Gustavo Henrique, Corinthians'a imza attı! Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı
Gustavo Henrique, Corinthians'a imza attı! Serbest kalma bedeli dudak uçuklattı Brezilya Serie A ekiplerinden Corinthians, Real Valladolid forması giyen Gustavo Henrique'yi renklerine bağladı. Jorge Jesus zamanında Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı stoperin serbest kalma bedeli şok etti.
16.01.2024 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus'un eski öğrencisi Beşiktaş'a! Aboubakar'ın yerine geliyor
Jorge Jesus'un eski öğrencisi Beşiktaş'a! Aboubakar'ın yerine geliyor Vincent Aboubakar ile yollarını ayırmayı planlayan ve yerine yıldız bir isim transfer etmeyi planlayan Beşiktaş'a sürpriz bir öneri geldi. İşte detaylar...
3.01.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta teknik direktör borsası çok hareketli! İşte tüm adaylar ve görüşmelerde son durum
Beşiktaş'ta teknik direktör borsası çok hareketli! İşte tüm adaylar ve görüşmelerde son durum Rıza Çalımbay’la yolları ayıran Beşiktaş, yabancı teknik direktör arayışlarını sürdürüyor. Gunnar Solskjaer ve Bruno Genesio, siyah-beyazlıların listesinde ilk sıralarda yer alıyor.
24.12.2023 Beşiktaş
FIFA'dan 'küresel' Şampiyonlar Ligi projesi! 2 milyar gelir
FIFA'dan 'küresel' Şampiyonlar Ligi projesi! 2 milyar gelir FIFA, Kulüpler Dünya Kupası’nın 2025’ten itibaren düzenleneceği yeni formatı açıkladı. Mevcut şekliyle 7 takımın katıldığı, bir tür resmi hazırlık turnuvası havasında geçen organizasyon, yeni şekliyle ciddi bir rekabetin yaşanacağı, dikkat çekici bir hale bürünecek.
19.12.2023 Futbol
FIFA açıkladı! Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın yeni formatı belli oldu
FIFA açıkladı! Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın yeni formatı belli oldu FIFA, Kulüpler Dünya Şampiyonası'nın yeni formatının 2025'ten itibaren uygulamaya konulacağını açıkladı.
17.12.2023 Futbol
Filipe Luis: Diego Simeone, Lionel Messi'ye 'cüce' derdi!
Filipe Luis: Diego Simeone, Lionel Messi'ye 'cüce' derdi! Futbol kariyerini noktalayan Filipe Luis, Diego Simeone'yle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.
16.12.2023 İspanya La Liga
Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti! Trabzonspor transfer için menajeriyle temas kurdu
Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti! Trabzonspor transfer için menajeriyle temas kurdu Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'un sezon başında Fenerbahçe'nin de gündemine gelen tecrübeli futbolcu için harekete geçtiği iddia edildi. Bordo-mavililerin, transfer için oyuncunun menajeriyle görüşmelere başladığı aktarıldı.
15.12.2023 Trabzonspor
Vitor Pereira'dan Süper Lig ekibine ret! Teklifi kabul etmedi
Vitor Pereira'dan Süper Lig ekibine ret! Teklifi kabul etmedi En son Flamengo'yu çalıştıran Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın Süper Lig ekibinin teklifini geri çevirdiği iddia edildi. İşte detaylar...
7.12.2023 Adana Demirspor
Filipe Luis'ten Jorge Jesus itirafı! 'Sayısız tartışmalarımız oldu'
Filipe Luis'ten Jorge Jesus itirafı! 'Sayısız tartışmalarımız oldu' Flamengo'nun 38 yaşındaki sol beki Filipe Luis, eski teknik direktörü Jorge Jesus'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, yeşil sahalara veda hazırlığı yaparken verdiği mesajlarla dikkat çekti.
6.12.2023 Dünyadan Futbol
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
11.11.2023 Diğer
Felipe Melo'dan Kylian Mbappe'ye: Benim gözümde o bir aptal!
Felipe Melo'dan Kylian Mbappe'ye: Benim gözümde o bir aptal! Fluminense'nin yıldızı Felipe Melo, Kylian Mbappe'nin kısa süre önce yaptığı açıklamalara cevap verdi. Felipe Melo, Fransız yıldıza 'Aptal' dedi.
9.11.2023 Dünyadan Futbol
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
5.11.2023 Futbol
Felipe Melo çıldırdı! Kulübeden kırmızı gördü
Felipe Melo çıldırdı! Kulübeden kırmızı gördü Bir dönem Galatasaray'da forma giyen Brezilyalı orta saha Felipe Melo yedek kulübesinden gördüğü kırmızı kart ile gündeme oturdu.
20.10.2023 Galatasaray
D-Smart’ta spor şöleni
D-Smart’ta spor şöleni Futbol, basketbol ve teniste birbirinden önemli karşılaşmalar oynanacak. D Smart, hafta boyunca zorlu müsabakaları ekranlara getirecek.
17.10.2023 Futbol
Vinicius Junior: Geri döneceğime söz verdim!
Vinicius Junior: Geri döneceğime söz verdim! Real Madrid'in genç yıldızı Vinicius Junior, Kylian Mbappe ile ilgili konuştu. Brezilyalı oyuncu, Real Madrid'in ardından muhtemel yeni adresi hakkında açıklamalarda bulundu.
13.10.2023 İspanya La Liga
Willian Arao fırtınası! Yunanistan'da gündem oldu
Willian Arao fırtınası! Yunanistan'da gündem oldu Fenerbahçe'den ayrılıp sezon başında Yunanistan ekibi Panathinaikos ile sözleşme imzalayan Willian Arao, Yunanistan'da gösterdiği performansla hayran bıraktı.
29.09.2023 Dünyadan Futbol
Brezilya Kupası Sao Paulo'nun! Tarihte bir ilk
Brezilya Kupası Sao Paulo'nun! Tarihte bir ilk Sao Paulo finalde Flamengo ile 1-1 berabere kalarak tarihinde ilk kez Brezilya Kupası'nı kaldırdı.
25.09.2023 Dünyadan Futbol
Arturo Vidal patladı! 'Milanlı aptallar beni hasta etti'
Arturo Vidal patladı! 'Milanlı aptallar beni hasta etti' Athletico Paranaense forması giyen Arturo Vidal, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan haftanın maçlarını değerlendirdi. Şilili futbolcu, Milan ile Newcastle United arasındaki müsabaka hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
22.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan net uyarı: Geçmişe değil bugüne bakacağız
Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan net uyarı: Geçmişe değil bugüne bakacağız Fenerbahçe’nin forveti Edin Dzeko saha içinde ve dışında lider olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Takım arkadaşlarıyla yaptığı toplantılarda ‘Geçmiş yok, bugün var’ sözüyle rehavete kapılmamaları uyarısını yapan tecrübeli golcü, İsmail Kartal’ın da yükünü azaltıyor.
17.09.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Dünya Kulüpler Sıralaması'nda 16'ncı sırada
Fenerbahçe, Dünya Kulüpler Sıralaması'nda 16'ncı sırada IFFHS Dünya Kulüpler Sıralaması'nda liste güncellendi. 1 Eylül 2022 ile 30 Ağustos 2023 arasındaki Dünya Kulüpler Sıralaması'nda Fenerbahçe büyük bir yükseliş yakaladı.
14.09.2023 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Flamengo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.