Fenerbahçe Frey rest çekince Fenerbahçe'ye transfer oldu!

Frey rest çekince Fenerbahçe'ye transfer oldu!

23.08.2018 - 16:18 | Son Güncellenme:

Michael Frey, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerini kestiğini açıklayan kulübüne “Bir daha Zürih forması giymem” diyerek İsviçrelileri seçeneksiz bıraktı ve transferin önünü açtı.

Frey rest çekince Fenerbahçeye transfer oldu

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin kadrosuna kattığı Michael Frey’in transfer sürecine dair detaylar ortaya çıkmaya başladı. Teknik direktör ve kulüp yönetimiyle sorunlar yaşayan futbolcuya başkan Ancillo Canepa’nın “Bizimle kalıyorsun, tekrar takımda şans bulmaya başlayacaksın” dediği ancak oyuncunun buna karşın tavır değiştirmediği belirlendi.

Oyuncunun geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılmasının da ilk olmadığı ortaya çıktı. Daha önce nisan ayında bir takım arkadaşıyla tartışan Frey’in o dönem disiplin uygulamaları çerçevesinde yine kadro dışı bırakıldığı ortaya çıktı.

Futbolcunun o dönem yaşanan gelişmelerin ardından takımdan ayrılmayı düşünmeye başladığı, son günlerde yaşanan krizin ise o dönemin artçısı olarak ortaya çıktığına dikkat çekildi. Fenerbahçe’nin kendisine olan ilgisini fırsat bilen Frey’in, İsviçre ekibinin Fenerbahçe ile olan görüşmeleri devam ettirmemesinin ardından, yeniden kadro dışı bırakılmasıyla “Bir daha Zürih forması giymem” demesinin ardından köprülerin tamamen atıldığı tespit edildi.