Galatasaray Galatasaray - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Porto maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

10.12.2018 - 16:56 | Son Güncellenme:

Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu'ndaki son maçında, Portekiz temsilcisi Porto'yu kendi evinde ağırlayacak. Galatasaray'ın Avrupa kupalarında tamam ya da devam maçı olacak olan Porto mücadelesinin hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu.

Galatasaray - Porto  maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda

Galatasaray grubun ilk maçında evinde Lokomotif Moskova'yı 3-0 ile geçtikten sonra galibiyet yüzü göremedi. Schalke 04 ile berabere kalan temsilcimiz, kalan 3 maçını kaybedince Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıkma şansını da yitirmiş oldu.

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE VEDA MAÇI!

Galatasaray, Porto karşısında sezonun son Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak. Grubunda 4 puan ile 3. sırada olan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyor. 13 puan ile grubun zirvesinde bulunan Porto ise bir üst tura çıkmayı garantiledi.

GALATASARAY-PORTO MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray-Porto maçı 11 Aralık Salı günü saat 20:55'te başlayacak. Galatasaray için Avrupa'ya devam mücadelesine sahne olacak karşılaşma beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

GALATASARAY'DA KİMLER EKSİK?

Galatasaray'da Serdar Aziz cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Emre Akbaba, Younes Belhanda ve Sinan Gümüş de sakatlıkları sebebiyle kadroda yer bulamayacak.

Haberin Devamı

AVRUPA'DA 277. RANDEVU

Galatasaray yarın oynayacağı Porto maçı ile Avrupa'daki 277. maçına çıkarken, Şampiyonlar Ligi'nde ise 110. defa boy göstermiş olacak. Galatasaray Porto'yu yendiği taktirde diğer maçın sonucuna bakmadan grupta 3 olacak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Yazarlar