Galatasaray GS-Porto maçı ilk 11ler... Galatasaray-Porto maçı hangi kanalda şifresiz mi?

GS-Porto maçı ilk 11ler... Galatasaray-Porto maçı hangi kanalda şifresiz mi?

11.12.2018 - 01:37 | Son Güncellenme:

Galatasaray-Porto maçı heyecanı başladı. Şampiyonlar Ligi'de ülkemizi temsil eden Cimbom, yer aldığı D Grubu lideri Porto'yu sahasında konuk ediyor. UEFA Avrupa Ligi için galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Galatasaray'da Belhanda, Sinan Gümüş ve Emre Akbaba dışında eksik bulunmuyor. Peki Galatasaray-Porto maçı hangi kanalda şifresiz olarak yayınlanacak?

GS-Porto maçı ilk 11ler... Galatasaray-Porto maçı hangi kanalda şifresiz mi

Galatasaray bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçına Porto karşısında çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Lokomotiv Moskova'ya deplasmanda 2-0 mağlup olarak devler ligine veda eden Cimbom, Avrupa Ligi'nde boy göstermek istiyor. Peki Galatasaray Porto maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Haberin Devamı

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE VEDA MAÇI!

Galatasaray, Porto karşısında sezonun son Şampiyonlar Ligi maçına çıkacak. Grubunda 4 puan ile 3. sırada olan Galatasaray, yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyor. 13 puan ile grubun zirvesinde bulunan Porto ise bir üst tura çıkmayı garantiledi.

GALATASARAY-PORTO MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Türk Telekom Stadyumu'nda oynanacak olan Galatasaray-Porto maçı 11 Aralık Salı günü saat 20:55'te başlayacak. Galatasaray için Avrupa'ya devam mücadelesine sahne olacak karşılaşma beIN Sports 1 kanalından naklen yayınlanacak.

GS-Porto maçı ilk 11ler... Galatasaray-Porto maçı hangi kanalda şifresiz mi

GALATASARAY BUGÜN KAYBETSE BİLE...
Galatasaray, grup lideri Porto karşısında kazanması durumunda yoluna Avrupa Ligi’nde devam edecek. Sarı-kırmızılılar berabere kalması ya da yenilmesi durumunda, Lokomotiv Moskova’nın takılması (yenilgi ya da beraberlik) yeterli olacak.
İki takımın grubu 4 puanda bitirmesi durumunda ilk maçı 3-0 kazanan Galatasaray, rakibinin üstünde yer alacak. Ancak Moskova bugün Almanya’da kazanırsa, Galatasaray’a mutlak galibiyet gerekiyor.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA KİMLER EKSİK?

Galatasaray'da Serdar Aziz cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Ayrıca Emre Akbaba, Younes Belhanda ve Sinan Gümüş de sakatlıkları sebebiyle kadroda yer bulamayacak.

AVRUPA'DA 277. RANDEVU

Galatasaray bu akşam oynayacağı Porto maçı ile Avrupa'daki 277. maçına çıkarken, Şampiyonlar Ligi'nde ise 110. defa boy göstermiş olacak. Galatasaray Porto'yu yendiği taktirde diğer maçın sonucuna bakmadan grupta 3 olacak yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.