SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? Survivor'da Acil Durum Konseyi toplandı! Survivor All Star 2024 Mavi takıma hangi yarışmacı geçti?

Survivor All Star'da haftanın eleme adayı belli oldu. Survivor son bölümünde ise Acil Durum Konseyi toplandı. Yarışmada tüm dengeler değişirken iki takım ödül oyunu için parkurdaki yerini aldı. Acil durum konseyinde Kırmızı takımdan bir yarışmacı ise Mavi takıma geçti. Böylelikle takımlar arası denge sağlanmış oldu. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 TAKVİM || 29 Mayıs'ın tarihteki önemi nedir? 29 Mayıs resmi tatil mi? 29 Mayıs okullar, üniversiteler, iş yerleri tatil mi oldu?
  2. OF OF KEBABI 🍴 Gelinim Mutfakta birincisi kim, hangi gelin oldu? 27 Mayıs 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu listesi: En düşük ve en yüksek puan alan gelinler kim?
  3. EURO 2024 ne zaman başlayacak? Türkiye hangi grupta ilk maç ne zaman? A Milli Takım maç takvimi...
  4. ANLIK SON DAKİKA DEPREM BUGÜNKÜ LİSTE: 27 Mayıs İstanbul'da deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler listesi
  5. MEB AÇIKLADI...Bu seneki Yaz tatili ne zaman başlayacak? 🔔 2024 Okullar ne zaman kapanacak? İşte 2. dönem bitiş tarihi
  6. LGS GİRİŞ YERLERİ 2024 TIKLA GÖRÜNTÜLE💢 Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi nasıl alınır? LGS'ye kaç gün kaldı?
  7. HOROZ LOJİSTİK HALKA ARZ TARİHLERİ 📍Horoz Lojistik katılım endeksine uygun mu, kaç lot veriyor? Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri halka arz fiyatı...
  8. GALATASARAY KUTLAMALARI 2024🟡🔴 Galatasaray (GS) Gala Gecesi ne zaman, bilet fiyatı ne kadar? Galatasaray şampiyonluk kutlaması ve kupa töreni saat kaçta, nerede?
  9. YALAN DİZİ OYUNCULARI - KONUSU 📺Yalan hangi gün, uyarlama mı? Yalan dizisi oyuncu kadrosu...
  10. FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE GİDECEK Mİ? UEFA Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe muhtemel rakipleri!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.