Gaziantep GAZİANTEP’E MODERN ESTETİK MERKEZİ

GAZİANTEP’E MODERN ESTETİK MERKEZİ

31.05.2016 - 14:10 | Son Güncellenme:

.

GAZİANTEP’E MODERN ESTETİK MERKEZİ

Gaziantep Özel Hatem Hastanesinde, son teknolojinin kullanıldığı modern bir estetik merkezi hizmete girdi.
Hastane bünyesinde hizmet veren Hatem Estetik Merkezi yenilenerek, son teknoloji ile hizmete girdi. Son teknolojik cihazlarla donatılan merkez uzman kadrosu ile hastalara modern bir hizmet sunuyor. Merkez hakkında bilgi veren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr Nesrin Gümüş, en gelişmiş cihazlarla estetik ünitesinin faaliyete girdiğini belirterek, gelişmiş teknik donanımının yanı sıra en yeni yöntemlerle hizmet sunulduğunu kaydetti. Merkeze müracaat eden hastalara sağlıklı, genç ve güzel görünümünün önemsendiği yeni bir dünyanın kapısının açıldığını vurgulayan Dr. Gümüş, en iyi cihazlar ve en iyi yöntemlerle yine en iyi sonuçlar elde ettiklerini kaydetti. Gümüş, “Değişim ve estetik ruhunuza her zaman iyi gelecek. Bu bağlamda merkezimize gelen tüm hastalar değişimin farkında olup merkezimizden mutlu bir şekilde ayrılıyorlar’ dedi
UYGULANAN TEDAVİLER
Op. Dr. Gümüş, merkezde, lazer epilasyon - İğneli Epilasyon başta olmak üzere Botoks, Mezoterapi , Botoks, Mezoterapi , Prp , Dermapen tedavisi, leke tedavisi ,cilt gençleştirme, ameliyatsız yüz germe, göz altı ışık dolgusu uygulamaları, dolgu uygulamaları, ameliyat ve sivilce izlerinin tedavisi, ben ve siğil tedavisi ,lazerle kılcal damar tedavisi , bölgesel incelme ve sıkılaşma, terleme, selülit tedavilerinin uygulandığını kaydetti. Dr. Gümüş, ayrıca, merkezde cilt bakımı, kalıcı makyaj, saç ekimi, dövme silme, tırnak mantarı tedavisi gibi işlem, uygulama ve tedavilerin de çok yüksek kalitede ve akademik ortamda, plastik cerrahi ve dermatoloji hekimleri gözetiminde sunulduğunu kaydetti.
DÖVME SİLME İŞLEMİ
Dr. Gümüş, merkezde dövme silme işleminin ise cilde zarar vermeden gerçekleştiğini belirterek, “Lazerin dövme üzerinde çalışma prensibine göre, cildinize zarar vermeden koyu renk dövme pigmentleri, açık renk teniniz üzerinde lazer ışınları tarafından tespit edilerek parçalanıyor. Parçalanan pigmentler cildinizden atılıyor Merkezimizde son sistem cihazlarla her tip dövme silme işlemi uygulanmaktadır” ifadelerini kullandı.
TERLEME TEDAVİSİ
Gümüş, fazla terleme sorunu olanlar için uygulanan tedavi yöntemi hakkında da bilgi vererek, yöntemin bir hafta içerisinde sonuç verdiğini söyledi. Gümüş, “Terlemenin yoğun olduğu bölgelerden biri olan koltuk altı, el ve ayak bölgesine enjekte edilen Botuliniumtoksini , ter bezlerini geçici süre bloke ederek ter üretimini engellemektedir. Botulinium toksini çok ince uçlu iğnelerle terleyen bölgeye sık aralıklarla uygulanır. Uygulamadan sonraki ilk hafta içerisinde tedavi sonuçları gözlenir” dedi.
SAÇ EKİMİ
Gümüş saç ekiminin ise sağlıklı bölgelerdeki saçların istenilen bölgeye nakledilerek gerçekleştirdiğini ifade ederek, “Sağlıklı bölgelerden alınan saçların sağlığını yitirmiş olan bölgelere nakline denir. FUE yönteminde saç kökleri lokal anestezi altında özel uçlu mikro motorlar ile tek tek alınarak saçsız alanlara, doğal saç çıkış açısı ve yönü dikkate alınarak yerleştirilir. Böylece saçlarınız eski haline dönüşerek doğal bir görünüm kazanır” şeklinde konuştu.
DİĞER İŞLEM VE TEDAVİLER
Gümüş, lazer epilasyon, cilt bakımı, mezoterapi, kimyasal peeling, dermaroller, dermapen, botox,dysport prp ve dolgu uygulamaları gibi diğer işlem ve tedavi yöntemleri konusunda da detaylı bilgi verdi. Gümüş, “İstenmeyen tüylerinizden tamamen kurtulmak için en etkili yöntem olan lazer epilasyon, cildinize zarar vermeden kısa sürede etkili sonuçlar almanızı sağlayan konforlu bir uygulamadır. Stres, hava kirliliği, makyaj, dengesiz beslenme, yorgunluk gibi etkenler cildin doğal dengesini bozar ve nem kaybına neden olur. Sağlıklı bir görünüme kavuşmak için cildini temizlemesi ve gerekli cilt bakımının yapması gerekir. Mezoterapi, cildin parlaklığını, elastikiyet kaybını, yorgun görünümünü, güneş hasarlarını, sivilce-yara izlerini, saçlı derinin toparlanmasını ve canlanmasını sağlar. Selülit ve bölgesel sıkılaşma işlemlerinde de kullanılır. Kimyasal peeling, iİnce kırışıklıklar, sivilce izleri, leke gibi problemlerin giderilmesinde kullanılan cilt soyma işlemidir. Dermaroller/ Dermapen, cilt gençleştirme, akne izleri, cilt çatlakları gibi problemlerin tedavisinde kullanılan minimal invazif bir yöntemdir. Botox/ Dysport, alın bölgesi kırışıklıkları ve göz çevresindeki kaz ayaklarının görüntüsünü hafifletmek ya da ortadan kaldırmak için kas içine uygulanan bir yöntemdir. PRP, cilt ve saçlı deri tedavilerinde kullanılan kişinin kendi kanından elde edilen plazmaların cilt altına enjekte edilme işlemidir. Dolgu uygulamaları, kollajen ve yağ dokusu kaybına uğrayan ciltlerin görünümünü düzeltmeye yönelik cilt altına enjekte edilerek uygulanan kolay ve güvenilir bir yöntemdir. Kılcal damar tedavisi, genetik yatkınlık, hassas ve ince deriye sahip olmak, güneş ışınlarına aşırı derecede maruz kalmak kılcal damarlarda genişlemeye sebep olur. Bu damarlar lazerle tedavi edilebilmektedir” diye konuştu.