Gerginlik

Gerginlik

Son dakika gerginlik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan gerginlik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan gerginlik haber sayfamızda...

Gerginlik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17.259 gerginlik haberi bulunmuştur.
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak!
İran Dışişleri Bakanı İsrail'i uyardı: Bir sonrakinde yanıtımız en yüksek düzeyde olacak! İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emirabdullahiyan tam da İsrail saldırısının öncesinde CNN International'a konuştu. İsrail'e uyarı yapan İranlı Bakan Emirabdullahiyan, Tahran'ın bir sonraki misillemesinde en yüksek düzeyde uyarı verileceğini söyledi.
19.04.2024 Haberler
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı
İran'ın İsrail'e saldırısı sonrası ülkeyi terk etti! İstanbul'a kaçtı İran'ın İsrail'e yönelik saldırısının yankıları devam ederken futbol dünyasını yakından ilgilendiren bir haber ortaya çıktı. İran temsilcisi Tractor'ün teknik direktörü Paco Jemez, sözleşmesi feshetti ve İstanbul'a kaçtı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
16.04.2024 Basketbol
Bakan Şimşek'ten hakkında çıkan haberlere tepki: Söylentilere itibar etmeyiniz
Bakan Şimşek'ten hakkında çıkan haberlere tepki: Söylentilere itibar etmeyiniz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında kriz ortaya çıktı ve kriz küresel sistemin devreye girmesiyle çözüldü' iddiasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
16.04.2024 Haberler
Bakan Şimşek'ten hakkında çıkan haberlere tepki: Söylentilere itibar etmeyiniz
Bakan Şimşek'ten hakkında çıkan haberlere tepki: Söylentilere itibar etmeyiniz Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bazı basın yayın organlarında yer alan, 'Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bakan Şimşek arasında kriz ortaya çıktı ve kriz küresel sistemin devreye girmesiyle çözüldü' iddiasıyla ilgili olarak sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
16.04.2024 Ekonomi
İranlı şarkıcı izdiham yarattı
İranlı şarkıcı izdiham yarattı Ülkesine girişi yasak olan İranlı şarkıcı Moein’in Van’da verdiği konser öncesinde gerginlik yaşandı.
16.04.2024 Kültür Sanat
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları
Survivor All Star'a veda eden Hakan Hatipoğlu, kızı Lila'ya kavuştu! Mutluluk gözyaşları Survivor All Star'da düellonun final turunda 5-1 Yasin Obuz'a yenilerek adaya veda eden Hakan Hatipoğlu yurda döndü. Uçaktan iner inmez kızı Lila'ya sarılan Hatipoğlu, gözyaşları içinde kaldı.
15.04.2024 Cadde
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu
Annesini iyileştiren zeytinin peşine düştü! 'İşi bilmiyor' diyenlere inat dünya 4'üncüsü oldu Annesinin hastalığı, çok genç yaşlarda zeytinyağının iyileştirici gücüyle tanışmasına sebep oldu. Hayat onu farklı noktalara sürüklese de 20 yıllık kurumsal hayatta çalıştıktan sonra sırrına hayran olduğu zeytin ağacıyla yolları kesişti. Ayvalık'ta bir zeytin bahçesi satın alarak işe başlayan Bahar Alan, "Dışarıdan geldi, işi bilmiyor" diyenlere inat zeytinyağı dünya kalite sıralamasında ilk 100 üretici arasına girdi, hatta 2 yıl üst üste dünya 4'üncüsü oldu.
15.04.2024 Yaşam
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Oyun alanında gerginlik Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Dokunulmazlık oyunu dişe diş geçti. İkinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
15.04.2024 Cadde
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı
THY'den iptal edilen uçuşlarla ilgili ücretsiz rezervasyon değişikliği kararı THY, İran ile İsrail arasında yaşanan gerginlik nedeniyle iptal edilen Irak, Ürdün ve Lübnan seferleriyle ilgili yaptığı açıklama ile yolcuların ücretsiz rezervasyon değişikliği yapabileceğini açıkladı.
14.04.2024 Gündem
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler oldu? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detayları...
14.04.2024 Haberler
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı
İran - İsrail geriliminde dün ABD'de neler yaşandı? Son dakika gelişmesini CNN TÜRK'te açıkladı İran, İsrail'e onlarca intihar dronu ve füze fırlattı. Dünyanın şoke olduğu gelişme anbean takip edildi. CNN TÜRK Washington temsilcisi Paksoy dün gecenin arka planını aktardı. İşte detaylar...
14.04.2024 Dünya
14 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları
14 Nisan 2024 Pazar burç yorumu - Günlük burç yorumları Özellikle yükselen burcunuzu okumalısınız ! 14 Nisan 2024 Pazar burç yorumu
13.04.2024 Astroloji
Sami Uğurlu isyan etti: Bir takım 15, 16 kere yere yatmaz
Sami Uğurlu isyan etti: Bir takım 15, 16 kere yere yatmaz Süper Lig'de Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 yendi. Karşılaşma sonrası iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Kasımpaşa
Misilleme her an gelebilir!
Misilleme her an gelebilir! Ortadoğu, İran’ın İsrail’e yönelik misillemesini bekliyor. Yetkililer, büyük bir saldırının kaçınılmaz olduğunu düşünürken, havayolu firmaları da bölgeye yapacakları uçuşları iptal ediyor.
12.04.2024 Dünya
Hamaney: Toprağımıza saldırdılar
Hamaney: Toprağımıza saldırdılar Ortadoğu’da iki önemli güç İsrail ve İran arasındaki güç mücadelesi ve gerginlik devam ederken, İran’ın Suriye’nin başkenti Şam’da konsolosluk binasına yönelik saldırıya nasıl bir yanıt vereceği hala bekleniyor.
11.04.2024 Dünya
Fransa'da hastane randevusuna mazeretsiz gitmeyene 5 Euro ceza
Fransa'da hastane randevusuna mazeretsiz gitmeyene 5 Euro ceza Fransa’da yılda ortalama 27 milyon kişi devlet hastanelerinden aldığı randevuya gitmiyor. Fransız hükümeti, randevuya mazeretsiz gitmeyene 5 Euro (175 TL) ceza vermeye hazırlanıyor.
10.04.2024 Dünya
Myanmar'da cunta, kimlik dahi vermediği Müslümanları zorla orduya alıp savaştırıyor
Myanmar'da cunta, kimlik dahi vermediği Müslümanları zorla orduya alıp savaştırıyor Uzmanlar, Myanmar Ordusu'nun Arakan eyaletinde 'Arakan Ordusu' adlı etnik silahlı isyancı grubuna karşı büyük toprak kayıpları yaşadıktan sonra Rohingyaları zorla askere almasını, ordunun içinde bulunduğu çaresizliğin bir göstergesi olarak yorumluyor.
8.04.2024 Dünya
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
7.04.2024 Galatasaray
Berke Özer: Emeklerin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz!
Berke Özer: Emeklerin karşılığını aldığımız için çok mutluyuz! Eyüpsporlu futbolcu Berke Özer, Süper Lig'e yükselmelerinin ardından konuştu.
7.04.2024 1.Lig
Arda Turan: Enteresan duygular içerisindeyim!
Arda Turan: Enteresan duygular içerisindeyim! Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, Süper Lig'e yükselmelerini garantilemeleri sonrası açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 1.Lig
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa!
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Kılıçdaroğlu seçimi değerlendirdi, 'İmamoğlu beni aramadı
Kılıçdaroğlu seçimi değerlendirdi, 'İmamoğlu beni aramadı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk seçim değerlendirmesini yaptı. Bir televizyon kanalına konuşan Kılıçdaroğlu, Partide yakın zamanda bir Kurultay olmayacağını düşündüğünü söyledi. Siyaseti bırakmayacağının sinyalini veren Kılıçdaroğlu, CHP'nin başarısını 3 nedene bağladı.
6.04.2024 Haberler
Kılıçdaroğlu seçimi değerlendirdi: İmamoğlu beni aramadı
Kılıçdaroğlu seçimi değerlendirdi: İmamoğlu beni aramadı CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ilk seçim değerlendirmesini yaptı. Bir televizyon kanalına konuşan Kılıçdaroğlu, Partide yakın zamanda bir Kurultay olmayacağını düşündüğünü söyledi. Siyaseti bırakmayacağının sinyalini veren Kılıçdaroğlu, CHP'nin başarısını 3 nedene bağladı.
6.04.2024 Gündem
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar'
Galatasaray'da üst düzey motivasyon! 'Her şeyin farkındalar' Özellikle son dönemde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yaşanan söz düellosu sarı-kırmızılı futbolcuların motivasyonunu adeta ikiye katladı. Oyuncular Florya’da büyük bir kenetlenme yaşarken hem yönetimin hem de teknik heyetin bu durumdan çok memnun olduğu öğrenildi.
6.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Gerginlik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.