SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Geleneksel ile çağdaş çizgiler banyonuzda bir arada

İtalyan ISVEA, Regina koleksiyonunda geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla sentezledi.

|

İtalyan şıklığından ilham alarak banyo kültürüne yeni bir soluk getiren Regina, klasik tarzı estetik ve konforla yeniden yorumlayarak modern banyolara uyum sağlayan özel bir tasarım.

Art.lab tarafından tasarlanan Regina, banyolara etkileyici formu ile zarafet, klasik tasarım unsurlarıyla da sıcaklık katıyor.

Zarif klozet, şık ayaklı lavabo

Serinin asma klozet ve asma bidesi etkileyici tasarımlarıyla dikkat çekerken, zarif görünümlü Regina klozetler konforlu kullanım sağlıyor. Regina’nın 93 cm, seramik ayaklı lavabosu ise klasik banyoları mükemmel bir şekilde tamamlıyor.

Geniş depolama alanı, ferah banyolar

İpek mat beyaz ve ipek mat beyaz & altın renk seçenekleriyle göz alıcı bir tasarıma sahip Regina lake lavabo dolabı ve boy dolabı, sunduğu geniş depolama imkanı ile düzenli yerleşim olanağı sağlıyor.

İçten aydınlatmalı ve buğu önleyici özelliğiyle dikkat çeken Regina Ayna ise banyolara daha derin ve şık bir görünüm kazandırıyor.

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.