Garanti

Garanti

Son dakika garanti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan garanti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan garanti haber sayfamızda...

Garanti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 24.784 garanti haberi bulunmuştur.
EMEKLİ PROMOSYONU SON DURUM 2024 (Garanti, Akbank, Ziraat Bankası): Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar
EMEKLİ PROMOSYONU SON DURUM 2024 (Garanti, Akbank, Ziraat Bankası): Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar Emekli promosyonun 8-12 bin TL arasına çıkarıldığı geçtiğimiz günlerde açıklama geldi. 8-12 bin liralık emekli promosyon ödemesine özel bankaların da dahil olduğu açıklandı. Ziraat Bankası, Garanti, Akbank ve Yapı Kredi emekli promosyon tutarları araştırılıyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2024?
29.03.2024 Bilgi Rehberi
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü
Fatih'i perişan etmişti, yeniden gündemde! Ağrıdan kıvrandırıyor: Görülme yaşı 20'lere düştü Aşırı et tüketiminin yol açtığı gut hastalığının 'saraylara lâyık bir hastalık' olarak tarihin tozlu sayfalarına karıştığını düşünüyorsanız yanıldınız. Beklenmeyen bir şekilde dünyadaki vaka sayısında yaşanan artış, uzmanları alarma geçirdi. Gençleri bile ağrıdan kıvrandıran hastalığın altında yatan sebep ise hem tanıdık hem de şaşırtıcı.
29.03.2024 Genel Sağlık
'Kıyamet günü' havalanacak, 4 tane var! Penceresi olmayan 'Uçan Kremlin'
'Kıyamet günü' havalanacak, 4 tane var! Penceresi olmayan 'Uçan Kremlin' Devam eden Rusya-Ukrayna savaşı hem Rusya’nın hem de Ukrayna’yı destekleyen NATO üyesi ülkelerin envanterinde kullandığı ilginç silah sistemlerini ve farklı amaçlarla tasarlanan platformları gündeme getirdi. Bunlar arasında en dikkat çekenler ise 'kıyamet günü' uçakları oluyor.
29.03.2024 Dünya
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 (Ziraat Bankası, Garanti, Akbank): 📍 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, kaç TL? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar
EMEKLİ PROMOSYONU SON TUTARLARI 2024 (Ziraat Bankası, Garanti, Akbank): 📍 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor, kaç TL? En yüksek emekli promosyonu veren bankalar Emekli promosyonu ile ilgili gelişmeler milyonlarca emekli tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli promosyonun 8 ila 12 bin lira arasında değişeceğini duyurdu. Yeni emekli promosyonu ve Ziraat Bankası'nın verdiği emekli maaş promosyonu araştırılıyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor 2024?
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika! Emeklilere promosyonda yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu
Son dakika! Emeklilere promosyonda yeni gelişme: Özel bankalar da dahil oldu Son dakika haberine göre; Emeklilere 8-12 bin liralık promosyon ödemesine özel bankalar da dahil oldu. SGK'dan yapılan açıklamada protokolün imzalandığı bankalar belirtildi.
28.03.2024 Ekonomi
Su kıtlığına dikkat! Dünya Su Günü Buluşması gerçekleştirildi
Su kıtlığına dikkat! Dünya Su Günü Buluşması gerçekleştirildi Dünya Su Günü Buluşması'nın 'Paha Biçilemez Değer: Sürdürülebilir Su Yönetimi ve Suyun Finansmanı' oturumuna katılan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Akten, bankaların sürdürülebilir su yönetimi alanındaki sorumlulukları ve fırsatlar üzerine değerlendirmeler yaptı.
28.03.2024 Ekonomi
Geceleri binlerce kişinin olduğu mahallede, 83 seçmen bulunuyor
Geceleri binlerce kişinin olduğu mahallede, 83 seçmen bulunuyor Antalya'nın tarihi Kaleiçi semti sınırlarındaki 4 mahallede 4 sandık kurulacak. Toplam 612 seçmeni bulunan semtin ilk ve en eski mahallelerinden Tuzcular, eğlence mekanları ve otellerin yoğun olduğu bir mahalle. Geceleri nüfusu on binleri geçen mahallede 83 seçmen, 3 muhtar adayını oylayacak.
28.03.2024 Gündem
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek'
Ali Koç'tan İsmail Kartal'a Trabzonspor maçında olay teklif! 'İstersen takımı sahadan çek' Trabzon’da yaşanan olayların ardından, ligden çekilmek de dahil tüm konuları görüşmek için genel kurul kararı alan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Önümüzde kötü, daha kötü ve en kötü olmak üzere üç seçenek var. Vereceğimiz kararda kan, ter, gözyaşı olacak" diye konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı
Acun Ilıcalı'dan Arda Güler itirafı! Mesut Özil ve Survivor cevabı İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, Arda Güler ile ilgili konuştu. Acun Ilıcalı, Slovenya'dan bir takım satın almak istediğini dile getirdi. Türk iş insanı, Mesut Özil ile ilgili Survivor iddialarını cevapladı.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Pepe pahalıya patladı
Pepe pahalıya patladı Trabzonspor’un Arsenal’den kadrosuna kattığı Fildişi Sahilli oyuncu beklentileri karşılıksız bıraktı. Yıllık garanti ücreti 3,5 milyon euro olan Pepe sadece 12 lig maçında forma giyerken 4 gole imza attı.
26.03.2024 Trabzonspor
Beşiktaş'ta Ghezzal'dan opsiyon isteği! 'Herkes için daha iyi olur'
Beşiktaş'ta Ghezzal'dan opsiyon isteği! 'Herkes için daha iyi olur' Cezayirli oyuncunun sözleşmesindeki 1 yıllık uzatma opsiyonunun kaldırılmasını kendisinin istediği belirlendi. Ghezzal’ın Samet Aybaba ile yaptığı görüşmede, “Maddeyi iptal etmek herkes için daha iyi olur. Kalan maçlarda takıma katkı yapmak istiyorum” dediği öğrenildi.
26.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'dan ters köşe! Mertens gelişmesi
Galatasaray'dan ters köşe! Mertens gelişmesi Süper Lig'de son haftalara girilirken sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Takımdaki Mertens'in geleceği merak konusu oldu. Öte yandan Aslan'ın listeye aldığı 3 isim ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'a Portekizli on numara! Maaş talebi dudak uçuklattı
Galatasaray'a Portekizli on numara! Maaş talebi dudak uçuklattı Galatasaray'da gelecek sezon transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak Portekizli yıldızı gündemine aldığı iddia edildi. Sarı-kırmızılıların transfer etmek istediği yıldız futbolcunun maaş talebi dudak uçuklattı.
23.03.2024 Galatasaray
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde konuşma yaptı.
23.03.2024 Haberler
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız
Ankara'ya metro müjdesi! Erdoğan: 7 istasyonlu hattı yatırım programına aldık, yakında ihalesine çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan, Moskova'da düzenlenen terör saldırısıyla ilgili Rusya'ya taziyelerini iletti. CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda çekildiği öne sürülen 'para sayma' görüntülerine ilişkin de açıklama yapan Erdoğan, 'CHP'den hiçbir Allah'ın kulu çıkıp da para kulelilerinin doğru dürüst izahını yapamadı' dedi. Erdoğan, Ankara'ya yeni metro hattı müjdesinin detaylarını da paylaştı.
23.03.2024 Gündem
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli
Macaristan yenilgisi sonrası Montella'ya tavsiye: İlk uçakla Milli Takım kampına gelmeli 2024 Avrupa Şampiyonası'na hazırlıkları kapsamında Macaristan ile deplasmanda karşılaşan A Milli Takımımız rakibine 1-0 yenildi. Spor yazarları karşılaşmayı yorumladı.
23.03.2024 Milli Takım
Attila Szalai: Fenerbahçe inşallah garanti şampiyon!
Attila Szalai: Fenerbahçe inşallah garanti şampiyon! Macar futbolcu Attila Szalai, A Milli Futbol Takımı'nı 1-0 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
22.03.2024 Milli Takım
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı!
Ukrayna 3 dakikada geri döndü, Misli'de 206 bin 325 TL kazandı! Bir Misli üyesi dün hem Euro 24 Eleme Maçları’ndan seçtiği 5 maçlık kuponunda 124.32 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.
22.03.2024 Futbol
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bankalarda promosyon yarışı: Yüzde 50'lik artış sinyali
Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Bankalarda promosyon yarışı: Yüzde 50'lik artış sinyali Kamu bankalarında promosyon ödemeleri değişti. Promosyon ödemeleri Kamu bankalarında 12 bin TL'ye kadar yükseltildi. Peki özel bankaların promosyon ücretlerinde de bir değişiklik olacak mı? İşte detaylar...
22.03.2024 Ekonomi
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler'
Polisliği bırakıp dünya turuna çıkmıştı! Tapınakta 13 saat işkence: 'Başımda bıçak bilediler' 19 yaşında polis okulunu kazanıp 21 yaşında meslek hayatına başlayan Zonguldak doğumlu Melih Bektaş, 10 yıl polis olarak görev yaptıktan sonra istifa edip dünya turuna çıktı. Ancak seyahatinin 6. ayında gittiği Malezya’da saldırıya uğradı. "Başımda bıçak bilediler, Samuray kılıcıyla beklediler" diyen Melih, 13 saatlik alıkonulma sürecini anlattı.
22.03.2024 Yaşam
Alexander Djiku'dan Trabzonspor maçı yorumu! 'Şok ve dehşet içindeydik'
Alexander Djiku'dan Trabzonspor maçı yorumu! 'Şok ve dehşet içindeydik' Fenerbahçeli futbolcu Alexander Djiku, Trabzonspor maçının ardından yaşananlarla ilgili konuştu.
21.03.2024 Fenerbahçe
EMEKLİ PROMOSYON SON DURUMU 2024: 📌 En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?
EMEKLİ PROMOSYON SON DURUMU 2024: 📌 En yüksek emekli promosyonu veren bankalar! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? Emekli promosyonu tutarları milyonlarca emekli tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Emekli promosyonları bankaların kampanyalarına ve emekli maaş tutarlarına göre değişkenlik gösteriyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte Akbank, Yapı Kredi, Garanti ve diğer bankaların emekli promosyonları...
21.03.2024 Bilgi Rehberi
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı
Mavi Nefes Projesi ile 2 yılda toplam 200 ton atık toplandı DenizTemiz Derneği / TURMEPA ve Garanti BBVA işbirliğiyle deniz kirliliğini azaltmak ve önlemek amacıyla Marmara Denizi’nde başlatılan “Mavi Nefes Projesi” kapsamında Eylül 2021-Aralık 2023 döneminde yaklaşık 177 bin kişinin günlük üretimine eşit 200 ton katı ve sıvı atık toplandığı açıklandı.
21.03.2024 Vitrin
Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi! İşte yeni maaşı
Galatasaray, Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi! İşte yeni maaşı Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Barış Alper Yılmaz bu sezonki performansıyla dikkatleri çekiyor. Yeni sözleşme imzalanan ve maaşında yüzde 60 iyileştirmeye gidilen Barış Alper Yılmaz için Galatasaray'ın istediği bonservis bedeli de ortaya çıktı.
21.03.2024 Galatasaray
Bakan Ersoy açıkladı! İhalede Formula 1 şartı
Bakan Ersoy açıkladı! İhalede Formula 1 şartı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kadıköy’de ‘Turizm Sektör Temsilcileri Buluşması’na katıldı.
20.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Garanti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.