SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Gelin Damat Fashion Day 2018 gelinlik trendlerini belirledi

Gelin Damat Dergisi bünyesinde 3. kez düzenlenen Gelin Damat Fashion Day 51 Modacı 51 Modaevi gelinlik defilesi , Ece Gürsel'in sunumu ile Mercure Hotel İstanbul Topkapı'da yapıldı.

|

Gelin Damat Dergisi tarafından ödüllendirilen modacıların en özel tasarımlarını, Cansu Melis Karakuş, Çiğdem Çelik, Ebru Ürün, Gizem Özdilli, Sema Şimşek , Tuğba Özay, Zeliha Çal gibi birçok ünlü isim podyumda sergiledi.Radyo Viva tanıtım sponsorluğunda gerçekleşen defilenin koreografisini Uğurkan Erez Ajans'tan Fatih Ömercikoğlu üstlendi.

Etkinlikte, "Çocuktan Gelin Olmaz" temalı defile dikkat çekerken, 30 cm yüksekliğinde, 4 kg ağırlığındaki taçlar, transparan ve tesettürlü gelinlikler göz doldurdu. Halka açık olarak düzenlenen defileyi gelin adayları hayranlıkla izledi.Etkinlikte çiftlere, çekilişle birçok hediyelerde verildi.

Gelin Damat Fashion Day organizatörü ve Gelin Damat Dergisi Dergisi imtiyaz sahibi Ferhat Muğurtay, yaptığı açıklamada "Bu seneki defilemizde, birbirinden özel 100'den fazla gelinlik modelini, gelin adaylarına ve basına sunduk.Aslında modacılarımızın aylar süren çalışmalarını, bir gün içerisinde sergilemeyi başardık diyebiliriz. Dergimiz tarafından bugün ödüllendirdiğimiz tüm modacılara ,emeklerinden ve gelinlik modasına katkılarından dolayı teşekkür ederim.Hep daha iyisi için, 2019 Gelin Damat Fashion Day çalışmalarına kısa zamanda başlıyor olacağız ' dedi.

Defilesi yapılan bazı modacılar;

AYDIN GÖYNÜ, CENNET MODA, ELİSSA MODA, GAMZE ÖZER, GÜLTEN MODA EVİ, HANIMELİ MODA, HASRET MODA, İĞNE İPLİK MODA, ONESSA GELİNLİK, ÖZGÜL MODA, ÖZLEM DEMİRBAŞ, PARİS MODA, PINAR BENT GELİNLİK, PRENSES İN DÜŞLERİ, PRİAMOS, RAMAZAN BALKANAS, SARA MODA EVİ, SEVGİ YAMAN, KAFTANCA, ZEYNEP TIĞLI

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.