YKS'de 3. ek tercih ne zaman, olacak mı? 2022 YKS ek yerleştirme kayıtları nasıl yapılır, ÖSYM YKS 2. tercih üniversite kayıtları ne zaman?
YKS'de 3. ek tercih ne zaman, olacak mı? 2022 YKS ek yerleştirme kayıtları nasıl yapılır, ÖSYM YKS 2. tercih üniversite kayıtları ne zaman? YKS ek tercihleri alındı! YÖK 2022 YKS ek tercih sonuçlarını da duyurdu. Ardından öğrenciler ise üniversite kayıt tarihlerini ve işlemlerini aratıyor. ÖSYM tarafından YKS ek yerleştirme sonuçları erişime sunulduu. Peki, üniversite ek terich kayıtları ne zaman nasıl yapılır?
21.09.2022 Bilgi Rehberi
TCDD 124 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR TCDD personel alımı başvuru şartları ve branşlar
TCDD 124 personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR TCDD personel alımı başvuru şartları ve branşlar TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü, faklı branşlarda 124 personel alımı yapacak. Alıma ilişkin başvuru kılavuzu da yayımlandı. 9 faklı alanda gerçekleşecek alımlarda adaylardan istenilen belgeler de paylaşıldı. Peki, 2021 TCDD personel alımı başvurusu nasıl yapılır?
21.12.2021 Ekonomi
Kredi kartı borç yapılandırması nasıl yapılır?
Kredi kartı borç yapılandırması nasıl yapılır? Ziraat Bankası'nın öncülüğünde başlayan daha sonra Vakıfbank'ın da katıldığı kredi kartı borçlarını düşük faizli krediyle yapılandırma işlemi, vatandaşları harekete geçirdi. Kredi kartı borcu olan vatandaşların yakından ilgilendiği konuyla ilgili bankalara uyarı da yapıldı. Kart iptalinde zorluk çıkaran bankalar takibe alınacak. Peki Kredi kartı borç yapılandırması başvuru işlemi nasıl yapılır?
17.01.2019 Gündem
2018 üniversite kayıt belgeleri! Üniversite kayıtları ne zaman bitiyor?
2018 üniversite kayıt belgeleri! Üniversite kayıtları ne zaman bitiyor? YKS tercihlerinin açıklanması ardından, üniversiteye yerleşen adaylar sabırsızlıkla kayıt işlemlerini gerçekleştirmek istiyor. 3 Eylül'de başlayan üniversite kayıt işlemlerinde son gün ne zaman? Peki üniversite kaydı nasıl yapılır?
6.09.2018 Gündem
Boşanma davası nasıl açılır? (Boşanma davası için yapılması gerekenler)
Boşanma davası nasıl açılır? (Boşanma davası için yapılması gerekenler) Boşanma davası açmak isteyenlerin gerekli prosedürleri daha net bilmeleri için hazırladığımız haberde boşanma davası açmak için gerekenleri bir araya topladık. Eğer karara vardıysanız boşanma davası açmadan önce haberimize göz gezdirin.
20.04.2017 Ayrılık

Benzer Haber Etiketleri