Fotoğraf

Fotoğraf

Son dakika fotoğraf haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fotoğraf gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fotoğraf haber sayfamızda...

Fotoğraf

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 59.306 fotoğraf haberi bulunmuştur.
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
İlker Aksum'dan gündem olan fotoğrafa yorum: Nasıl ama güzel değil miydi?
İlker Aksum'dan gündem olan fotoğrafa yorum: Nasıl ama güzel değil miydi? 'Küçük Kıyamet', '7. Koğuştaki Mucize' ve '20 Dakika' gibi yapımlarda yer alan İlker Aksum, önceki gün eşi Dilay Ekmekçioğlu ile görüntülendi. Kahve içen ikiliden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde gündem olan "üç İlker'li" fotoğraf hakkında yorum yaptı.
16.04.2024 Cadde
Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta!
Hazal Filiz Küçükköse: Aşk mantığın olmadığı nokta! Son olarak final yapan 'Üvey Anne' dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, "Aşk hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, "Aşkın etkisi hayatımda büyük. Beni besleyen, bazen sömüren bir nokta. Arada dengeler şaşabiliyor" yanıtını vermişti. Ünlü oyuncu, gündem olan sözlerine açıklık getirdi.
16.04.2024 Cadde
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı
Zehra Çilingiroğlu sevgilisiyle Bebek'te görüntülendi! Kaçış planları tutmadı Şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar ile futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun sekiz yıl süren evliliğinden dünyaya gelen Zehra Çilingiroğlu, sevgilisi Mürsel Kaya ile birlikte Bebek'te görüntülendi. Kaya, gazetecilerin fotoğraf çektiğini görünce trafikten uzaklaşmaya çalışsa da, başarılı olamadı.
16.04.2024 Cadde
Kadının kaderi hiçbir coğrafyaya bağlı değil
Kadının kaderi hiçbir coğrafyaya bağlı değil Fransız yazar Édouard Louis, tartışmasız ‘genç kuşağın’ en başarılı kalemlerinden biri. 1992 doğumlu Louis, işçi bir ailenin oğlu ve ailesinden üniversiteye giden tek kişi.
16.04.2024 Kültür Sanat
Bu fotoğraf için ölümü göze alıyorlar!
Bu fotoğraf için ölümü göze alıyorlar! Muğla'nın Fethiye ilçesinde dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi'nin eşsiz manzarasını görmek için yaklaşık 300-350 metre yüksekliğindeki kayalıklara çıkan yerli ve yabancı tatilciler düşme tehlikesine aldırmadan uçurumun kenarında eşsiz manzarayı görüntülemek ve bir öz çekim yapmak için tehlikeyi göze alıyor.
15.04.2024 Gündem
Meghan Markle'ın Prens Harry kıskançlığı! 'Kocasına yapışıp duruyor'
Meghan Markle'ın Prens Harry kıskançlığı! 'Kocasına yapışıp duruyor' Sussex Dükü Prens Harry ile Sussex Düşesi Meghan Markle, bir hayır kurumunu desteklemek üzere Florida'da düzenlenen polo maçına katıldılar. Harry'nin de oynadığı maçın sonunda Prens'e kupa takdim eden Markle'ın, bir kadının eşinin yanında poz vermek istemesi üzerine yaptığı hareket magazin gündemine oturdu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Kızılırmak Deltası kızıla büründü
Kızılırmak Deltası kızıla büründü Kızılırmak Deltası’nda su yüzeyi kızıl eğrelti otu ile kızıla döndü.
14.04.2024 Gündem
Belediye şoförü çift hem hayat, hem iş arkadaşı
Belediye şoförü çift hem hayat, hem iş arkadaşı Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde 7 yıl önce, halk otobüsü şoförü olarak işe başlayan Ayşen Acar (48), 4 yıl önce meslektaşı Erdal Acar (47) ile evlendi. Kullandığı otobüslerin bakımını ihmal etmediği için belediye bünyesinde bulunan 2 elektrikli halk otobüsünün birini kullanan Ayşen Acar, "İşimizi çok seviyoruz. Gündüz otobüs kullanırken akşamları ise evimin yemeği ve temizliği ile ilgileniyorum" dedi.
14.04.2024 Gündem
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik'
Her şey gelen mesajla başladı! 'Oyuncak için değil, sana sarılmaya geldik' Tüm çocukluğu Suriye sınırındaki Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde geçen Ümit Kavak, Türkiye’nin pek çok yerinde dağıttığı oyuncaklarla binlerce çocuğun yüzünü güldüren bir fotoğrafçı. Son olarak Midyat'ta zihinsel engelli Ahmet’e yapılan sürpriz doğum günü videosuyla yürekleri ısıtan Ümit, çocuklarla yaşadığı unutulmaz anları anlattı.
14.04.2024 Yaşam
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü
Tarihi Yarımada’nın yeni yüzü Sultanahmet Camii’nden Kapalıçarşı’ya Fener Evleri’nden Bulgur Palas’a Tarihi Yarımada İstanbul’un cazibe merkezi olmayı sürdürüyor. Gastronomiden kültür sanat alanlarına son dönemlerde herkesin radarına giren yeni mekânlarıyla karşınızda eskimeyen Tarihi Yarımada
14.04.2024 Pazar
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu
Akdamar Adası'nda bayram tatili yoğunluğu Karlı dağları ve turkuaz mavisi göl manzarasıyla ada, 9 günlük bayram tatilinde yoğun ilgi gördü.
13.04.2024 Gündem
İstanbul'da insan seli! 'İğne atsan yere düşmez'
İstanbul'da insan seli! 'İğne atsan yere düşmez' İstanbul'da Ramazan Bayramı’nın son gününde güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, Eminönü başta olmak üzere Taksim ve sahillere akın etti.
12.04.2024 Gündem
Bayramda Gölcük'e ziyaretçi akını
Bayramda Gölcük'e ziyaretçi akını Bolu'da çam ormanları arasındaki Gölcük Tabiat Parkı, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçilerin akınına uğradı. Tatilciler göl kenarında gezintiye çıkıp mangallarını yakıp, piknik yapmanın keyfini çıkardı.
12.04.2024 Ekonomi
Eşini evlatlık edindiği oğluyla bastı! Milletvekili kadın yatakta yakalandı: Sadece konuşuyorduk
Eşini evlatlık edindiği oğluyla bastı! Milletvekili kadın yatakta yakalandı: Sadece konuşuyorduk Milletvekili eşini evlatlık edindiği keşiş ile basan koca o anları bir de kayda aldı. Söz konusu görüntüler dünyada ses getirirken olayın skandal detayları pes dedirtti.
12.04.2024 Dünya
Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu! 2 günde 44 bin yolcu giriş- çıkış yaptı
Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu! 2 günde 44 bin yolcu giriş- çıkış yaptı Artvin'de, Türkiye'nin Kafkaslar ve Orta Asya'ya açılan en önemli sınır geçişlerinden olan Sarp Sınır Kapısı'nda bayram yoğunluğu yaşanıyor. Bayramın 1. ve 2. gününde, 44 bin 890 yolcu Sarp Sınır kapısından giriş ve çıkış yaptı.
12.04.2024 Gündem
'Erkekler kusurları ile daha barışıklar, kadınlar öyle değil!'
'Erkekler kusurları ile daha barışıklar, kadınlar öyle değil!' Türk pop müziğin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, önceki gün Kıbrıs'ta yer alan bir otelde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isimlerden İzel Çeliköz, estetik konusunda yaptığı yorumla dikkat çekti.
13.04.2024 Cadde
Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray sorusuna cevap verdi!
Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray sorusuna cevap verdi! Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu, geçtiğimiz gün Galatasaray'la ilgili kendisine yöneltilen soruyu dikkat çeken bir yanıt vermişti. Milli yıldız sosyal medya hesabından bir açıklama daha yayınladı.
12.04.2024 Galatasaray
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli?
Samos’ta kapıya takıldık! Türk turistler nelere dikkat etmeli? Seferihisar’dan kalkan İDO yolcu gemisinin ilk seferiyle Samos’a gittik. Yeşil ve gri pasaport ile Schengen vize sahibi yolcular adaya sorunsuz geçiş yaptı ancak bizim gibi bordo pasaport sahipleri ‘kapıda vize’ alabilmek için 2 saat bekledi.
12.04.2024 Gündem
Ünlü tatil merkezinde bayram yoğunluğu! Nüfus 1 milyona dayandı
Ünlü tatil merkezinde bayram yoğunluğu! Nüfus 1 milyona dayandı 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle, dünyaca ünlü plajda yoğunluk yaşandı. Tatilcilerin turizm cennetinde ise nüfus 1 milyona dayandı. Başka bir kentte ise 1 günde 20 bin araç ilçeye gelince girişler kapatıldı.
11.04.2024 Gündem
Bayram namazında 'Örümcek Adam' gözaltına alınmıştı! 'Amacım insanları mutlu etmekti'
Bayram namazında 'Örümcek Adam' gözaltına alınmıştı! 'Amacım insanları mutlu etmekti' Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Haberler
Hatay'da 'Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı kılan kişiye polis müdahalesi
Hatay'da 'Örümcek Adam' kostümüyle bayram namazı kılan kişiye polis müdahalesi Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Haberler
Bayram namazında 'Örümcek Adam' gözaltına alınmıştı! 'Amacım insanları mutlu etmekti'
Bayram namazında 'Örümcek Adam' gözaltına alınmıştı! 'Amacım insanları mutlu etmekti' Hatay’ın İskenderun ilçesinde bayram namazı kılmak için cemaat arasına 'Örümcek Adam' kostümüyle giren ve polis ekipleri tarafından camiden çıkartılan Ayaz Koç, yaşadıklarını anlattı.
11.04.2024 Gündem
Bilal Meşe: Nereden nereye! Dostluklar fotoğraflarda kaldı
Bilal Meşe: Nereden nereye! Dostluklar fotoğraflarda kaldı Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe Türk futbolunda son dönemde yaşanan gerilimleri köşesine taşıdı. Meşe yazısında ezeli rakipler arasında geçmişte yaşanan dostluk görüntülerinden örnekler sundu. İşte 'Dostluklar fotoğraflarda kaldı' başlıklı yazı...
11.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fotoğraf ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.