Florence

Florence

Son dakika Florence haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Florence gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Florence haber sayfamızda...

Florence

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.255 florence haberi bulunmuştur.
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir'
Sodada bor endişesi! 'Zararlı olması için günde 10 litre içmeniz gerekir' İsviçre Federal Gıda Güvenliği ve Veterinerlik İşleri Dairesi (FSVO), Beypazarı marka sodalarda yüksek oranda bor tespit edildiğini açıklayarak, tüketilmemesini önerdi. Sodanın İsviçre’deki dağıtımcısı BAK-SAN GmbH’nin de ürünü derhal satıştan çektiği ve geri çağırma işlemlerini başlattığı bildirildi.
17.04.2024 Gündem
Oyun odasında sanatı konuşalım
Oyun odasında sanatı konuşalım Akbank Sanat’ın ev sahipliği yaptığı “Dijital Sanatta Şimdi: Oyun Odası” adlı sergi, bilgisayar oyunları dünyasını sanatla buluşturuyor.
25.03.2024 Kültür Sanat
Dönüm noktası! Dünyanın gözü bu hastada
Dönüm noktası! Dünyanın gözü bu hastada Amerika’da 62 yaşındaki hastaya genetiği değiştirilmiş domuzdan böbrek nakli yapıldı. Konuyu değerlendiren Türk uzmanlar, operasyonun türler arası nakil için bir dönüm noktası ve umut verici olduğunu vurgulayarak sürecin tüm dünyaca takip edildiğini belirtti.
24.03.2024 Gündem
Kovid aşısı olan 20 milyon incelendi, aşılar temiz çıktı: Hasta eden izolasyon
Kovid aşısı olan 20 milyon incelendi, aşılar temiz çıktı: Hasta eden izolasyon 20 milyon kişi incelendi ve Kovid-19 aşılarının kalp hastalığı ile pıhtılaşmaya yol açmadığı ortaya kondu. Uzmanlara göre, pandemi ve sonrasında doktora gitme sıklığındaki düşüş, izolasyon şartları kalp hastalıkları ve ani ölüm tablosunu olumsuz etkiledi.
16.03.2024 Dünya
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor
MH370: Aileler havacılık tarihinin en gizemli olayında kaybolan uçağı aramaya devam ediyor Havacılık tarihinin en büyük gizemi olarak anılan MH370 sefer sayılı uçağın kayboluşunun üstünden 10 yıl geçti. Sevdiklerini kaybedenlerse, hâlâ yaşadıklarını anlamlandırmaya çalışıyor.
9.03.2024 Dünya
Lüks iftar asgari ücreti geçti!
Lüks iftar asgari ücreti geçti! Ramazan ayına günler kala İstanbul’un popüler mekânlarında menü fiyatları belli oldu. Lüks restoranlarda iftar açmanın bedeli kişi başı bin ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, dört kişilik bir aile asgari ücreti gözden çıkaracak.
7.03.2024 Cadde
Çöl canlı bir organizmaya dönüşüyor
Çöl canlı bir organizmaya dönüşüyor Üç saate yakın süresinde hiç vites düşürmeyen temposuyla ‘Dune 2’, ilk filmin kurduğu dünyayı iyice büyütüyor ve çölü, seyirciyle hemhal olan canlı bir organizmaya çeviriyor. Çölün ışığını, kumunu, solucan dalgasını canlı kanlı yaşatıyor.
1.03.2024 Kültür Sanat
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu
Eyfel Kulesi önünde poz verdi, kimliği ortaya çıkınca manşet oldu Adı bile korku salan kötü şöhretli kartel patronu parmaklıklar ardında cezasını çekerken, genç torununun Paris sokaklarında çekilen fotoğrafları dünya medyasında ses getirdi. 
24.02.2024 Dünya
'Oppenheimer'ın senaryosunu vermek için İrlanda'ya uçmuş! 'Kopyalanamayan kağıtlar kullanıyor'
'Oppenheimer'ın senaryosunu vermek için İrlanda'ya uçmuş! 'Kopyalanamayan kağıtlar kullanıyor' Hiroşima ve Nagasaki'ye atılan atom bombalarının mucidi J. Robert Oppenheimer'ın hayatını anlatan 'Oppenheimer' filmi, geçtiğimiz temmuz ayında vizyona girdi. Altın Küre'den beş ödülle dönen ve 13 dalda Oscar adayı olan yapımın başrol oyuncularından Cillian Murphy, yönetmen Christopher Nolan'ın film senaryolarını dağıtma konusundaki kişisel yaklaşımını anlattı.
15.02.2024 Cadde
Alman prensesin pozları olay oldu! Playboy dergisine çıkan ilk aristokrat
Alman prensesin pozları olay oldu! Playboy dergisine çıkan ilk aristokrat Playboy dergisi için kameralar karşısına geçen Alman prensesin verdiği pozlar dünya medyasında infial yarattı.
8.02.2024 Dünya
Arka kapıyı açtı, 200 bin dolarla uçaktan atladı! FBI da devreye girdi ama nafile
Arka kapıyı açtı, 200 bin dolarla uçaktan atladı! FBI da devreye girdi ama nafile Her şey şık giyimli, güneş gözlüğü takan bir adamın uçakta kabin görevlisini yanına çağırmasıyla başladı. Adamın kendisine uzattığı kağıda yazılı notu alan görevli burada yazanların şaka olmasını umdu ama olmadı. Kısa bir süre sonra tam 200 bin dolarla uçaktan atladı, olayın akıbeti ise çözülemiyor.
7.02.2024 Yaşam
13 dalda Oscar adayı olan filmin setinde 'teknik' sorun! 'Kamera bozuldu, ikimiz de çıplaktık'
13 dalda Oscar adayı olan filmin setinde 'teknik' sorun! 'Kamera bozuldu, ikimiz de çıplaktık' Hiroşima ve Nagasaki'ye atılan atom bombalarının mucidi J. Robert Oppenheimer'ın hayatını anlatan 'Oppenheimer' filmi, geçtiğimiz temmuz ayında vizyona girdi. Altın Küre'den beş ödülle dönen ve 13 dalda Oscar adayı olan yapımın başrol oyuncularından Florence Pugh, Cillian Murphy ile cinsellik içeren sahnelerinin çekimlerinde yaşadığı 'teknik' problemi anlattı.
30.01.2024 Cadde
ABD eski Başkanı Trump yeniden hakim karşısında! İşte hakkındaki suçlamalar
ABD eski Başkanı Trump yeniden hakim karşısında! İşte hakkındaki suçlamalar ABD'de eski Başkan Trump yeniden hakim karşısında. 2020 başkanlık seçim sonuçlarına müdahale etmekle suçlanan Trump duruşmanın düşürülmesini istedi.
9.01.2024 Dünya
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu
81'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! Geceye 'Oppenheimer' damga vurdu Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 81'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
9.01.2024 Cadde
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi
Korku Filmleri 2024: Gelmiş Geçmiş Yerli ve Yabancı En Yeni, İyi, Dehşet Verici ve Ürpertici Korku Filmi Listesi Geçmişten günümüze sinema dünyasında büyük yer edinen korku filmleri pek çok kişi tarafından izlenen türlerdendir. Birbirinden değişik, ürpertici, meşhur yapımlar işlediği konularla izleyicileri ekran başına kilitliyor. Netflix, BluTV, Amazon Prime gibi pek çok film dizi içerik platformlarında da yer alan korku filmlerini izlemeyi sevenler konuları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Her geçen gün yeni yerli ve yabancı korku filmleri gösterime girerken film severler izleyecekleri içeriklere karar vermekte zorlanıyor. Yerli ve yabancı en yeni, iyi, dehşet verici korku filmleri listesine ulaşmak için hazırladığımız içeriğe göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Verem göçle artışa geçti
Verem göçle artışa geçti 1-7 Ocak Veremle Savaş Haftası… Verem olarak da bilinen tüberküloz oranları 2011’den bu yana yıllık olarak düşüyordu ve sağlık uzmanları, hastalığın yok olabileceğine dair umutluydu. Ancak Birleşik Krallık Sağlık Güvenliği Ajansı, vakaların Kovid-19 salgını sırasında artış gösterdiği ve o zamandan beri düşmediği konusunda uyardı.
3.01.2024 Gündem
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell
Ortadoğu’da sınırları belirleyen kadın: Gertrude Bell Gertrude Bell’in İngiltere’de başlayan hayatı Irak’ta son buldu. Araplar onu “Çöl kraliçesi” diye överken, Türkler “Çöl cadısı” diye yeriyordu. Nefretinin arkasında belki de nişanlısının Çanakkale’de öldürülmesi yatıyordu
24.12.2023 Gündem
El, yüz temizleme ürünlerine dikkat!
El, yüz temizleme ürünlerine dikkat! Pandemiyle birlikte hayatımızın parçası olan dezenfektanlar ve el-yüz temizleme ürünleriyle ilgili uyarılar peş peşe geliyor.
14.12.2023 Gündem
Akdeniz tipi beslenme beyin sisini önlüyor
Akdeniz tipi beslenme beyin sisini önlüyor Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını sonrasında pek çok kişide beyin sisi görülmeye başladı.
29.11.2023 Gündem
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Türkiye’deki durumu açıkladı: ‘Zatürre arttı ama salgın yok’
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, Türkiye’deki durumu açıkladı: ‘Zatürre arttı ama salgın yok’ Çin’de çocuklar arasında zatürre salgını yaşanırken Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, “Türkiye’de salgın boyutunda olmasa da zatürre vakalarında artış görülüyor” dedi.
28.11.2023 Gündem
Gizli tehlike!
Gizli tehlike! Sunucu ve yazar Metin Uca’nın hayatını kaybetmesine neden olan “şah damarı tıkanıklığı hastalığı”nı erken dönemde fark etmek, belirti vermemesi nedeniyle her zaman mümkün olmuyor.
21.11.2023 Gündem
Diyet kişiye özel olmalı!
Diyet kişiye özel olmalı! Diyetin kişiye özel olması gerektiğini, eşlik eden hastalıklar, kan değerleri, boy, kilo ölçümleri, yaşa ve cinsiyete göre değiştiğini belirtilen uzmanlar, son yıllarda sıklıkla başvurulan aralıklı oruç yönteminin de herkes için uygun olmadığı uyarısı yapıyor.
9.11.2023 Gündem
Bağışıklığı güçlendir hastalıklardan korun
Bağışıklığı güçlendir hastalıklardan korun Sonbahar mevsiminin gelmesiyle grip ve nezle şikâyetlerinde artış gözlemlenirken uzmanlar, mevsimsel geçişlerden kaynaklı sağlık sorunları yaşanmaması için bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi gerektiğini ifade ediyor. Peki bağışıklık sistemi nasıl güçlendirilebilir.
8.11.2023 Gündem
Mide botoksu 3’ten fazla yapılamaz
Mide botoksu 3’ten fazla yapılamaz Zayıflama yöntemlerinden biri olan mide botoksunu en fazla 3 kez yaptırabiliyorsunuz. Bu işlem sonrası yaşam tarzında yapacağınız değişikliklerle kilonuzun yüzde 10’undan kurtulabilirsiniz.
7.11.2023 Gündem
‘Sınır ötesi’ böbrek kardeşliği
‘Sınır ötesi’ böbrek kardeşliği  Uzun süredir böbrek nakli bekleyen üç hastaya çapraz nakille böbrek nakledildi.
5.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Florence ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.