Hector Bellerin'in sosyal medya isyanı
Hector Bellerin'in sosyal medya isyanı İngiliz ekibi Arsenal'de forma giyen sol bek Hector Bellerin, giyim tarzı nedeniyle maruz kaldığı hakaretlerin tahammül sınırlarını aştığını söyledi.
Demet Akalın 10 yıllık elbisesiyle sahneye çıktı
Demet Akalın 10 yıllık elbisesiyle sahneye çıktı Bodrum’da sevenleri ile buluşan ünlü sanatçı Demet Akalın, giyim tarzını eleştirenlere cevap vererek“Eskiden bana laf eden ablaların hepsi pahalı pahalı giymeye başladı” dedi. Akalın’ın, 10 yıllık eski bir elbise tercih ederek sahne alması ise şaşırttı. Gümbet Barlar Sokağı’nda bulunan Pasha Club’ta konser veren Demet Akalın, izdihama neden oldu. Biletlerin tamamen tükendiği gece kulübünde adım atacak yer kalmadı. Eski ve yeni şarkılarını seslendiren Demet Akalın, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şarkı aralarında espri yaparak sevenlerine takılan Akalın’ın oldukça keyifli olması dikkatlerden kaçmadı. Konser öncesi basın mensuplarına konuşan Demet Akalın, “Haftanın 3-4 günü Bodrum’da sahne alıyorum. Dolu da geçiyor maşallah. Bugün Pasha da tüm yerlerimiz öğleden bitmiş. Sağ olsunlar sevenimiz çok.” dedi. Geçen hafta giydiği çizmeleri çok konuşulan Demet Akalın, muhabirlerin sorduğu, “bu hafta da takılar mı çok konuşulacak?” sorusuna “Takılara çok para verdim. Sevmediğiniz marka. Yüzüklerim çizmelerini giydiğim markadan. Bileklik de doğum günümde kocamın hediyesiydi.” diye konuştu. Bana laf edenlerin hepsi mayo giymeye başladı “Elbiselerine yaptığınız harcamaların haber olmasından rahatsız oluyor musunuz?” sorusuna ise Demet Akalın, “Beni çok rahatsız etmiyor. Çünkü ben kazandığımı yine kendime yatırıyorum. Dinleyicime saygım var. Şimdi herkes pahalı giyiniyor. Bana laf edenlerin hepsi mayo giymeye başladı, eskiden çok laf eden ablalar. Hepsi pahalı pahalı giyiniyor. Bence güzel de oluyor. Dün bir köşe yazarı bir moda yazısı yazmış, ‘Siz ne kadar kıyafetlerini beğenmeseniz de Demet Akalın tarzı var’ diye. Ben yıllardır aynı markayı giyiyordum. Ben de dünya starlarının giydiği şeyleri giymeye dikkat ediyorum. Benim için sıkıntı yok, istediğiniz kadar haber yapabilirsiniz. Elbisem zaten eski bir elbise. Baksana ütüledim, mis. En az 10 senelik. Adamlar öyle bir yapıyor ki, 10 sene sonra bile modası geçmiyor
11.09.2019 Magazin
Erkeklerin kadınlarda en sevdiği kıyafetler
Erkeklerin kadınlarda en sevdiği kıyafetler Araştırmalara göre bir insanla ilk tanışmamızda onları görünüş, ses ve konuşmalarına göre değerlendiriyoruz. Tabii ki bunlardan en önemlisi karşıdaki insanın görünüşü ve kılık kıyafeti. İlk izlenimde erkekleri etkilemeniz için erkeklerin kadınlarda en sevdiği kıyafetleri bir araya getirdik.
8.06.2018 Stil
Türk kadını kıyafet seçimini hangi kriterlere göre yapıyor
Türk kadını kıyafet seçimini hangi kriterlere göre yapıyor Kasha Kreatif Direktörü ve Kurucu Ortağı Serpil Özerden, Türk kadının nasıl bir giyim tercihinde bulunduğunu yorumladı. Türk kadınını şehirli ve Anadolulu olmak üzere iki kategoride ele alan Tasarım Uzmanı Özerden, bu iki konseptte ürünler hazırladıklarını belirtti. Tasarımlarının daha çok şehirli kadına hitap ettiğini söyleyen Özerden, şehirli kadınlar için modern çizgilerde tasarımlar yaptıklarını Anadolulu kadınlar için daha mütevazi, sade ve klasik çizgilerde ürünler ürettiklerini ifade etti. Şehirli kadınların statüleri gereği güzel giyen, fark edilen olmak için modern giysileri tercih ettiğini söyleyen Özerten, Türk kadınlarının modayı yakından takip ettiklerini belirtti. Anadolu kadınına yönelik ürün tasarımında eksikleri olduğunu söyleyen Tasarım Uzmanı Serpil Özerden, Anadolu kadınının da daha modern daha renkli, fark edilir giyinebilmesi için onlara özgü kıyafetler tasarlayacaklarını belirtti. Türk kadının modern giyindiğini ve modayı yakından takip ettiğini ifade eden Özerden, eskiye göre giyim şekillerinin daha rahatlaştığını, zıtlıkların uyumu adı altında bir trendin olduğunu ve yeni neslin modayı ve trendleri yakından takip ettiğini belirtti.
11.09.2019 Haberler
Meireles: "Kız gibi oynamaktansa..."
Meireles: "Kız gibi oynamaktansa..." Fenerbahçe'de farklı saç modeli, renkli dövmeleri ve sıra dışı giyim tarzıyla dikkat çeken Raul Meireles, sahadaki agresifliğini, gördüğü kırmızı kartları eleştirenlere cevap verdi.
30.06.2020 Fenerbahçe