Futbol Takımı

Futbol Takımı

Son dakika futbol takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan futbol takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan futbol takımı haber sayfamızda...

Futbol Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45.781 futbol takımı haberi bulunmuştur.
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! 'Çürümüş bir takımımız var' demişti
Beşiktaşlı futbolculardan Samet Aybaba'ya tepki! 'Çürümüş bir takımımız var' demişti Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba oyunculara yönelik "6. kez hoca değiştirdiniz, helal olsun. Çürümüş bir takımımız var" ifadelerini kullanmıştı. Siyah-beyazlı futbolculardan Aybaba'nın bu beyanatına tepki geldi.
18.04.2024 Beşiktaş
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep
Ferdi Kadıoğlu için Arsenal kararını verdi! Fenerbahçe'den çılgın talep UEFA Konferans Ligi ve Trendyol Süper Lig'de bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Ferdi Kadıoğlu için İngiliz devinin kararını verdiği öğrenildi. Yıldız futbolcu için istenen bonservis bedeli ortaya çıktı.
18.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı
Serdar Topraktepe ilk antrenmanına çıktı Fernando Santos'un görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Serdar Topraktepe ilk idmanına çıktı.
15.04.2024 Beşiktaş
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor'
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza tepki! 'Adı futbolundan büyük, şut vurmayı bile hatırlamıyor' Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup etti. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.
15.04.2024 Fenerbahçe
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu!
U16 Kız Milli Futbol Takımı, ABD'ye mağlup oldu! U16 Kız Milli Futbol Takımı, UEFA WU16 Dostluk Turnuvası'nın açılış maçında ABD'ye 2-0 mağlup oldu.
12.04.2024 Futbol
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak!
90+3 Ege'de Futbol | Ya bir yol bulunacak ya bir yol açılacak! Bitime 5 maç kala deplasmanda Eyüpspor’a 4-1 yenilerek küme düşmesi kesinleşen Altay’ı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Büyük Altay maalesef bir alt lige iniyor. Daha çok endişe verici olan asırlık kulübün geleceği belirsiz. Güçlü katılım ve yeni projelerle düştüğü çukurdan çıkabilir’’ dedi.
11.04.2024 1.Lig
Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım'
Cenk Özkacar'dan EURO 2024 mesajı! 'Elimden geleni yaparım' Valencia forması giyen milli savunmacı Cenk Özkacar suskunluğunu bozdu. Genç stoper, EURO 2024 öncesi dikkat çeken ifadeler kullandı.
10.04.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'da Muslera ve Torreira'dan voleybol takımına sürpriz!
Galatasaray'da Muslera ve Torreira'dan voleybol takımına sürpriz! Sultanlar Ligi'nde Galatasaray Daikin’in Kuzeyboru'yu konuk ettiği maçı Fernando Muslera ile Lucas Torreira tribünden takip etti.
10.04.2024 Galatasaray
Didem Karagenç: Mücadeleci ve güçlü bir takımız!
Didem Karagenç: Mücadeleci ve güçlü bir takımız! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli futbolcusu Didem Karagenç, Macaristan maçının ardından konuştu.
9.04.2024 Futbol
Busem Şeker: İnancımızı hiç kaybetmedik!
Busem Şeker: İnancımızı hiç kaybetmedik! A Milli Kadın Futbol Takımı'ndan Busem Şeker, Macaristan galibiyetini değerlendirdi.
9.04.2024 Futbol
Birgül Sadıkoğlu: Daha iyi bir konuma gelmek istiyoruz!
Birgül Sadıkoğlu: Daha iyi bir konuma gelmek istiyoruz! Macaristan'ı 2-1 mağlup eden A Milli Kadın Futbol Takımı'nda Birgül Sadıkoğlu açıklamalarda bulundu.
9.04.2024 Futbol
Derya Arhan: Bizim için bir bayram hediyesi oldu!
Derya Arhan: Bizim için bir bayram hediyesi oldu! A Milli Kadın Futbol Takımı forması giyen Derya Arhan, Macaristan maçının ardından konuştu.
9.04.2024 Futbol
Necla Güngör Kıragası: Galibiyet bizi kalan maçlarımız için cesaretlendiriyor!
Necla Güngör Kıragası: Galibiyet bizi kalan maçlarımız için cesaretlendiriyor! A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, Macaristan maçının ardından konuştu.
9.04.2024 Futbol
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı!
A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan'ı son dakikalarda yıktı! A Milli Kadın Futbol Takımı, 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri B Ligi 1. Grup'ta oynadığı maçta Macaristan'ı 2-1 mağlup etti.
9.04.2024 Futbol
Abdülkadir Ömür'den Acun Ilıcalı itirafı! 'Sadece bir saat sürdü'
Abdülkadir Ömür'den Acun Ilıcalı itirafı! 'Sadece bir saat sürdü' Trabzonspor'dan ara transfer döneminde Hull City'e giden Abdülkadir Ömür suskunluğunu bozdu. Transfer sürecini anlatan Abdülkadir Ömür'ün Acun Ilıcalı ile ilgili itirafı dikkat çekti.
9.04.2024 Dünyadan Futbol
A Milli Kadın Futbol Takımı'nda Macaristan hazırlıkları sona erdi!
A Milli Kadın Futbol Takımı'nda Macaristan hazırlıkları sona erdi! A Milli Kadın Futbol Takımı, Macaristan ile karşı karşıya geleceği mücadelenin hazırlıklarını noktaladı.
8.04.2024 Futbol
TFF Genel Kurulu, 18 Temmuz'da yapılacak! EURO 2024 detayı
TFF Genel Kurulu, 18 Temmuz'da yapılacak! EURO 2024 detayı Türkiye Futbol Federasyonu, TFF Olağan Genel Kurul toplantısının; 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı.
8.04.2024 Süper Lig
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu
Stefan Kuntz'tan sürpriz imza! Almanlar yeni takımını duyurdu Son olarak A Milli Futbol Takımı'nı çalıştıran Stefan Kuntz yeni bir maceraya atılıyor. Stefan Kuntz'un Bochum'un başına geçmesi bekleniyor.
8.04.2024 Almanya Bundesliga
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep
Galatasaray'dan Süper Lig'in yıldızına kanca! 5 milyon euroluk talep Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir ismi gündemine aldığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların gündemindeki genç futbolcu için kulübünün 5 milyon euro talep ettiği aktarıldı.
7.04.2024 Galatasaray
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu
Real Madrid'de Arda Güler'e yakın takip! Transfer kararı belli oldu Real Madrid'de bu sezon istediği forma şansını bir türlü bulamayan Arda Güler ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basını, genç on numaranın transfere dair kararını duyurdu.
6.04.2024 İspanya La Liga
Kiev’in NATO hayali başka zirveye
Kiev’in NATO hayali başka zirveye Rusya ile savaşan Ukrayna’nın, NATO’ya katılım için Batı’ya baskı yapmasına rağmen, İttifak’ın Temmuz ayında ABD’nin başkenti Washington’da düzenlenecek zirvesinde üyelik daveti almayacağı iddia edildi.
6.04.2024 Dünya
Necla Güngör Kıragası: Taraftarlarımız bizleri lütfen yalnız bırakmasınlar!
Necla Güngör Kıragası: Taraftarlarımız bizleri lütfen yalnız bırakmasınlar! A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası, İsviçre'ye 3-1 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
5.04.2024 Futbol
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip!
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanında galip! Turkish Airlines EuroLeague'in 33'üncü haftasında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko deplasmanından 82-80 galip ayrıldı.

Benzer Haber Etiketleri

Futbol Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.