Galatasaray Galatasaray'a Feghouli piyangosu

Galatasaray'a Feghouli piyangosu

21.08.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Satılması planlanan oyuncular arasında yer alan Cezayirli yıldıza Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal’den 13 milyon euroluk teklif geldi. Öte yandan Gomis'e gelen 4.5 milyon euroluk teklif G.Saray cephesinde komik bulundu.

Galatasaraya Feghouli piyangosu

Galatasaray’a adeta Feghouli piyangosu vurdu. Satılması planlanan oyuncular arasında yer alan Cezayirli futbolcu için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’den 13 milyon euroluk astronomik bir teklif geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray bu öneriye sıcak baktı ama Feghouli’nin senelik 5.5 milyon euro olan ücreti şuan için transferin önündeki en büyük engel. Galatasaray’dan 3 milyon 850 bin euro garanti ücret alan oyuncusu için menajer Habib Antar’ın görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.

Teknik direktör Fatih Terim geçen hafta yedek soyundurduğu yıldız futbolcuya önceki gün süre vermemişti.

Gomis’e komik teklif

Bu arada teknik ekibin satılmasında sakınca görmediği hatta yerine oyuncu baktığı Bafetimbi Gomis’e şu ana kadar yapılan tek teklifin 4.5 milyon euro olduğu belirlendi.

Suudi ekibi Al Nasr’ın iddia edildiği gibi 11 milyon euro teklif etmediği, aracılar kanalıyla sarı-kırmızılı kulübe 4.5 milyon euro teklif geldiği ortaya çıktı. Bu öneri, Galatasaray cephesinde çok komik bulundu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı yönetimin aracılara, “Böyle bir şey olmaz. Tosic’in 5 milyon euroya gittiği yerde Gomis’e yapılan bu teklifi ciddiye alamayız. Geçen sezon gol kralı olmuş bir oyuncudan söz ediyoruz. Gomis bu rakamlara satamayız. Satarsak bunu açıklayamayız” yanıtını verdikleri belirtildi.

Yazarlar