Gigi Hadid Kimdir

Gigi Hadid Kimdir

Jelena Noura "Gigi" Hadid (23 Nisan 1995, Los Angeles), Filistin asıllı Amerikalı model ve oyuncu. Hadid, 23 Nisan 1995 yılında Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. Filistinli Mohamed Hadid ve Hollanda asıllı Amerikalı eski model Yolanda Hadid'in kızıdır. Gigi'nin iki küçük kardeşi var: kız kardeşi Bella ve erkek kardeşi Anwar. Gigi'nin baba tarafından 2 üvey ablası (Marielle ve Alana) vardır. Kardeşi Bella da kendisi gibi mankenlik yapmaktadır. Annesi ve babası 2000 yılında ayrıldılar ve annesi 2011 yılında Kanadalı müzisyen, 14 Grammy ödüllü David Foster'la evlendi. Gigi 2013 yılında 18 yaşında Malibu High School'dan mezun oldu ve aynı zamanda üniversitede voleybol takımının kaptanı ve rekabetçi bir at binicisi olmuştur. Liseden mezun olduktan sonra New York'a taşındı, çalışmalarına ve modellik kariyerine odaklandı. 2013'te The New School'da okudu.

Gigi Hadid Kimdir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 867 gigi hadid kimdir haberi bulunmuştur.
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı?
Kafa karıştıran yüzük! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti nişanlandı mı? Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile öğle yemeği yerken görüntülendi. Yemek sırasında genç modelin parmağında görülen yüzük, kafaları karıştırdı.
28.03.2024 Cadde
Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid'den Umre pozları
Bella ve Gigi Hadid'in kardeşi Anwar Hadid'den Umre pozları Model Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Anwar Hadid son pozlarıyla gündemde. Bir dönem Dua Lipa ile aşk yaşayan Anwar Hadid, sosyal medya hesabından Umre pozlarını paylaştı.
18.03.2024 Cadde
Genç modelden Leonardo DiCaprio hakkında olay açıklamalar: Çok tuhaf ve çok yaşlı!
Genç modelden Leonardo DiCaprio hakkında olay açıklamalar: Çok tuhaf ve çok yaşlı! Playboy modeli Hieke Konings, son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Dolunay Katilleri' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio ile bir gece kulübünde tanıştıklarını ve birlikte vakit geçirdikten sonra öpüştüklerini iddia etti. Genç model, ünlü isim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
2.03.2024 Cadde
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu
Çocuklarını istismar eden YouTuber'a 60 yıla kadar hapis cezası! Mahkemede gözyaşlarına boğuldu Ebeveynlik tavsiyeleri üzerine popüler bir YouTube kanalını yöneten fenomen Ruby Franke'nin, geçtiğimiz sene iş arkadaşı Jodi Hildebrandt ile birlikte öz çocuklarını istismar ettiği ortaya çıkmıştı. Çoculara uyguladığı işkencenin ardından tutuklanan ikilinin davası, dün sonuçlandı. 60 yıla kadar hapis cezası alan Franke ile Hildebrandt, mahkemede gözyaşları içinde açıklama yaptı.
21.02.2024 Cadde
Değişimiyle gündem olan 'Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin'in yeni mesleği!
Değişimiyle gündem olan 'Adını Feriha Koydum’un Cansu’su Sedef Şahin'in yeni mesleği! Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy'un başrollerini paylaştığı 'Adını Feriha Koydum' dizisinde 'Cansu' karakterine hayat veren Sedef Şahin değişimiyle dikkat çekiyor. Yıllar içinde bambaşka birine dönüşen oyuncu, şimdi de yeni mesleğiyle gündem oldu.
13.02.2024 Cadde
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri
Kedi İsimleri 2024: En Güzel, Değişik, Popüler, Komik, İngilizce, Yaratıcı Dişi ve Erkek Yavru Kedi İsimleri Kediler sevimli ve sevecen halleri kendisine hayran bırakır. İnsanlarla dost olan kedilerin kendilerine has özellikleri vardır. Dünyada en çok sahiplenen evcil hayvandır ve bu sayı her geçen gün artmaktadır. Yeni kedi sahiplenen pek çok kişi kedisine isim vermek ister. Erkek ve dişi kediler için birbirinden ayrı yabancı, Türkçe, mitolojik ve yaratıcı kedi isimleri bulunur. Ancak her geçen gün yeni kedi isimleri popüler olmaktadır. En güzel erkek ve dişi kedi isimleri için Kedi İsimleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Evcil Hayvan
Başrol oyuncusu Filistin'e destek verdiği için kovulmuştu! 'Çığlık 7'nin yönetmeni projeden çekildi
Başrol oyuncusu Filistin'e destek verdiği için kovulmuştu! 'Çığlık 7'nin yönetmeni projeden çekildi İsrail'in Filistin'e karşı saldırılarına tepki gösteren Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, 'antisemitist' (Yahudi düşmanı) olarak değerlendirilerek 'Çığlık 7' filminin kadrosundan çıkarılmıştı. Barrera'nın kovulmasının ardından, Jenna Ortega da yapımdan ayrılmıştı. 'Çığlık 7' filmine tepkiler sürerken, yönetmen Christopher Landon, yapımdan ayrıldığını açıkladı.
26.12.2023 Cadde
Çapkın oyuncu genç modelle yakınlaştı! 30 yıl önce ablasıyla aşk yaşamıştı
Çapkın oyuncu genç modelle yakınlaştı! 30 yıl önce ablasıyla aşk yaşamıştı Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio'nun, katıldığı bir partide genç model Lottie Moss ile yakınlaştığı iddia edildi. DiCaprio, 1993 yılında Lottie'nin ablası Kate Moss ile aşk yaşamıştı.
14.12.2023 Cadde
İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid özür diledi: Ben de insanım ve hatalar yapıyorum!
İsrail paylaşımıyla tepki çeken Gigi Hadid özür diledi: Ben de insanım ve hatalar yapıyorum! Filistin asıllı ünlü süper model Gigi Hadid, geçtiğimiz günlerde İsrail'in Hamas'ın yönettiği Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarıyla ilgili paylaştığı yanlış bir haber nedeniyle tepki çekmişti. Tepkilerin ardından söz konusu paylaşımını silen Hadid'den, konuyla ilgili açıklama geldi.
30.11.2023 Cadde
Süper model Gigi Hadid'in Filistin mesajına meslektaşı Bar Refaeli'den cevap!
Süper model Gigi Hadid'in Filistin mesajına meslektaşı Bar Refaeli'den cevap! Filistin asıllı ünlü süper model Gigi Hadid, İsrail'in Hamas'ın yönettiği Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarıyla ilgili paylaşımlarına devam ediyor. Filistin'e desteğini gösteren Hadid, Instagram sayfasında 'yalan haber' paylaştığı gerekçesiyle meslektaşı Bar Refaeli ve iş insanı Scooter Braun'un tepkisiyle karşılaştı.
27.11.2023 Cadde
Filistin'e destek verin ünlü oyuncu 'Çığlık 7' kadrosundan çıkarıldı!
Filistin'e destek verin ünlü oyuncu 'Çığlık 7' kadrosundan çıkarıldı! İsrail'in Filistin'e karşı saldırılarına tepki gösteren Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, 'antisemitist' (Yahudi düşmanı) olarak değerlendirilerek 'Çığlık 7' filminin kadrosundan çıkarıldı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü isim, "Sessizlik benim için bir seçenek değil" diyerk insan haklarını savunmaya devam edeceğini belirtti. Barrera'nın kovulmasının ardından, Jenna Ortega da yapımdan ayrıldı.
23.11.2023 Cadde
Çapkın oyuncu 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı!
Çapkın oyuncu 23 yaş küçük aşkıyla kameralara yakalandı! Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile katıldıkları bir Cadılar Bayramı partisinde samimi anlar yaşarken kameralara yakalandı.
31.10.2023 Cadde
Bella Hadid sessizliğini bozdu: Her gün ölüm tehditleri alıyorum!
Bella Hadid sessizliğini bozdu: Her gün ölüm tehditleri alıyorum! Dünyaca ünlü süper model Bella Hadid, İsrail ile Hamas arasında yaşanan savaş hakkında ilk kez konuştu. Uzun süredir sessiz kaldığı için özür dileyen Hadid, her gün ölüm tehditleri aldığını söyleyerek; bölgede yaşananlarla ilgili duygularını dile getirdi.
28.10.2023 Cadde
Sessiz kalmadılar
Sessiz kalmadılar İnsanlık dışı manzaralarla karşılaştığımız bu dönemde öyle şeyler görüp duyuyoruz ki vicdanımız suskun kalamıyor. Olası tüm linç girişimlerine rağmen dünyaca ünlü isimler insan canının kutsallığına vurgu yapmaya devam ediyorlar.
21.10.2023 Pazar
Gazze'deki saldırıya sessiz kaldığı için tepki çekmişti! İsrail asıllı Linet'ten açıklama
Gazze'deki saldırıya sessiz kaldığı için tepki çekmişti! İsrail asıllı Linet'ten açıklama İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından sanat dünyasından yapılan saldırya tepki yağmıştı. İsrail asıllı Türk şarkıcı Linet'in ise bu saldırıya sessiz kalması tepki çekmişti. Ünlü isim, sosyal medyadan gelen mesajların ardından Instagram sayfasından açıklama yaptı.
20.10.2023 Cadde
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki!
Ünlü isimlerden İsrail'in Gazze’deki hastane saldırısına tepki! İsrail'in abluka altındaki Gazze'de el-Ehli Baptist Hastanesi'ni bombalamasının ardından magazin dünyasından da tepkiler yükseliyor. En az 500 kişinin hayatını kaybettiğinin bildirildiği saldırıyı kınayanlar arasında Pınar Deniz, Hadise, Oğuzhan Uğur, İlker Kaleli, Alişan gibi isimler yer aldı.
19.10.2023 Cadde
Filistin asıllı Gigi’ye tehdit
Filistin asıllı Gigi’ye tehdit ABD’li model Gigi Hadid (28) İsrail ile yaşanan çatışmada babasının vatanı Filistin’i mesajlarıyla destekliyor. Bu yüzden Gigi’nin, manken kardeşi Bella’nın ve ebeveynlerinin ölüm tehditleri aldığı belirtildi.
18.10.2023 Dünya
Ünlü isimlerden savaşa tepki! 'Yüreğimiz acıyor'
Ünlü isimlerden savaşa tepki! 'Yüreğimiz acıyor' İsrail ve Hamas arasında patlak veren savaşta 11. güne girildi. İsrail’in Gazze saldırıları sonrası sivil ölümler gittikçe artıyor. Sanat dünyasının ünlü isimleri de bu zulme karşı sessiz kalamadı, sosyal medya hesaplarından tepkilerini gösterdi.
17.10.2023 Cadde
Gigi Hadid'den Filistin mesajı: Sözlerimin asla yeterli olmayacağını biliyorum
Gigi Hadid'den Filistin mesajı: Sözlerimin asla yeterli olmayacağını biliyorum Filistin asıllı ünlü süper model Gigi Hadid, İsrail'in Hamas'ın yönettiği Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarıyla ilgili sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından uzun bir mesaj yayınlayan Hadid, yaşananlarla ilgili düşüncelerini paylaştı.
12.10.2023 Cadde
Ünlü oyuncu ile genç modelin aşkı ciddileşiyor! 'Geçici bir kaçamaktan çok daha fazlası'
Ünlü oyuncu ile genç modelin aşkı ciddileşiyor! 'Geçici bir kaçamaktan çok daha fazlası' Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio'nun, İtalyan model Vittoria Ceretti'ye gönlünü kaptırdığı ortaya çıkmıştı. İkiliye yakın bir kaynak, ünlü çiftin ilişkisinin geçici bir kaçamak olmadığının altını çizdi.
23.09.2023 Cadde
Gigi Hadid'den kızı Khai'ye İyi ki doğdun en yakın arkadaşım
Gigi Hadid'den kızı Khai'ye İyi ki doğdun en yakın arkadaşım Gigi Hadid'in eski sevgilisi Zayn Malik'le birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Khai 3 yaşına bastı. Kızının yüzünü göstermeme geleneğini sürdüren ünlü model, kızının doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.
22.09.2023 Cadde
23 yaş fark! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti aşk mı yaşıyor?
23 yaş fark! Leonardo DiCaprio ile Vittoria Ceretti aşk mı yaşıyor? Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, özel hayatıtla sık sık magazin gündemine geliyor. Oscar ödüllü Hollywood yıldızının (48), kendisinden 23 yaş küçük İtalyan model Vittoria Ceretti'ye gönlünü kaptırdığı konuşuluyor.
9.09.2023 Cadde
Görkemli açılış
Görkemli açılış New York Moda Haftası, ünlü markaların görkemli açılış partileriyle başladı.
9.09.2023 Cadde
Avrupa moda devlerine Amerikalı rakip geldi
Avrupa moda devlerine Amerikalı rakip geldi Coach ve Kate Spade gibi lüks moda markalarını bünyesinde barındıran Amerikan şirketi Tapestry, Michael Kors, Versace ve Jimmy Choo gibi ünlü markaların sahibi Capri şirketini 8.5 milyar dolara satın alarak Avrupa moda devlerine kafa tutmaya hazırlanıyor.
14.08.2023 Ekonomi
Tedavi sürecini paylaşan Bella Hadid'den 'uyuşturucu' açıklaması
Tedavi sürecini paylaşan Bella Hadid'den 'uyuşturucu' açıklaması 15 yıldır Lyme hastalığıyla mücadele eden ve tedavi süreci devam eden dünyaca ünlü model Bella Hadid, madde bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyon merkezinde kaldığına dair çıkan söylentilere cevap verdi.
10.08.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gigi Hadid Kimdir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.