Ekonomi Garanti - UnionPay işbirliği...

Garanti - UnionPay işbirliği...

12.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Garanti - UnionPay işbirliği...

Garanti Bankası ve UnionPay International, müşterilerin Uzakdoğu’daki yeni iş ortağı Dragon Bonus Business kredi kartını kullanıma sundu. Garanti Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, UnionPay iş birliğiyle, Çin ve Uzakdoğu başta olmak üzere, UnionPay ağının geçerli olduğu 171 ülkedeki harcamalarda geçerli olacak Dragon Bonus Business’i kullanıma sundu.

Haberin Devamı

Garanti Ödeme Sistemleri AŞ (GÖSAŞ) Genel Müdürü Işıl Akdemir Evlioğlu, Türkiye ile Çin arasındaki ticari ilişkiler kapsamında, iş insanlarına ve Uzakdoğu’ya, özellikle de Çin’e seyahat eden müşterilerine, Çin’deki ekonomik, ticari ve turistik temaslarında büyük kolaylık sağlayacak Dragon Bonus Business’ı sunmaktan mutluluk duyduklarını bildirdi.

Evlioğlu, “Dünyanın en büyük kart platformlarından UnionPay ile hayata geçirdiğimiz Dragon Bonus Business sayesinde, bankacılık regülasyonları gereği kendi ödeme sistemleri dışında farklı kredi kartlarının kullanımının çok kısıtlı olduğu Çin’de ve diğer pek çok Uzakdoğu ülkelerinde, Türk müşterilerimizin hayatına büyük bir kolaylık getiriyoruz” dedi.