Galatasaray "Galatasaray ne isterse o olacak"

"Galatasaray ne isterse o olacak"

23.05.2018 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kaptan Selçuk İnan, 3-4 yıl daha oynamak istediğini söyleyerek, “Bir yıl daha sözleşmem var ama bu bir sene sonra ayrılacağım anlamına gelmez. ‘Kal’ derlerse kalırız, ‘git’ derlerse gideriz” diye konuştu.

Galatasaray ne isterse o olacak

Galatasaray Kaptanı Selçuk İnan, 3-4 yıl daha devam etmek istediğini söyledi, “Galatasaray benden ne isterse her zaman o olacak” dedi.

Haberin Devamı

Anadolu Ajansı’na konuşan 33 yaşındaki futbolcu, “Aklımda 3-4 yıl daha oynamak var. Çünkü fizik olarak kendimi iyi hissediyorum. Oynadığım mevki itibarıyla 36-37 yaşlarını bulabilirim. Öyle bir düşüncem var” diye konuştu.

Hayatının her anında Galatasaray’ın olacağını aktaran Selçuk, “Bir yıl daha sözleşmem var ama bu bir sene sonra ayrılacağım anlamına gelmez. ‘Kal’ derlerse kalırız, ‘git’ derlerse gideriz. Galatasaray’ın olduğu her yerde ben olurum. İlerleyen dönemde Galatasaray’da farklı bir pozisyonda yer almak gibi bir hedefim var. Her zaman futbolun içinde olacağım. Futbolun içinde olduğum sürece de Galatasaray menfaatleri için ne gerekiyorsa onu yapmaya hazırım” dedi.

Zaman zaman kendisine tepki gösteren taraftar ile ilgili de konuşan Galatasaray Kaptanı sözlerine şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Kırgınlık değil ama üzüldüğüm anlar oldu. Her zaman onları anlamaya çalıştım. Beni çok sevdiklerine inandığım için her zaman mücadeleme devam ettim. Onları çok seviyorum. Onlar bana ne yaparsa yapsın her zaman affetmeye hazırım. Çünkü böyle bir karaktere sahibim. Düşmanlık, kin, sevgisizlik bana göre şeyler değil.”

Kovulana kadar Cim-Bom’da!

Cim-Bom’un başarılı kalecisi Fernando Muslera, “Kovulana kadar Galatasaray’dayım” diye konuştu.

NTV’ye konuşan Uruguaylı file bekçisi, “Başlangıçtan itibaren liderdik. Belki sadece 3-4 hafta uzak kaldık ama hep zirvedeydik. Çok önemli bir şey başardık ve bu şampiyonluğu hak ettik” dedi.

Fatih Terim’i de öven Muslera, “Beni dinlerler mi bilmiyorum ama Fatih hocamızın bir projeyle burada uzun yıllar kalması gerekiyor. Çünkü Galatasaray tarihine bakıldığında, Fatih Terim, bir çok kupayı kazanan, bir çok başarıyı kazanan teknik direktör. Galatasaray tarihinin en iyisi ve uzun yıllar kalmayı hak ediyor” dedi.

Cim-Bom’un iki kaptanı Selçuk ve Muslera, yönetim göndermeden bırakmayı düşünmüyor.




Yazarlar