Ege ‘Foça gibisi yok’

‘Foça gibisi yok’

24.09.2018 - 00:47 | Son Güncellenme:

AK Parti Foça İlçe Danışma Kurulu toplantısına katılan İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, ilçenin muhteşem bir doğası ve potansiyeli olduğunu belirtti, “Sadece çöp toplamak belediyecilik değil” dedi

‘Foça gibisi yok’

Ak Parti Foça İlçe Danışma Kurulu toplantısı; İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, il yönetim kurulu üyeleri Tanfer Kemerli ve Hüseyin Özkan, il ve ilçe kadın ve gençlik kolları üyeleri ve partililerin katılımıyla, kiralanan bir gezi teknesinde yapıldı.

Haberin Devamı

Toplantıda konuşan Şengül, Foça’nın 15 yıl önceyle aynı olduğunu, sadece çöp toplamakla belediyecilik yapılamayacağını söyledi, “Foça’nın muhteşem bir doğası, potansiyeli var. Buraya yatırım yapmazsanız, geliştirmezseniz insanlar 3 ay gelip tatil yapar gider. Çocuklarınızı da burada tutmazsınız. Ak Parti olarak biz Türkiye’nin teminatıyız” dedi.

‘Herkese saygılıyız’

Ak Parti için kuruluşundan bu yana hep yanlış bir algının olduğunu, insanların yaşam tarzını ve inancını sorgulayan bir kurummuş gibi gösterilmeye çalışıldığını da sözlerin ekleyen Şengül, “Bu da doğal olarak insanları tedirgin ediyor. Birçok icraatını takdir etmesine rağmen bunları düşündüğü için Ak Parti ile arasına mesafe koyuyor. Şimdi onlara Foça’daki şu fotoğrafı göstermek istiyorum. Türkiye’deki her yaşam tarzından, düşünceden, inançtan herkes bizim aramızda. Ak Parti ideolojik bir parti değildir. Tüm yaşam tarzlarına, inançlara saygılı bir partidir. Onların teminatı, onları koruyan bir partidir” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘Atıl kalması büyük bir kayıp’

Foça Tatil Köyü’nün özelleştirmesinin yapıldığını da hatırlatan AK Parti İZmir İl Başkanı Aydın Şengül, “Tatil Köyü önümüzdeki yıl faaliyete geçecek. Foça’ya yakışır, herkesin rahatlıkla tatil yapabileceği bir tesis olacak. Sadece orası değil, 5 yıldızlı birkaç daha otel yaparak daha zengin ve kaliteli turistlerin buraya gelmesiyle, Foça’nın kalitesi ve refah seviyesi yükselecek. Foça’nın atıl kalması hem ilçemiz hem ilimiz için büyük kayıp” dedi.