Ertuğrul Erdoğan: 'İspanyol takımları gibi oynamaya çalışacağız'
Ertuğrul Erdoğan: 'İspanyol takımları gibi oynamaya çalışacağız' Galatasaray erkek basketbol takımı başantrenörü Ertuğrul Erdoğan açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basketbol
Aaron Harrison, Galatasaray'da
Aaron Harrison, Galatasaray'da Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Birleşik Amerikalı forvet Aaron Harrison ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 20 Temmuz 2015
Spor Günlüğü - 20 Temmuz 2015 Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Paris Levallois forması giyen Blake Schilb ile anlaştı. Sarı kırmızılıların yerli transfer gündeminde ise Serhat Çetin ve Semih Erden yer alıyor.    İtalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ümit Erkekler Basketbol Şampiyonası üçüncülük maçında Fransa'yı mağlup eden Türkiye, bronz madalyanın sahibi oldu.    Geçen sezon Kadınlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan Galatasaray’da Nevriye Yılmaz belirsizliği yaşanıyor.
20.07.2015 Programlar
Spor Günlüğü - 06 Temmuz 2015
Spor Günlüğü - 06 Temmuz 2015 Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Nikos Zizis, İtalya ve Yunanistan'da iki dev takımın gündemine girdi.    Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, İzzet Türkyılmaz ile anlaştı. Sarı kırmızılılardan Sofoklis Schortsanitis ile ilgili de açıklama geldi.   FIBA 19 Yaş Altı Erkekler Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye, üçüncülük maçında ev sahibi Yunanistan'ı yenerek dünya üçüncüsü oldu.
6.07.2015 Programlar