Garaj

Garaj

Son dakika garaj haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan garaj gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan garaj haber sayfamızda...

Garaj

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.759 garaj haberi bulunmuştur.
Arıtürk’ten ‘Vay Haline’
Arıtürk’ten ‘Vay Haline’ Serra Arıtürk, pandeminin başında yazdığı ‘Vay Haline’yi, üç yıl sonra raftan indirip, tamamladı.
16.04.2024 Cadde
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi
Bakan Uraloğlu, Hatay Havalimanı'nda çift yönlü uçuşlar için tarih verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Hatay Havalimanı’nın depremlere dayanıklı hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmaların 2026 yılı başında tamamlanacağını belirterek, “Benzer depremler yaşanması halinde dahi altyapı hasar görmeyecek şekilde yapılıyor” dedi.
27.03.2024 Ekonomi
İş insanı Fuhat Karslı'nın Üsküdar'da otomobili çalındı
İş insanı Fuhat Karslı'nın Üsküdar'da otomobili çalındı Üsküdar'da tel örgülerden atlayarak iş insanı Fuhat Karslı'nın evine giren şüpheli Karslı'nın otomobili çalarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
22.03.2024 Haberler
İş insanının lüks aracını çalmıştı! Trafikte böyle yakalandı
İş insanının lüks aracını çalmıştı! Trafikte böyle yakalandı Üsküdar'da tel örgülerden atlayarak iş insanı Fuhat Karslı'nın evine giren şüpheli Karslı'nın otomobili çalarak kayıplara karıştı. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
22.03.2024 Gündem
Bursa'da park halindeki servis alev alev yandı
Bursa'da park halindeki servis alev alev yandı Anadolu Birliği Partisi Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Atilla Subaşı’nın seçim çalışmaları nedeniyle kullandığı minibüs, park halindeyken alev aldı. Zaman zaman patlamaların meydana geldiği araç yangını itfaiye ekibinin müdahalesiyle söndürülürken, olay anı cep telefonuyla kaydedildi.
18.03.2024 Gündem
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor
Terminal İstanbul projesi tanıtıldı: Türkiye'nin teknoloji girişimleri büyüyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Terminal İstanbul projesi ile İstanbul’un binlerce girişimciye ev sahipliği yapan bir çekim merkezi olacağını vurguladı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, ‘‘Terminal İstanbul Türkiye’nin teknoloji geliştirme iddiasının bir üst lige taşındığı bir merkez olacak. Yeni girişimlerin yetişeceği bir girişimci fabrikası inşa ediyoruz. 400 bin metrekarelik Atatürk Havalimanı Terminalini dünyanın en büyük teknoloji ve girişimcilik merkezi haline getiriyoruz’’ dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Milyonlarca kişinin izlediği o videonun sürücüsünü polis çorba içerken yakaladı
Milyonlarca kişinin izlediği o videonun sürücüsünü polis çorba içerken yakaladı Bursa’da bir motosiklet sürücüsü polis ekiplerinin denetimlerini görünce uygulama noktasından kaçtı. Kovalamaca anını kask kamerasıyla kayda alıp sosyal medyada paylaşan sürücü, milyonlara erişti. Fakat plakayı notlarına alan polis, sürücüyü motosikletiyle gittiği bir işletmede çorba içerken yakaladı. Pişmanlığı yüzüne yansıyan sürücü, “Artık kaçmayacağım” dese de, hem motosikleti bağlandı, hem de 17 bin lira ceza yedi.
7.03.2024 Haberler
Milyonlarca kişinin izlediği o videonun sürücüsünü polis çorba içerken yakaladı
Milyonlarca kişinin izlediği o videonun sürücüsünü polis çorba içerken yakaladı Bursa’da bir motosiklet sürücüsü polis ekiplerinin denetimlerini görünce uygulama noktasından kaçtı. Kovalamaca anını kask kamerasıyla kayda alıp sosyal medyada paylaşan sürücü, milyonlara erişti. Fakat plakayı notlarına alan polis, sürücüyü motosikletiyle gittiği bir işletmede çorba içerken yakaladı. “Artık kaçmayacağım” dese de, hem motosikleti bağlandı, hem de 17 bin lira ceza yedi.
7.03.2024 Gündem
4 milyon lira 10 dakikada buhar oldu! Kurnazca yöntem: 'Evinize girebilir miyiz?'
4 milyon lira 10 dakikada buhar oldu! Kurnazca yöntem: 'Evinize girebilir miyiz?' Her şey yolundaydı, keyifli bir akşam yemeği için karı-koca mutfağa girdiler. İşte ne olduysa o anda oldu, yaşananlar bilim kurgu senaryolarını aratmadı. Tüm bunlara şahit olan radyo programcısı genç kadının anlattıkları ise duyanları şaşkına çevirdi.
3.03.2024 Yaşam
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Kronik hale gelen sorunları çözeceğiz
Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ: Kronik hale gelen sorunları çözeceğiz Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, seçim çalışmaları kapsamında Yeni ve Eski Foça'da temaslarda bulundu.
18.02.2024 Gündem
Radarda 5 yılda tam 4 unicorn var
Radarda 5 yılda tam 4 unicorn var "Önümüzdeki 5 yıl içerisinde, Alesta'nın yatırım yaptığı girişimler arasından 4 unicorn çıkmasını umuyoruz. Ayrıca, Alesta için halka açılma planlarımız bulunmakta..."
12.02.2024 Milliyet Executive
Bir mahallenin 4 yıldır bitmeyen kabusu! 'Komşularımıza bile güvenemez hale geldik'
Bir mahallenin 4 yıldır bitmeyen kabusu! 'Komşularımıza bile güvenemez hale geldik' Eskişehir’de Odunpazarı ilçesi Kırmızıtoprak Mahallesi Tarlabaşı Sokak’ta yaşayan vatandaşlar isyan etti. Her şey 4 yıl önce gelen trafik cezaları ile başladı. 4 yıldır aralıksız ceza yazılan mahalleli isyan etti. Vatandaşlar, “Elini vicdanına koysun yeter artık yeter” diye tepki göçsterdi.
11.02.2024 Gündem
Sakarya'daki trafik kazaları KGYS'ye yansıdı
Sakarya'daki trafik kazaları KGYS'ye yansıdı Sakarya'da dikkatsizlik ve kural ihlalleri neticesinde meydana gelen trafik kazaları, Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarına yansıdı.
5.02.2024 Haberler
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Finlandiya sınırına 30 kilometre uzaklıkta lüks bir kır evinin olduğu iddia edildi. Karayolu ulaşımı bulunmayan lüks kır evine yalnızca göl üzerinden yatla ve havadan ulaşım sağlanabiliyor.
31.01.2024 Haberler
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre
Putin’in gizli lüks evi ortaya çıktı! Finlandiya sınırına 30 kilometre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Finlandiya sınırına 30 kilometre uzaklıkta lüks bir kır evinin olduğu iddia edildi. Karayolu ulaşımı bulunmayan lüks kır evine yalnızca göl üzerinden yatla ve havadan ulaşım sağlanabiliyor.
31.01.2024 Dünya
Serra’dan ‘Yalnızlık Hikayesi’
Serra’dan ‘Yalnızlık Hikayesi’ Kanal D’nin yeni dizisi ‘Taş, Kağıt, Makas’ın başrol oyuncularından Serra Arıtürk’ün yeni teklisi ‘Yalnızlık Hikayesi’ müzikseverlerle buluştu.
20.01.2024 Cadde
Türkiye'yi sağanak vurdu! Araçlar suya gömüldü, iş yerlerini su bastı
Türkiye'yi sağanak vurdu! Araçlar suya gömüldü, iş yerlerini su bastı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde şiddetli yağış nedeniyle Nikita Deresi taştı, Çanakkale-İzmir kara yolunu su bastı. Bazı ev ve iş yerlerinde de su baskınları yaşandı. Tarım arazileri de su altında kalırken, mahsur kalan 24 kişi kurtarıldı. İzmir ve Aydın’da sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar göle döndü, bazı sürücüler araçlarında mahsur kaldı.
16.01.2024 Gündem
Araç filosu güçlendi
Araç filosu güçlendi Muğla Büyükşehir Belediyesi, araç filosuna 452 milyon 367 bin lira yatırımla farklı alanlarda kullanılacak 126 araç ekledi.
13.01.2024 Ege
Silvan Belediyesi'ne saldırı girişimi! 3 şüpheli hakkında flaş gelişme
Silvan Belediyesi'ne saldırı girişimi! 3 şüpheli hakkında flaş gelişme Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde, belediyeye ait Garaj Amirliği’ne gelerek çalışanları toplayıp, araçları yakmakla tehdit eden 5 şüpheliden M.A., S.A. ve H.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı,  R.K. ve D.M. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.
7.01.2024 Gündem
Sabiha Gökçen'e yeni pist! Bakan Uraloğlu: Kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız
Sabiha Gökçen'e yeni pist! Bakan Uraloğlu: Kapasiteyi en az 2 katına çıkaracağız Sabiha Gökçen Havalimanı 2.pisti bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun katılımları ile hizmete açıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı ikinci pistinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni pistin de devreye girmesiyle yıllık 85 milyondan fazla yolcuyu ağırlayacak kapasiteye erişecektir” dedi.
25.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın hizmete açıyoruz
Bakan Uraloğlu: Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın hizmete açıyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Sabiha Gökçen Havalimanı 2.pistimizi Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yarın hizmete açıyoruz. Önemli projeyi başarıyla tamamlamış olmanın gurunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
24.12.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Ne taşkın, ne de depremler artık havalimanımızı etkileyemeyecek
Bakan Uraloğlu: Ne taşkın, ne de depremler artık havalimanımızı etkileyemeyecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Afet ne tür olursa olsun, biz hiçbir afette insanımızı yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Farklı dinden, farklı dilden insanların bir arada huzur içinde yaşadığı eşsiz Hatay'ımızı yeniden medeniyetler beşiğine çevireceğiz. Eskiyi yerine getirmenin ötesine geçecek, her zerresinde ecdadımızın izi olan bu kutlu şehri çok daha güçlü ve gelişmiş bir şekilde ayağa kaldıracağız" dedi.
2.12.2023 Ekonomi
Malikaneleri için mobilya alışverişine çıktılar! Kanepede romantik anlar
Malikaneleri için mobilya alışverişine çıktılar! Kanepede romantik anlar Eski aşkı Ben Affleck'le (51) 20 yıl sonra yeniden bir araya gelen Jennifer Lopez (54), 16 Temmuz 2022 tarihinde nikâh masasına oturmuştu. Milyonlarca dolarlık malikaneleri için mobilya alışverişine çıkan 'Bennifer', denedikleri bir kanepede romantik anlar yaşadı.
28.11.2023 Cadde
Park etmek isterken otomobili ile sus havuza düştü
Park etmek isterken otomobili ile sus havuza düştü Bursa'da, Nazlı B.'nin park etmek isterken yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil süs havuzuna uçtu.
18.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Garaj ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.