SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Gelin Damat Fashion Day 18'den önce gelinlik almayın

Gelinlik modasına yön veren 51 modacının , en özel gelinlik ve abiye tasarımlarıyla yapılacak defileyi izlemeden gelinlik almayın.

|

Gelin Damat Dergisi'nin önerdiği ve etkinlikte ödüllendireceği modacılar, sizin gelinliğinizi de tasarlasın istemez misiniz? Gelinlik modasına yön veren 51 modacının , en özel gelinlik ve abiye tasarımlarıyla yapılacak defileyi izlemeden, bu senenin trend tasarımlarını görmeden karar vermeyin. Hayalini kurduğunuz en özel günde, prensesler gibi olmak istiyorsanız bu etkinliği kaçırmayın.

51 Modacı 2018 Gelinlik Modasını Gelin Damat Fashion Day'de Belirleyecek

Gelin Damat Dergisi bünyesinde 3. kez düzenlenen, Türkiye'nin en büyük gelinlik defilesi Gelin Damat Fashion Day 18 Şubat Pazar günü MERCURE HOTEL İSTANBUL TOPKAPI 'da halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek. Bu senenin gelinlik modasını belirleyecek defilede, Best Model Of Turkey birincisi CANSU MELİS KARAKUŞ, TUĞBA ÖZAY, ECE GÜRSEL, SEMA ŞİMŞEK, EBRU ÜRÜN, DENİZ PULAŞ , GİZEM ÖZDİLLİ , ÇİĞDEM ÇELİK gibi birçok ünlü isim podyumda olacaklar.

Etkinlikte evlenecek çiftelere, çekilişle birçok indirim ve hediyeler de verilecek. Defileler saat 14:00 'da başlayacak ve 17:30 'da sona erecek. Öncelikli davetiyenizi Gelindamat.com adresinden ücretsiz olarak temin edebilirsiniz..

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.