SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GALERİ HABERLER

KARNE GÜNÜ 2024: Okulların kapanmasına kaç gün kaldı, okullar ne zaman kapanacak? Yaz tatili ne zaman, karneler hangi gün verilecek?

MEB akademik takvimine göre okulların açılış ve kapanış tarihleri belli oldu. Öğrenciler geçtiğimiz eylül ayında 2023-2024 öğretim yılı için sınıflarda yerini almıştı. İkinci dönem 5 Şubat günü başladı. Öğrencilerin gündemindeki soru ise ''Okullar ne zaman kapanacak, karneler ne zaman verilecek?'' sorularına yanıt arıyor.

KADİR GECESİ 2024 TARİHİ | Kadir kelime anlamı nedir, Kadir Gecesi ne zaman idrak edilecek? Kadir Gecesi, Ramazan'ın kaçıncı gecesine denk geliyor?

İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan Ramazan-ı Şerif ayı içerisinde 8 gün geride kalırken gözler Kadir Gecesi ne zaman sorusuna çevrildi. Yüce kitabımız Kuran-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olan bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi için araştırmalar hız kazandı. Peki Kadir Gecesi ne zaman, ayın kaçında? Kadir kelime anlamı nedir?

YSK SEÇMEN SORGULAMA | Nerede hangi okulda, sandıkta oy kullanacağım? e-Devlet Yurt İçi seçmen kaydı sorgulama ekranı...

31 Mart yerel seçimlerine artık kısa bir süre kaldı. 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde oy kullanacak olan vatandaşlar hangi sandıkta ve okulda oy kullanacağı sorusuna yanıt aramaya başladı. YSK tarafından belirlenen seçmen kaydı ve oy kullanacağı yere ilişkin bilgiler e-Devlet üzerinden sorgulanabiliyor. Peki Nerede oy kullanacağım sorgulaması nasıl yapılır?

SURVİVOR BATUHAN KİMDİR? Batuhan Karacakaya kaç yaşında, aslen nereli? Batuhan Karacakaya film ve dizileri...

Survivor 2024 All Star'a sonradan dahil olan yarışmacılar arasında yer alan Batuhan Karacakaya, kaybedilen son dokunulmazlık oyunu sonrasında Mavi takımda ikinci eleme adayı olan isim oldu. Yaşadığı şok sonrasında zehir zemberek açıklamalarda bulunan Batuhan Karacakaya'nın hayatı ve kariyerine ilişkin bilgiler merak ediliyor. Peki Survivor All Star Batuhan Karacakaya kimdir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.