Gebe

Gebe

Son dakika gebe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gebe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gebe haber sayfamızda...

Gebe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.262 gebe haberi bulunmuştur.
Sürpriz faiz kararı piyasaları nasıl etkiler? Ekonomistler kritik soruyu cevapladı
Sürpriz faiz kararı piyasaları nasıl etkiler? Ekonomistler kritik soruyu cevapladı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını açıkladı. TCMB, mart ayında politika faizini sürpriz bir kararla 500 baz puan artırarak yüzde 50'ye çıkardı. Peki sürpriz faiz kararını uzman isimler nasıl değerlendirdi? İşte detaylar...
21.03.2024 Ekonomi
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı
Hamza Dağ Ödemiş'te tarım ve hayvancılık projelerini tanıttı! İlk yapacağı işi açıkladı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Hamza Dağ, Ödemiş'te projelerini tanıttığı tarım lansmanı düzenledi. Lansmana Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı da katıldı.
16.03.2024 Gündem
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı...
Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir? Diş fırçalamak orucu bozar mı? Diyanet açıkladı... Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde oruç tutan vatandaşlar oruç bozan durumları, oruç bozan şeyleri bilmek ve buna göre bu hususlara dikkat etmek istiyorlar. Sağlık durumu el veren her müslüman oruç ibadetini yerine getirmekle sorumludur. Peki Diş fırçalamak orucu bozar mı? Orucu bozan ve bozmayan şeyler nelerdir?
11.03.2024 Gündem
Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak uyardı! "Bu fay depreme gebe"
Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak uyardı! "Bu fay depreme gebe" Prof. Dr. Kaan Şevki Kavak, deprem haftasına yönelik açıklamalar yaptı ve bir de uyarıda bulundu. Kavak "Deliler Fayı’nın deprem üretebileceğini söyleyebiliriz" dedi.
6.03.2024 Gündem
Tıpta nadir görülen durum onların başına geldi! ‘1 bebek diye yola çıktık her kontrolde sayı arttı’
Tıpta nadir görülen durum onların başına geldi! ‘1 bebek diye yola çıktık her kontrolde sayı arttı’ Antalya'da yaşayan 37 yaşındaki Asiye Sönmez, uzun bir tedavinin ardından tek bir bebek beklerken hayatının şokunu yaşadı. Her doğum kontrolüne gittiğinde bebek sayısı arttı. Tıpta binde bir görülen durum hastanede büyük sevinç oluştururken, bebekler sağlıklı şekilde taburcu edildi.
26.02.2024 Gündem
Serhan Acar yazdı: Tarihin en uzun F1'ine hazır mısınız?
Serhan Acar yazdı: Tarihin en uzun F1'ine hazır mısınız? Formula 1’in 75. sezonu Şubat ayının son günü başlayıp, Aralık’ın ilk haftasına kadar devam edecek ve 24 yarış ile tarihin en uzun mücadelesi olacak. Bahreyn ve Suudi Arabistan’da önümüzdeki cumartesi günü start alacak yoğun sezon, devasa bir dünya turunun ardından geleneksel şekilde Abu Dhabi’de noktalanacak.
25.02.2024 Motor Sporları
90+3 Ege'de Futbol | Odaklanma zamanı
90+3 Ege'de Futbol | Odaklanma zamanı Evinde ağırladığı rakibi Manisa FK ile 1’er puanı paylaşan Göztepe’yi değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Kazanılan bir puan mı kaybedilen iki puan mı? Ligin bitiminde yanıtını alırız. Alınacak derslerin olduğu ise bir gerçek. Şimdi ciddi anlamda kenetlenmek zorundalar’’ dedi.
20.02.2024 1.Lig
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş öğrencilerle bir araya geldi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş öğrencilerle bir araya geldi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş Atılım Üniversitesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Yavaş "Yerel yönetimler göründüğü kadar güçlü değil" dedi.
19.02.2024 Gündem
Cinsel organı olmadan dünyaya geldi: İlk kez 17 yaşında hastaneye gittim
Cinsel organı olmadan dünyaya geldi: İlk kez 17 yaşında hastaneye gittim Ankara'da doğuştan rahmi ve vajinası olmayan, daha önce bacağından alınan doku ile yapılan vajina kapanan A.T.'ye (26), bu kez karın iç zarından alınan parça ile vajina oluşturuldu.
15.02.2024 Gündem
6 aylık hamile eşini öldürdü! Yine aynı ceza verildi
6 aylık hamile eşini öldürdü! Yine aynı ceza verildi Konya’da Yargıtay'ın, 6 aylık hamile eşi Sadife Yüzer’i (35) öldüren Ali Rıza Yüzer’e (36) verilen 23 yıl hapis cezasında 'haksız tahrik' indirimi uygulanmaması gerektiğini belirterek bozduğu karar, Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi'nde yeniden görüldü. Mahkeme sanığa, yine 'haksız tahrik' ve 'iyi hal indirimi' uygulayarak aynı cezayı verdi.
14.02.2024 Gündem
İlk yavrular doğdu…
İlk yavrular doğdu… Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya olan, Olivelo Yaşayan Parkı’ndaki Kaçeli koyunları ilk kez yavruladı.
10.02.2024 Ege
Doğumlar ebelere emanet
Doğumlar ebelere emanet Sağlık alanında düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu’nda kabul edildi.
10.02.2024 Gündem
Çocuk isteminde rahim ve tüplerin önemi
Çocuk isteminde rahim ve tüplerin önemi Rahim filmi ile rahimle birlikte tüpler de incelenir ve tüplerin kapalı olup olmadığını görebilmek için sıvı gönderilir. Bu sıvı bazen tüplerin açılmasına yardımcı olur ve sadece rahim filmi sonrası bile müjdeli bebek haberleri verilebilir.
3.02.2024 Pazar
Yemeden önce bir kez daha düşünün! İstanbul'da satılan midyelerde tespit edildi
Yemeden önce bir kez daha düşünün! İstanbul'da satılan midyelerde tespit edildi İstanbul Boğazı'nın Sarıyer bölgesinden alınan 30 farklı midye numunesinin yüzde 73'ünde insan sağlığına zararlı olduğunu belirtilen mikroplastiklere rastlandı. Midyeciler ise İstanbul'da daha çok Boğaz, Karadeniz ve çiftlik midyesinin satıldığını belirtirken; uzun süredir midyecilik yaptığını ifade eden Erdal Erdoğan, "Midye, kıyıda tutulmadığı ve derinde tutulduğu sürece sorun olacağını düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.
1.02.2024 Haberler
Yemeden önce bir kez daha düşünün! İstanbul'da satılan midyelerde tespit edildi
Yemeden önce bir kez daha düşünün! İstanbul'da satılan midyelerde tespit edildi İstanbul Boğazı'nın Sarıyer bölgesinden alınan 30 farklı midye numunesinin yüzde 73'ünde insan sağlığına zararlı olduğunu belirtilen mikroplastiklere rastlandı. Midyeciler ise İstanbul'da daha çok Boğaz, Karadeniz ve çiftlik midyesinin satıldığını belirtirken; uzun süredir midyecilik yaptığını ifade eden Erdal Erdoğan, "Midye, kıyıda tutulmadığı ve derinde tutulduğu sürece sorun olacağını düşünmüyoruz" şeklinde konuştu.
1.02.2024 Gündem
Naci Görür'den İzmir depremi sonrası açıklama
Naci Görür'den İzmir depremi sonrası açıklama Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İzmir'deki 5.1 büyüklüğündeki depreme ilişkin açıklama yaptı.
27.01.2024 Gündem
Son dakika: İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem
Son dakika: İzmir'de 5.1 büyüklüğünde deprem AFAD, saat 08.19'da Ege Denizi'nde, merkez üssü İzmir'in Menderes ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi.
27.01.2024 Gündem
Ersun Yanal'dan İsmail Kartal'a eleştiri: Oyuna girmesi çok büyük fantezi! Kabul edilebilir değil
Ersun Yanal'dan İsmail Kartal'a eleştiri: Oyuna girmesi çok büyük fantezi! Kabul edilebilir değil Fenerbahçe, Süper Lig'in 21'inci haftasında Samsunspor ile puanları paylaştı. Sarı-lacivertlilerin zirve yolundaki kaybı sonrası Ersun Yanal değerlendirmelerde bulundu.
22.01.2024 Fenerbahçe
"2024 yılında hayvancılık sektörüne 19,1 milyar lira sağlayacağız"
"2024 yılında hayvancılık sektörüne 19,1 milyar lira sağlayacağız" Son 21 yılda hayvancılık sektörüne 312 milyar lira destek sağladıklarını belirten Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "2024 yılında da 19,1 milyar lira sağlayacağız. Uygun oranlı krediler sayesinde yetiştiricilerimiz 114 milyar lira hayvancılık kredisi kullandı. TARSİM ile hayvancılıkta 16 milyar lira hasar tazminatı ödedik" dedi.
19.01.2024 Ekonomi
'2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız'
'2024'te hayvancılığa 19,1 milyar lira destek sağlayacağız' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "Son 21 yılda hayvancılık sektörüne 312 milyar lira destek sağladık. 2024 yılında da 19,1 milyar lira sağlayacağız. Uygun oranlı krediler sayesinde yetiştiricilerimiz 114 milyar lira hayvancılık kredisi kullandı. TARSİM ile hayvancılıkta 16 milyar lira hasar tazminatı ödedik" dedi.
19.01.2024 Ekonomi
Kuzey yarımküre’de kar kıtlığı, su kaynakları tehlikede: Sera gazları karı tüketti, sıra suda
Kuzey yarımküre’de kar kıtlığı, su kaynakları tehlikede: Sera gazları karı tüketti, sıra suda Bilim adamları Kuzey Yarımküre’de yaşanan kar kuraklığının nedeninin sera gazları olduğunu belirterek, su kaynaklarının alarm verdiğini, yaz kuraklığının daha da şiddetleneceğini söylüyor.
13.01.2024 Dünya
CHP’de kurultay hesabı erken başladı
CHP’de kurultay hesabı erken başladı CHP’de “Değişim olmazsa yerel seçimde başarısızlığa uğrarız” teziyle iş başına gelen Özgür Özel yönetimine karşı, değişimden rahatsız ve umduğunu bulamayan parti içi muhalefet tetikte. 31 Mart sonuçlarına göre olağanüstü kurultay için harekete geçecek grup CHP’de “1 Nisancılar” olarak adlandırılıyor. 1 Nisancılar hesaplarını İstanbul sonuçlarına göre yapıyor.
9.01.2024 Gündem
Stresli rahim embriyoyu tutamaz!
Stresli rahim embriyoyu tutamaz! Anne-baba olmak her yuva kuran çiftin hayalidir. Ancak bazen meşakkatli yollardan geçmek gerekebilir. İşte böyle bir dönemde yaşanan stresi tüm organlar hisseder. Rahim de kadındaki stresi hissettiği an kasılır ve embriyoyu tutmaz
6.01.2024 Pazar
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: H Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftlerin yaşadığı en büyük heyecanlardan birisi de isim seçme. Çağa uygun modern, popüler, nadir bulunan, keşfedilmemiş ve duyulmamış isimleri tercih etmek isteyen anne ve baba adayları kız bebek isimleri anlamları konusuna oldukça dikkat ediyor. Çocuklarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler oldukça seçici davranıyor. Kız bebek isimleri ve anlamları hakkında derin bir araştırma içerisine giren bazı anne baba adayları kendileri veya diğer çocukları ile de uyumlu isim seçmek istiyor. H harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “H ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek

Benzer Haber Etiketleri

Gebe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.