Moda
Sağlık
Foto Galeri
Yazarlar

Gizem Hatipoğlu doğum yaptı

'Survivor 2018' yarışmasına katılan Hakan Hatipoğlu ve eşi Gizem Hatipoğlu, ilk bebeklerini kucaklarına aldı.

|

Gizem Hatipoğlu, dün gece yarısı doğum yaptı. İlk çocuklarını kucaklarına alan çift, bebeklerine 'Lila' adını verdi. Çiftin bebekleri, geçtiğimiz gün yapılan bir ankette daha doğmadan en çok merak edilen bebek seçilmişti.

Teve2'de yayınlanan '2.sayfa' programına telefonla bağlanan Hakan Hatipoğlu, doğumla ilgili şu açıklamada bulundu:

"Çok mutluyum. Hayatımda yaşayabileceğim en büyük duyguyu yaşadım. Doğuma da girdim. O heyecanı Gizem ile birlikte yaşamak istedim. Allah nasip etti. Gerçekten çok mutluyum. Normal doğum oldu. Gizem ne kadar kuvvetli olduğunu gösterdi. Diyecek bir şey de bulamıyorum. Hem ailemize, hem ülkemize layık olabilecek bir çocuk yetiştirmek için yola çıktık. Bunun nasıl bir duygu olduğunu size anlatamam. Lila'yı gördüğümüzde ağladık. Biz ismini de koymamıştık. Doktor 'Hakan kordonu kes' dedi. Gizem'e bakıp 'adı ne olsun dedim', 'Lila' olsun dedi. Yüzüne bakıp karar vermek istedik. Biz hastaneye bir gece önceden geldik. Gizem'in tansiyonu yükselmişti. Doğumun başladığını görünce gerekli hazırlıklar yapıldı. Çok güzel ve yorucu olmayan bir süreç yaşadık"

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.