Gelin Damat Dergisi

Gelin Damat Dergisi

Son dakika gelin damat dergisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gelin damat dergisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gelin damat dergisi haber sayfamızda...

Gelin Damat Dergisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34 gelin damat dergisi haberi bulunmuştur.
Wilma Elles büyüledi
Wilma Elles büyüledi 6. Gelin Damat Fashion Day 2022, Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleşti.
2.04.2022 Cadde
‘Kalbimiz acıdı’
‘Kalbimiz acıdı’ Pınar Altuğ, Conrad Otel’de düzenlenen Gelin Damat Dergisi’nin ödül töreninde sunuculuk yaptı.
15.09.2021 Cadde
Gelin Damat Dergisi 2021 Ödülleri sahiplerini buldu! PembeNar 'Yılın Kadın Portalı' seçildi
Gelin Damat Dergisi 2021 Ödülleri sahiplerini buldu! PembeNar 'Yılın Kadın Portalı' seçildi Gelin Damat Dergisi tarafından Ferhat Muğurtay organizatörlüğünde gerçekleşen Gelin Damat Dergisi Ödül törenin sunuculuğunu Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün üstlendi. 69 ayrı kategoride ödülün sahiplerini bulduğu gece Conrad İstanbul Bosphorus'ta görkemli bir davetle gerçekleşti.
14.09.2021 Yaşam
‘Bu Türk kadınlarının başarısıdır'
‘Bu Türk kadınlarının başarısıdır' Miss Europe 2021 güzellik yarışmasında üçüncü olan Duygu Çakmak, “Bu ülkemizin, tüm Türk kadınlarının başarısıdır” dedi
10.04.2021 Cadde
Ödüllere doymadı
Ödüllere doymadı Beyrut’ta düzenlenen World Next Top Model 2020 yarışmasında yaklaşık 40 modelin tasarımlarını üstlenen Pınar Bent, geçtiğimiz yıl birçok organizasyondan ödüllerle döndü.
6.01.2021 Cadde
Ödüller sahiplerini buldu
Ödüller sahiplerini buldu Üçüncü kez düzenlenen Gelin Damat Dergisi Ödül gecesi, Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün sunuculuğunda Conrad İstanbul Bosphorus’ta görkemli bir davetle gerçekleşti.
13.11.2020 Cadde
2020 Gelin Damat Dergisi Ödülleri sahiplerini buldu
2020 Gelin Damat Dergisi Ödülleri sahiplerini buldu Gelin Damat Dergisi tarafından üçüncü kez düzenlenen Gelin Damat Dergisi Ödül gecesi, Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün sunuculuğunda Conrad İstanbul Bosphorus'ta görkemli bir davetle gerçekleşti.
12.11.2020 Yaşam
2020 Gelin Damat Dergisi Ödülleri sahiplerini buluyor
2020 Gelin Damat Dergisi Ödülleri sahiplerini buluyor 2020 evlilik sektörünün enlerini Gelin Damat Dergisi Ödülleri belirleyecek!
9.10.2020 Yaşam
“Gelin Damat Fashion Day” 15 Mart'ta Çırağan'da!
“Gelin Damat Fashion Day” 15 Mart'ta Çırağan'da! Gelin Damat Dergisi tarafından 5. kez düzenlenen Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesi “Gelin Damat Fashion Day”, 15 Mart Pazar günü Çırağan Sarayı'nda gerçekleşiyor.
17.02.2020 Kültür Sanat
2019 Gelin Damat Dergisi Ödülleri sahiplerini buldu
2019 Gelin Damat Dergisi Ödülleri sahiplerini buldu Gelin Damat Dergisi tarafından ikinci kez düzenlenen Gelin Damat Dergisi Ödül gecesi, Ece Erken ve Burak Törün sunuculuğunda İstanbul Fuat Paşa Yalısı’nda görkemli bir davetle gerçekleşti.
"Yılın En İyi Kadın Portalı" PembeNar!
"Yılın En İyi Kadın Portalı" PembeNar! Bu yıl ikincisi düzenlenen Gelin Damat Dergisi Ödülleri'nde PembeNar geçen yıl olduğu gibi bu yıl da "Yılın En İyi Kadın Portalı" ödülünün sahibi oldu.
14.11.2019 Yaşam
Hatice'ye şok dava!
Hatice'ye şok dava! Hatice Çarpar hakkında Gelin Damat Dergisi ve Gelin Damat Fashion Day organizatörü Ferhat Muğurtay'dan basın açıklaması geldi.
15.03.2019 Yaşam
Gelin Damat Fashion Day, Çırağan'da moda rüzgarı estirdi
Gelin Damat Fashion Day, Çırağan'da moda rüzgarı estirdi Gelin Damat Dergisi bünyesinde 4.kez düzenlenen Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı defilesi , Çırağan Sarayı'nda görülmemiş bir moda rüzgarı estirdi. Türkiye'nin önde gelen 51 modacısı 2019 gelinlik ve abiye koleksiyonlarını defile şovlarıyla sergiledi.
Gelin Damat Fashion Day 10 Mart'ta Çırağan Sarayı'nda yapılacak
Gelin Damat Fashion Day 10 Mart'ta Çırağan Sarayı'nda yapılacak Gelin Damat Dergisi bünyesinde 4. kez düzenlenecek Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı 51 Modaevi defilesi, 2019 gelinlik ve damatlık modasını Çırağan Sarayı'nda belirleyecek.
Fatih Ürek'ten Özge Ulusoy'a: Gel seni evlendireyim
Fatih Ürek'ten Özge Ulusoy'a: Gel seni evlendireyim Kanal D’de yayınlanan ‘Gelinim Mutfakta’ yarışmasını sunan Fatih Ürek, ‘Gelin Damat Dergisi’nin Sarıyer’deki Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlediği törende, 'Yılın TV Programı' ödülünü aldı. Başarılı sunucu, Özge Ulusoy esprisi ile herkesi güldürdü.
14.12.2018 Cadde
Fatih Ürek'ten Özge Ulusoy'a: Gel seni evlendireyim
Fatih Ürek'ten Özge Ulusoy'a: Gel seni evlendireyim Kanal D’de yayınlanan ‘Gelinim Mutfakta’ yarışmasını sunan Fatih Ürek, ‘Gelin Damat Dergisi’nin Sarıyer’deki Fuat Paşa Yalısı’nda düzenlediği törende, 'Yılın TV Programı' ödülünü aldı. Başarılı sunucu, Özge Ulusoy esprisi ile herkesi güldürdü.
14.12.2018 Cadde
2018 evlilik sektörünün enleri belli oluyor
2018 evlilik sektörünün enleri belli oluyor Özge Ulusoy ve Burak Törün sunuculuğunda, 12 Aralık Çarşamba günü Fuat Paşa Yalısı'nda gerçekleşecek geceye, sektör, sanat, siyaset ve magazin dünyasından davetliler katılacak.
29.11.2018 Kültür Sanat
Gelin Damat Fashion Day 2018 gelinlik trendlerini belirledi
Gelin Damat Fashion Day 2018 gelinlik trendlerini belirledi Gelin Damat Dergisi bünyesinde 3. kez düzenlenen Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı 51 Modaevi gelinlik defilesi , Ece Gürsel'in sunumu ile Mercure Hotel İstanbul Topkapı'da yapıldı.
20.02.2018 Stil
Gelin Damat Fashion Day 18'den önce gelinlik almayın
Gelin Damat Fashion Day 18'den önce gelinlik almayın Gelinlik modasına yön veren 51 modacının , en özel gelinlik ve abiye tasarımlarıyla yapılacak defileyi izlemeden gelinlik almayın.
16.02.2018 Evlilik
Gelin Damat Fashion Day 2017 başlıyor
Gelin Damat Fashion Day 2017 başlıyor Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesi Gelin Damat Fashion Day 2017 evlenecek çiftlerin beğenisine sunulacak.
Gelin Damat Fashion Day defile tarihi belli oldu
Gelin Damat Fashion Day defile tarihi belli oldu Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı 51 Modaevi defile tarihi Suada Club - Galatasaray Adası'nda gerçekleşen lansman gecesinde açıklandı.
Alman prensesin pozları olay oldu! Playboy dergisine çıkan ilk aristokrat
Alman prensesin pozları olay oldu! Playboy dergisine çıkan ilk aristokrat Playboy dergisi için kameralar karşısına geçen Alman prensesin verdiği pozlar dünya medyasında infial yarattı.
8.02.2024 Dünya
Prens Harry'nin sevgilisinin düğün fotoğrafları manşetlerde
Prens Harry'nin sevgilisinin düğün fotoğrafları manşetlerde Kanadalı oyuncu Markle'ın altı yıl önce gerçekleşen düğününde çekilen fotoğrafları Daily Mail 'Şimdi bakışlarını çevir, Harry' başlığıyla sundu.
10.01.2017 Dünya
Prens Harry'nin sevgilisinin düğün fotoğrafları manşetlerde
Prens Harry'nin sevgilisinin düğün fotoğrafları manşetlerde Kanadalı oyuncu Markle'ın altı yıl önce gerçekleşen düğününde çekilen fotoğrafları Daily Mail 'Şimdi bakışlarını çevir, Harry' başlığıyla sundu.
10.01.2017 Dünya
Çılgın Türkler!
Çılgın Türkler! Brezilya’da yayımlanan Placar dergisine röportaj veren Alex de Souza, Türk Futbolu’nu analiz ederken, “Burada gördüğüm bazı şeyler sadece burada olabilir. Gelin ve damat kostümleriyle ve ellerinde çiçeklerle maça geliyorlar. Sonuç ne olursa olsun bizleri 4000-5000 taraftar havaalanında karşılıyor. 50 bin kadın maç izliyor. Bu çılgınlık” diye konuştu
12.04.2012 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Gelin Damat Dergisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.