G.Saray

G.Saray

Son dakika G.Saray haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan G.Saray gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan G.Saray haber sayfamızda...

G.Saray

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.001 g.saray haberi bulunmuştur.
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin!
Nevzat Dindar'dan Galatasaraylı futbolcuya eleştiri: Bu saatten sonra kimse 11'de beklemesin! Galatasaray Süper Lig'in 32. haftasında Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup ederek liderliğini muhafaza etti. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, karşılaşma sonrası sarı-kırmızılı takımdaki gelişmeleri aktardı.
16.04.2024 Galatasaray
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi
Napoli'den Zaniolo'ya yakın takip! Dev transfer bütçesi Nicolo Zaniolo'yu listesinde bulunduran Napoli'nin başkanı Aurelio De Laurentiis, transfer bütçelerini 100 milyon dolar olarak belirledi.
14.04.2024 Galatasaray
Ali Koç'tan Edin Dzeko'ya Süper Kupa vetosu!
Ali Koç'tan Edin Dzeko'ya Süper Kupa vetosu! Fenerbahçe kaptanı Edin Dzeko, Başkan Ali Koç ile yaptığı görüşmede, "Karara saygı duyuyoruz ama G.Saray maçına çıkmak istiyoruz" dedi. Koç'un ise "Bu yoldan dönüş yok" diyerek talebi geri çevirdiği ortaya çıktı.
7.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama...
Fenerbahçe'nin şaşırtan istatistiği! Galatasaray'ı geride bıraktı ama... 2013-2014’ten bu yana ligdeki tabloya bakıldığında Galatasaray 4, Beşiktaş 3, Başakşehir ve Trabzonspor 1’er kez mutlu sona ulaştı. Ancak sarı-kırmızılı takımla birlikte son 10 yılda en çok puan toplayan takım Fenerbahçe oldu. Hatta Kanarya, kendisine göre bu süreçte 5 galibiyet fazlası olan ezeli rakibine göre daha az mağlubiyet gördü.
31.03.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek: Bilinçli yapıyorlar ama başaramayacaklar!
Dursun Özbek: Bilinçli yapıyorlar ama başaramayacaklar! G.Saray Başkanı Dursun Özbek ile Teknik Direktör Okan Buruk, kendilerinin saha dışına çekilmek istediklerini ve buna izin vermeyeceklerini söyledi, bu yaşananların motivasyon kaybı oluşturmaması gerektiğini dile getirdi.
31.03.2024 Galatasaray
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin
İsmail Kartal, Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları anlattı: Abdullah Avcı doğruları bilsin Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da gurbetçi operasyonu! Sezon sonunda boşa çıkacak
Galatasaray'da gurbetçi operasyonu! Sezon sonunda boşa çıkacak Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, Almanya'da forma giyen genç oyuncunun peşine düştüğü iddia edildi.
22.03.2024 Galatasaray
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası
Nevzat Dindar: Hakim Ziyech'i ters psikoloji ile motive edeceksin | Abdurrahim Albayrak bombası Süper Lig'in 30. haftası sonunda Galatasaray en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 2 puanın önünde liderliğini sürdürüyor. Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı takımdaki son gelişmeleri Skorer TV'de masaya yatırdı.
22.03.2024 Galatasaray
Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem'
Christian Eriksen, Galatasaray'a göz kırptı! 'Yedek oturmak istemem' Manchester United'ın yıldızlarından Christian Eriksen, Premier Lig devinde mutsuz olduğunu dile getirdi. Danimarkalı orta sahanın Galatasaray ile anıldığı dönemde yaptığı açıklamalar ses getirdi.
21.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de büyük belirsizlik! Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik
Fenerbahçe'de büyük belirsizlik! Ali Koç tepkisi: Ligden düşürsün diye seçmedik Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olayların ardından sarı-lacivertli kulüp ligden çekilmenin de değerlendirileceği olağanüstü kongreye gitme kararı aldı. Fenerbahçe'de alınan bu karar camiayı ikiye böldü.
21.03.2024 Fenerbahçe
ÖZEL | Galatasaray'da 2 sözleşme uzatıldı! 3 yıldız daha görüşme masasına
ÖZEL | Galatasaray'da 2 sözleşme uzatıldı! 3 yıldız daha görüşme masasına Galatasaray'da iç transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılı ekipte 2 yıldızın sözleşmesi yenilenirken 3 isimle de görüşmeler devam ediyor. İşte detaylar...
17.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Okan Buruk'tan öğrencilerine fikstür vurgusu! 'Avantaj yakalayacağız'
Galatasaray'da Okan Buruk'tan öğrencilerine fikstür vurgusu! 'Avantaj yakalayacağız' Galatasaray Teknik Direktörü Buruk, Kasımpaşa karşılaşmasını bir kırılma noktası olarak görüyor. Tecrübeli teknik adam, “Yine Fenerbahçe’den önce oynayacağız ve muhtemelen yine takılmamazı bekliyorlar. Kazanmamız durumunda ise önemli bir avantaj yakalayacağız” dedi.
16.03.2024 Galatasaray
Osman Şenher sert çıktı: Ayıp ve günah! Lanet olsun şampiyonluğa
Osman Şenher sert çıktı: Ayıp ve günah! Lanet olsun şampiyonluğa Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz gün sert açıklamalar yapmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, iki başkanın sözlerini eleştirdi. İşte 'G.Saray ve F.Bahçe Cumhuriyetin bekçisidir' başlıklı yazı...
15.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Preciado çalımı! Resmi temas
Beşiktaş'tan Galatasaray'a Preciado çalımı! Resmi temas Beşiktaş, yeni sezon kadro planlaması kapsamında transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-beyazlılar, sürpriz bir isim için kulübünden bilgi talebinde bulundu.
11.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan 45 milyon euroluk transfer kararı! Kasa dolacak
Galatasaray'dan 45 milyon euroluk transfer kararı! Kasa dolacak Süper Lig lider Galatasaray'ın oyuncularına Avrupa devlerinin yakın takibi sürüyor. Son olarak Sacha Boey'i Bayern Münih'e satan Sarı-kırmızılılar, yaz dönemi için Barış Alper Yılmaz ve Victor Nelsson için gelen teklifleri değerlendirme kararı aldı.
10.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor
SON DAKİKA: Anderson Talisca sürprizi! Ezeli rakip transfer görüşmelerine başlıyor Suudi Arabistan takımlarından Al Nassr'da forma giyen Anderson Talisca kariyerine Türkiye'de devam edebilir. Ezeli rakip Brezilyalı yıldızın transferi için kısa süre içinde girişimlerine hız verecek.
8.03.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu isyan etti: İstenmediğim yerde kalmam!
SON DAKİKA | Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu isyan etti: İstenmediğim yerde kalmam! Performansı ve davranışlarıyla taraftarın tepkisine maruz kalan siyah-beyazlı futbolcunun "İstenmediğim yerde kalmakta ısrarcı olmayacağım" şeklinde konuştuğu, bunun üzerine Samet Aybaba'nın harekete geçtiği öğrenildi.
7.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy gerçekleri! Scoutlardan pozisyon eleştirisi
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy gerçekleri! Scoutlardan pozisyon eleştirisi Arsenal, Tottenham, Aston Villa, Lille, Leipzig, Leverkusen ve Lyon’a bağlı scoutlar, G.Saray derbisinde statta izledikleri Beşiktaşlı golcünün santrfor pozisyonu yerine sol kanatta oynatılmasına eleştiri getirdi.
7.03.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da hesaplar karıştı! İki isim geri dönüyor
SON DAKİKA HABERİ: Galatasaray'da hesaplar karıştı! İki isim geri dönüyor Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da yeni sezonun planlaması yapılıyor. Sarı-kırmızılılardan bu sezon ayrılan iki isim sezon sonunda geri dönecek.
6.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi taraftarlar arasında gerginlik!
Beşiktaş - Galatasaray derbisi öncesi taraftarlar arasında gerginlik! Beşiktaş’ın Galatasaray’ı konuk edeceği derbi maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar deplasman tribününe alınırken, iki takım taraftarları arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
3.03.2024 Beşiktaş
Futbol dünyası derbiyi değerlendirdi! Ömer Üründül: Maçı 3 neticeli olarak görüyorum
Futbol dünyası derbiyi değerlendirdi! Ömer Üründül: Maçı 3 neticeli olarak görüyorum Süper Lig'de gözler Beşiktaş'la Galatasaray arasında oynanacak olan dev derbiye çevrilmiş durumda. Maç için heyecan giderek artarken futbol dünyasının önemli isimleri derbiyi Skorer'e değerlendirdi. Ömer Üründül'ün derbiyle ilgili yorumları dikkat çekti. İşte detaylar...
3.03.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA: Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu! Galatasaray'da yıldız isimler gönderiliyor
SON DAKİKA: Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu! Galatasaray'da yıldız isimler gönderiliyor Ziraat Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e 2-0 elenerek kupaya veda eden Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini Skorer Instagram canlı yayınında değerlendirdi. Dindar, sezon sonunda Galatasaray'da birçok oyuncunun takımdan ayrılabileceğini ifade etti.
1.03.2024 Galatasaray
Derbi öncesi iddialar havada uçuştu: G.Saray'ı eli boş göndereceğiz | Bir ilk olacak
Derbi öncesi iddialar havada uçuştu: G.Saray'ı eli boş göndereceğiz | Bir ilk olacak Sokak Futbolu'nda Serdar Sarıdağ ve Nergis Aşkın Beşiktaş-Galatasaray derbisini masaya yatırdı. Dolmabahçe'de iki takım taraftarları iddialı açıklamalarda bulundu.
1.03.2024 Programlar

Benzer Haber Etiketleri

G.Saray ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.