Franck Ribery

Franck Ribery

Son dakika Franck Ribery haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Franck Ribery gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Franck Ribery haber sayfamızda...

Franck Ribery

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 721 franck ribery haberi bulunmuştur.
Galatasaray'dan transfer taarruzu! Canlı yayında duyurdu: Net bir bilgi olarak verebiliriz
Galatasaray'dan transfer taarruzu! Canlı yayında duyurdu: Net bir bilgi olarak verebiliriz Spor Toto Süper Lig'in 36. haftasında oynayacağı Ankaragücü karşılaşmasından galip ayrılması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, transferdeki son gelişmeleri Skorer TV'de değerlendirdi.
26.05.2023 Galatasaray
24 yıl önce Gölcük'te enkazdan çıkarılan Kerem Aktürkoğlu, yardım için Hatay'da!
24 yıl önce Gölcük'te enkazdan çıkarılan Kerem Aktürkoğlu, yardım için Hatay'da! Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ilimizde hissedilen 7.7’lik depremin ardından yaraların sarılması için tüm spor kulüplerinin çalışmaları sürüyor. 1999'da deprem enkazından kurtarılan Kerem Aktürkoğlu, yardım için Hatay'a bizzat gitti.
8.02.2023 Galatasaray
Cristiano Ronaldo Ballon d'Or'unu sattı! İşte kazancı
Cristiano Ronaldo Ballon d'Or'unu sattı! İşte kazancı Manchester United'dan olaylı şekilde ayrılmasının ardından Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo, Altın Top'unu satışa çıkardı.
11.01.2023 Futbol
Galatasaray-Alanyaspor maçında Ali Palabıyık'ın kararlarını değerlendirdiler! 'Sacha Boey'in kırmızı kartı...'
Galatasaray-Alanyaspor maçında Ali Palabıyık'ın kararlarını değerlendirdiler! 'Sacha Boey'in kırmızı kartı...' Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Galatasaray, Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka 2-2'lik beraberlikle tamamlandı. Hakem Ali Palabıyık'ın Galatasaray'da Sacha Boey ve Abdülkerim Bardakcı'ya gösterdiği kırmızı kartlar eleştirilere hedef olurken, tepkileri beraberinde getirdi. Zorlu müsabakada Ali Palabıyık'ın tartışılan kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
24.10.2022 Galatasaray
Fernando Muslera ve Okan Buruk çılgına döndü! Galatasaray tepki gösterdi, ortalık karıştı
Fernando Muslera ve Okan Buruk çılgına döndü! Galatasaray tepki gösterdi, ortalık karıştı Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Galatasaray, Alanyaspor'la karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakanın 33'üncü dakikasında Sacha Boey'a gösterilen kırmızı kart sonrası Fernando Muslera çılgına döndü. Sarı-kırmızılılarda Uruguaylı eldivenin Ali Palabıyık'a tepkisinin yanı sıra resmi hesaptan yapılan paylaşım dikkat çekti. Ali Palabıyık'ın kararları sonrası Okan Buruk çok sinirlendi.
24.10.2022 Galatasaray
Fransa'da ırkçılık skandalı! Islam Slimani isyan etti, sahaya ingiliz anahtarı atıldı
Fransa'da ırkçılık skandalı! Islam Slimani isyan etti, sahaya ingiliz anahtarı atıldı Fransa Ligue 1'de Clermont, Brest'i konuk etti. Brest'in rakibini deplasmanda mağlup ettiği müsabakada bir dönem Fenerbahçe forması giyen Islam Slimani ırkçlığa maruz kaldı. Öte yandan Toulouse ile Strasbourg arasındaki müsabakada sahaya ingiliz anahtarı atıldı.
24.10.2022 Fransa Ligue 1
Premier Lig'de tarihi gün! Mikel Arteta'nın serisi sona erdi
Premier Lig'de tarihi gün! Mikel Arteta'nın serisi sona erdi İngiltere Premier Lig'de 13'üncü hafta heyecanı yaşandı. Steven Gerrard'ın görevine son veren Aston Villa, Brentford'ı farklı geçti. Mikel Arteta yönetiminde muhteşem bir seri yakalayan Arsenal, Southampton'a takıldı. Leicester City 4 isabetli şut çektiği maçta rakibini 4 golle mağlup etme başarısı gösterdi. İşte Premier Lig'de unutulmaz günün ayrıntıları...
Avrupa kulüpleri, Galatasaray'a gözü dikti! Genç oyuncu...
Avrupa kulüpleri, Galatasaray'a gözü dikti! Genç oyuncu... Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, bu sezon şampiyonluk hedefliyor. Yaz transfer sezonunda, kadrosuna birçok yıldız isim dahil eden sarı-kırmızlı ekibe Avrupa devleri gözü dikti. Sezon başı Süper Lig devine transfer olan ve büyük olay yaratan genç futbolcuya Avrupa'dan talipler olduğu öğrenildi.
24.10.2022 Galatasaray
Kopenhag'ın Cornelius pişmanlığı
Kopenhag'ın Cornelius pişmanlığı Trabzonspor'dan ayrılıp Kopenhag'a transfer olan Andreas Cornelius'un durumu tartışma yarattı. Kulübün yöneticilerinden Peter Christiansen flaş açıklamalar yaptı.
23.10.2022 Dünyadan Futbol
Futbolu bırakan Franck Ribery'de şoke eden gerçekler ortaya çıktı! Yıldız isimden olay itiraflar
Futbolu bırakan Franck Ribery'de şoke eden gerçekler ortaya çıktı! Yıldız isimden olay itiraflar Fransız futbolunun son yıllara yetiştirdiği en büyük yetenekler arasında yer alan ve son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Salernitana forması giyen Franck Ribery flaş bir karar alarak futbolu bıraktığını açıklamıştı. Ribery'nin futbolu bırakma kararının ardından Fransız yıldız ile ilgili şoke eden detaylar ortaya çıktı. Yıldız futbolcu İtalyan basınına olay itiraflarda bulundu.
23.10.2022 Dünyadan Futbol
Uruguay, Dünya Kupası kadrosunu açıkladı! Süper Lig'den 4 yıldız
Uruguay, Dünya Kupası kadrosunu açıkladı! Süper Lig'den 4 yıldız Katar'da düzenlenecek olan 2022 Dünya Kupası heyecanı yaklaşırken, takımlar da aday kadrolarını açıklamaya başladı. Uruguay Milli Takımı'nın açıklanan geniş kadrosunda Süper Lig'den 4 yıldız yer aldı.
21.10.2022 Dünya Kupası
İtalya'dan sürpriz iddia! Galatasaray, Muslera'nın alternatifini buldu
İtalya'dan sürpriz iddia! Galatasaray, Muslera'nın alternatifini buldu Sezona yıldız transferlerle giriş yapan Galatasaray için sürpriz bir transfer iddiası daha ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı ekip uzun yıllardır kalesini koruyan ancak yaşı ilerleyen tecrübeli kaleci Fernando Muslera'nın alternatifini İtalya'da buldu. İşte detaylar...
21.10.2022 Galatasaray
Franck Ribery futbolu bıraktığını açıkladı
Franck Ribery futbolu bıraktığını açıkladı Ünlü Fransız yıldız Frank Ribery, profesyonel futbol kariyerine nokta koyduğunu açıkladı.
21.10.2022 Almanya Bundesliga
Franck Ribery Salernitana forması ile futbola veda ediyor
Franck Ribery Salernitana forması ile futbola veda ediyor Bir dönem Galatasaray forması giyen Fransız futbolunun ünlü oyuncusu Franck Ribery Salernitana forması ile Spezia karşısında son maçına çıkarak futbola veda edecek.
21.10.2022 İtalya Serie A
Franck Ribery kararını verdi! Futbolu bırakıyor
Franck Ribery kararını verdi! Futbolu bırakıyor Uzun yıllar formasını giydiği Bayern Münih ile Avrupa futboluna damgasını vuran ve ülkemizde Galatasaray'da da oynayan Franck Ribery, dizinden yaşadığı sakatlıklar nedeniyle kariyeri hakkında önemli bir karar vermeye hazırlanıyor.
7.10.2022 Galatasaray
Galatasaray'a 600 bin euroluk tazminat şoku!
Galatasaray'a 600 bin euroluk tazminat şoku! Franck Ribery'nin menajeri Bruno Heiderscheid ile ilgili mahkeme kararı Galatasaray Kulübü'ne yeni ulaştı.
17.06.2022 Galatasaray
Sabri Sarıoğlu teknik direktör olarak geri dönüyor!
Sabri Sarıoğlu teknik direktör olarak geri dönüyor! Galatasaray'ın efsane isimlerinden Sabri Sarıoğlu futbola teknik direktör olarak geri dönmeye hazırlanıyor. Sarıoğlu'nun yeni sezondaki adresiyle ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı.
2.05.2022 Galatasaray
Mostafa Mohamed'de FIFA tehlikesi! Galatasaray için süre daralıyor
Mostafa Mohamed'de FIFA tehlikesi! Galatasaray için süre daralıyor Süper Lig'de beklentilerin çok altında kalan Galatasaray'da önce Fatih Terim ile yollar ayrılırken sonrasında Başkan Burak Elmas'a genel kuruldan ibrasızlık kararı çıktı. Sarı-kırmızılı kulüpte tüm gözler seçime çevrilirken Mostafa Mohamed'de FIFA tehlikesi ortaya çıktı.
28.04.2022 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Burak Elmas: Onlar da yaşayacak
Galatasaray Başkanı Burak Elmas: Onlar da yaşayacak Galatasaray Başkanı Elmas, göreve gelmelerinin ardından kendilerine yapılan acımasız eleştirilerin kim gelirse gelsin devam edeceğini söyledi, “Onların G.Saray’ı ileriye taşımalarına izin verin. Görevlerinin tamamlanmasına izin verelim” dedi.
17.04.2022 Galatasaray
Beşiktaş'ta Valerien Ismael planını belirledi! 'Oyunu geliştireceğiz'
Beşiktaş'ta Valerien Ismael planını belirledi! 'Oyunu geliştireceğiz' Beşiktaş’ın teknik patronu Valerien Ismael, Giresunspor deplasmanında Alanyaspor maçındaki gibi gollük pozisyonlarda becerili olmaları gerektiğinin altını çizdi, “Kadromuz zaman zaman değişebilir ancak yüksek tempo ve mücadeleye dayalı oyun anlayışımız hiçbir zaman değişmeyecek” dedi.
17.04.2022 Beşiktaş
Liverpool'da Virgil van Dijk, Ömer Bayram'ı unutmadı! 'Tansiyonu yüksek bir ülke'
Liverpool'da Virgil van Dijk, Ömer Bayram'ı unutmadı! 'Tansiyonu yüksek bir ülke' FA Cup yarı finalinde Liverpool ile Manchester City karşı karşıya geldi. Kritik müsabaka Liverpool'un 3-2'lik galibiyetiyle sona erdi. Liverpool'un başarılı savunmacısı Virgil van Dijk, Galatasaray forması giyen Ömer Bayram'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
Trabzonspor’un ‘duble’ hesabı
Trabzonspor’un ‘duble’ hesabı Şampiyonluk yolu iyice kısalan Trabzonspor, Karagümrük beraberliğini geride bıraktı, Kayserispor ile salı günü oynayacakları kupa maçına odaklandı. Asbaşkan Ertuğrul Doğan, Avcı’nın fotoğrafını paylaşarak, “Seninle şampiyonluklar yaşayacağız” diyerek desteğini ortaya koydu.
17.04.2022 Trabzonspor
Fenerbahçe 5 maçtır kazanıyor! Göztepe 10 haftadır puana hasret
Fenerbahçe 5 maçtır kazanıyor! Göztepe 10 haftadır puana hasret Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya geldi. Kritik müsabaka sarı-lacivertlilerin galibiyetiyle sona erdi. Fenerbahçe, Süper Lig'de galibiyet serisini 5 maça yükseltti. Göztepe'de puan hasreti 10 haftaya yükseldi.
17.04.2022 Fenerbahçe
Cristiano Ronaldo böyle istedi! Norwich City yıkıldı
Cristiano Ronaldo böyle istedi! Norwich City yıkıldı İngiltere Premier Lig'in 33'üncü haftasında Manchester United, Norwich City ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka gol yağmuruna sahne oldu. Ev sahibi ekibin yıldızı Cristiano Ronaldo karşılaşmaya damga vurdu.
Felipe Sanchez Mateos: Bu maçı bir an önce unutmalıyız
Felipe Sanchez Mateos: Bu maçı bir an önce unutmalıyız Spor Toto Süper Lig’in 33’üncü haftasında oynanan Aytemiz Alanyaspor - Fraport TAV Antalyaspor maçının ardından teknik sorumlular düzenlenen basın toplantısında konuştular.
16.04.2022 Alanyaspor

Benzer Haber Etiketleri

Franck Ribery ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.