Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Fragmanı görücüye çıktı

Başrollerini Burak Satıbol, Ayhan Taş, Dilara Öztunç ve Sadi Celil Cengiz’in paylaştığı iddialı komedi filmi ‘Döndüm Ben’in merakla beklenen fragmanı görücüye çıktı.

|

Yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı’nın üstlendiği, yapımcılığını Nadir Yakut’un yaptığı, senaryosunu Volkan Hamamcıoğlu ve Cengiz Eşiyok'un kaleme aldığı ‘Döndüm Ben’in fragmanı büyük beğeni topladı. 22 Şubat’ta seyirciyle buluşacak olan ve birbirinden başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çeken ‘Döndüm Ben’ filminde ‘Evliliğini bitirme planları yapan Cenk'in, eşi Melda'nın çocuk sahibi olmak istediğini açıklamasından sonra bu durumdan kurtulabilmek için arkadaşı Samet'e danışmasıyla gelişen olaylar komik bir dille anlatılıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.