Foça

Foça

Son dakika Foça haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Foça gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Foça haber sayfamızda...

Foça

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.606 foça haberi bulunmuştur.
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Haberler
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı
İran-İsrail gerilimi! MSB kaynakları: Alınabilecek tüm tedbirler alındı Milli Savunma Bakanlığı kaynakları, İran’ın İsrail’e saldırı gerçekleştirdiği gece Türk Silahlı Kuvvetleri’nin önleyici bazı tedbirler alıp almadığına yönelik soruya yanıt verdi. Öte yandan MSB kaynakları, Adana'daki 10. Tanker Üs Komutanlığı'nın (İncirlik Üssü), Ana Jet Üs Komutanlığı'na dönüştürüldüğünü bildirdi.
18.04.2024 Gündem
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık
Kiralık yazlığa onayınız var mı? Yaz sezonu öncesi yazlık piyasasını mercek altına aldık Yazlık sezonu bu yıl yeni düzenleme ile açılıyor. Konutunu turizm amaçlı kiralamak isteyenler; bulunduğu binada tüm kat maliklerinden onay almak zorunda. Bu nedenle müstakil seçeneklere ilgi daha yüksek.
18.04.2024 Ekonomi
Paris Olimpiyatları'nın ateşi Yunanistan'daki antik Olimpia'dan yola çıktı
Paris Olimpiyatları'nın ateşi Yunanistan'daki antik Olimpia'dan yola çıktı Yakılan ateşle birlikte 26 Temmuz'daki açılış törenine kadar üç ay sürecek meşale turu da başladı.
17.04.2024 Dünya
‘Bayram’ performansı rekorun göstergesi
‘Bayram’ performansı rekorun göstergesi Bayram tatili için dönüş yolculuğu başladı. 9 günlük tatil süresince büyük bir turizm hareketi yaşanırken; bu dönemin, Türkiye’nin turizmde 2024 yılı için yeni rekor beklentisinin ilk göstergesi olduğu değerlendirildi.
14.04.2024 Ekonomi
Kınalıada’nın Japonya seferi başladı
Kınalıada’nın Japonya seferi başladı Türkiye, 1890 yılında Kushimoto açıklarında tayfuna yakalanarak batan Ertuğrul Fırkateyni’nin Japonya ve yol güzergahında neden olduğu tarihi ilgi ve verdiği 587 şehidin ruhu yeniden yaşatıyor.
9.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek TCG Kınalıada korveti, Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü ve Ertuğrul Fırkateyni'nin Japonya seyrinin 134'üncü yıl dönümü dolayısıyla Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeyi ziyaret ederek, 24 limana demir atacak.
8.04.2024 Gündem
11 kentte yönetim kadınlarda
11 kentte yönetim kadınlarda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre 81 ilin 11’inde kadın belediye başkan adayları kazandı. Aydın, Diyarbakır, Eskişehir, Gaziantep ve Tekirdağ olmak üzere 5 büyükşehri kadın belediye başkanları yönetecek.
2.04.2024 Gündem
FOÇA SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Foça Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları
FOÇA SEÇİM SONUÇLARI 2024 | İzmir Foça Yerel Seçim Sonuçları, Siyasi Partilerin Oy Dağılımı ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘İzmir Foça Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Foça ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘İzmir Foça Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
1.04.2024 Bilgi Rehberi
İzmir'de 8 ilçede kadın adaylar başkanlık koltuğuna oturacak
İzmir'de 8 ilçede kadın adaylar başkanlık koltuğuna oturacak İzmir'de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre, CHP'nin 30 ilçede aday gösterdiği 9 kadından 8'i seçildi.
1.04.2024 Gündem
CHP’nin 9 kadın adayından sekizi kazandı
CHP’nin 9 kadın adayından sekizi kazandı CHP’nin 9 ilçede çıkardığı kadın adayların 8’i seçildi.
1.04.2024 Gündem
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı
CHP, ilçe sayısını 28’e çıkardı ASLI ÖKTENER- 10 bin 721 sandıkta, yaklaşık 3 milyon 459 bin 970 vatandaşın oy kullandığı İzmir’de seçimlerin kazananı CHP oldu...
1.04.2024 Gündem
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi
İşte kadınların yöneteceği 11 il! Merak edilen sonuçlar geldi Türkiye'de 61 milyon 441 bin 880 seçmen, yerel yöneticilerini belirlemek için sandık başına gitti. 81 il, 973 ilçe ve 390 belde belediye başkanı ile 50 bin 336 muhtarın belirlendiği seçimde nefes kesen bir yarış yaşandı. 81 ilin 11'inde kadın aday kazandı.
1.04.2024 Gündem
Eşit temsil sözü
Eşit temsil sözü Özel, “Gelecek sefer İzmir’de 15 erkek aday varsa; 15 tane de kadın aday olacak. Adayların yarısı 40 yaş altıysa, yarısı 40 yaş üstü olacak. Bıyıklı, yaşlı erkek partilerden ayrışacağız” dedi.
25.03.2024 Gündem
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi?
Mitingde 'İnadına CHP inadına sol' sloganı atıldı! Özgür Özel: Evladım o mesajı mı verdik şimdi? İzmir’in Foça ilçesinde vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, mitingde “İnadına CHP inadına sol” sloganı atılması üzerine, “Evladım o mesajı mı verdik şimdi? Bu seçim sağ-sol seçimi değil, bu seçim iyi hizmet edecek bir yöneticiyi başa getirme seçimi” açıklamasında bulundu.
24.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
Fethi Sekin’in şehadete erdiği yer koruma altına alınıp anıt haline getirildi
Fethi Sekin’in şehadete erdiği yer koruma altına alınıp anıt haline getirildi İzmir'de 5 Ocak 2017’de PKK/KCK'lı teröristlerce şehit edilen Fethi Sekin’in şehadete erdiği yer koruma altına alınıp anıt haline getirildi.
4.03.2024 Gündem
Yunanistan tarafından geri itildiler! 67'si çocuk 145 göçmen karaya çıkartıldı
Yunanistan tarafından geri itildiler! 67'si çocuk 145 göçmen karaya çıkartıldı İzmir açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen 67'si çocuk 145 göçmen karaya çıkartıldı. İşte detaylar...
1.03.2024 Gündem
CHP'de 'Foça' depremi! Yönetim kurulu üyeleri istifa etti
CHP'de 'Foça' depremi! Yönetim kurulu üyeleri istifa etti Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Foça İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyesi 8 kişi, genel merkezin aday belirleme yöntemini protesto ederek istifa etti. Başkan ve belediye meclis üyelerinin belirlenme yöntemi ile ilgili olduğu öğrenilen istifalar için yarın basın açıklaması yapılacağı bildirildi.
20.02.2024 Galeri
İzmir'in 13 ilçesinde kaçakçılık operasyonu!
İzmir'in 13 ilçesinde kaçakçılık operasyonu! İzmir'in 13 ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında 42 şüpheli gözaltına alındı.
20.02.2024 Gündem
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Kronik hale gelen sorunları çözeceğiz
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Kronik hale gelen sorunları çözeceğiz Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Yeni ve Eski Foça'da temaslarda bulundu.
18.02.2024 Gündem
SENDEN ÖNCE MERVE KİMDİR? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
SENDEN ÖNCE MERVE KİMDİR? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? Kanal D ekranlarında yeni bir dizi olan Senden Önce, bu akşam izleyenlerle bu akşam buluşuyor. Dizinin konusu dikkat çekerken oyuncu kadrosu da oldukça güçlü isimlerden oluşuyor. Dizide Merve karakterini canlandıran Sinem Ünsal merak dilenler arasında yerini aldı. Yetimhanede büyümüş bir kız olan Merve kendisini hiç kimsenin hiçbir şeyi olarak tanımlıyor. Peki, Senden Önce'nin Merve'si kimdir? Senden Önce dizisinin Merve'si Sinem Ünsal kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?
13.02.2024 Bilgi Rehberi
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak'
İzmir adayı Hamza Dağ'dan 11 vaat! 'Şehrimizde yeni dönem başlayacak' AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, 11 başlıktan oluşan projelerini tek tek açıkladı.
13.02.2024 Gündem
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu
CHP’nin İzmir adayı Cemil Tugay oldu CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.
30.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Foça ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.