Gizem Şahinler

Gizem Şahinler

Son dakika Gizem Şahinler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gizem Şahinler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gizem Şahinler haber sayfamızda...

Gizem Şahinler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28 gizem şahinler haberi bulunmuştur.
Yıldıray Şahinler: İşimizi yapıyoruz
Yıldıray Şahinler: İşimizi yapıyoruz 'Kuruluş Osman' dizisinde rol olan Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler ile Etiler'de çiçek alırken objektiflere yansıdı.
14.02.2022 Cadde
Yıldıray Şahinler dinleniyor
Yıldıray Şahinler dinleniyor Son olarak 'Ufak Tefek Cinayetler' isimli dizi ile ekranda olan başarılı oyuncu Yıldıray Şahinler, eşi Gizem Şahinler ile Akmerkez’de görüldü.
5.02.2019 Cadde
Yıldıray-Gizem Şahinler çiftinin alışveriş keyfi
Yıldıray-Gizem Şahinler çiftinin alışveriş keyfi ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinde oyunculuğu ile dikkati çeken Yıldıray-Gizem Şahinler çifti, Akmerkez'de kameralara yansıdı.
20.11.2018 Cadde
Yıldıray Şahinler: Her şey yolunda
Yıldıray Şahinler: Her şey yolunda Yıldıray-Gizem Şahinler çifti, önceki gün Akmerkez'de bir mekanda yemek yedi.
23.10.2018 Cadde
Yıldıray-Gizem Şahinler çifti yürüyüşte
Yıldıray-Gizem Şahinler çifti yürüyüşte 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinin başarılı oyuncusu Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler ile Bebek’te görüntülendi.
4.10.2018 Cadde
'Seyirci arkamızda durdu'
'Seyirci arkamızda durdu' 'İçerde' dizisindeki ‘Alyanak’ karakteriyle dikkatleri üzerine çeken ve şimdi 'Ufuk Tefek Cinayetler' dizinde ‘Mehmet’ karakterine hayat veren Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem  Şahinler'le birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
22.03.2018 Cadde
Yıldıray Şahinler'den 'Çukur’ övgüsü
Yıldıray Şahinler'den 'Çukur’ övgüsü 'İçerde' dizisindeki ‘Alyanak’ karakteriyle zirve yapan ve şimdi 'Ufuk Tefek Cinayetler'de ‘Mehmet’ karakterine hayat veren Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler ile birlikte Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı.
6.03.2018 Cadde
'Reytinglerimiz çok iyi'
'Reytinglerimiz çok iyi' 'İçerde' dizisinde hayat verdiği 'Alyanak' karakteriyle şöhret basamaklarını tırmanan Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler'le Bebek'te görüntülendi.
15.12.2017 Cadde
Ekrana geri dönüyor
Ekrana geri dönüyor ‘İçerde’ dizisinde canlandırdığı Alyanak karakteriyle beğeni toplayan Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler’le Akmerkez’de görüntülendi.
12.09.2017 Cadde
'Alyanak'tan 'İçerde' açıklaması
'Alyanak'tan 'İçerde' açıklaması Sevilen dizi 'İçerde'nin 'Alyanak'ı Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler'le beraber Etiler’deydi.
13.05.2017 Cadde
İzin gününde ailece alışveriş turu
İzin gününde ailece alışveriş turu 'İçerde' dizisinin başarılı oyuncusu Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Şahinler ve bebekleri Sabahattin Ali ile birlikte İstinyePark Alışveriş Merkezi'nde objektiflere yansıdı.
2.02.2017 Cadde
Yerle gök arasında bır yerde
Yerle gök arasında bır yerde İspanyol fotoğrafçı Isabel Muñoz’un Göbeklitepe ve çevresinde çektiği karelerden oluşan sergisi “Yeni Bir Hikâye”, Göbeklitepe’nin bir yerleşim alanından daha fazlası, yaşamın ta kendisi olduğunu hatırlatıyor.
23.08.2023 Arkeoloji
İstanbullu James Joyce
İstanbullu James Joyce James Joyce’un kült romanı “Ulysses”in 18 bölümünden esinle başlayan şehir yolculuklarının yeni durağı İstanbul. Bugün başlayan “İstanbul’un Ulysses’i”nde gerçekleşecek edebiyat buluşmaları, sergi ve performanslar, Joyce’un izlerini takip edecek.
5.06.2023 Kültür Sanat
Kendi kaderiyle ‘meşgul’ bir şehir
Kendi kaderiyle ‘meşgul’ bir şehir İstanbul’un işgal yıllarındaki günlük hayatına odaklanan “Meşgul Şehir” sergisi, Cumhuriyet’e giden yolun hangi aşamalardan geçtiğini, emeği, mücadeleyi, çok sesliliği, unutulmuş bireyleri, olayları bir kez daha hatırlatıyor.
22.01.2023 Kültür Sanat
‘Hayat sesinizi duyuyor’
‘Hayat sesinizi duyuyor’ Gülseren Budaycıoğlu yeni romanı “Kırmızı Pelerin”de Ali ve Ayşa’nın sarsıcı öyküsünü anlatıyor. Romanı taciz mağduru kadınlara armağan eden yazar, “Hayat sizin sesinizi duyuyor” diyor.
27.11.2022 Kültür Sanat
Milliyet Sanat 50 yaşında
Milliyet Sanat 50 yaşında Milliyet Sanat, Abdi İpekçi’nin öncülüğünde başlayan ve birbirinden değerli isimlerin katkılarıyla zenginleşen 50 yıllık yolculuğunu, raflarda ve dijital uygulamalarda yerini alan Ekim 2022 sayısıyla kutluyor.
4.10.2022 Kültür Sanat
Milliyet Sanat gelecekten sesleniyor
Milliyet Sanat gelecekten sesleniyor Milliyet Sanat, temmuz sayısında sinemanın yeni başrolü yapay zekâyı mercek altına aldı. Tiyatro, edebiyat, müzik ve plastik sanatlarda ise özel söyleşiler öne çıkıyor.
4.07.2022 Kültür Sanat
Tarihin katmanlarında gizemli bir keşif
Tarihin katmanlarında gizemli bir keşif Bihter Sabanoğlu, ilk romanı “Şüpheli Şeylerin Keşfi”nde İstanbul’un Bizans kalıntıları arasında, 28 günlük bir döngüde kentin tarihini kişisel belleğiyle örten Ayla’nın hikâyesini anlatıyor.
27.02.2022 Kültür Sanat
Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor, yeni sezon oyuncuları kim? Kuruluş Osman dizi konusu nedir, hangi gün?
Kuruluş Osman dizisi nerede çekiliyor, yeni sezon oyuncuları kim? Kuruluş Osman dizi konusu nedir, hangi gün? Burak Özçivit'in Osman karakterine hayat verdiği dizi Kuruluş Osman, 65. yeni bölümü ile yeni sezona başlıyor. Dizide birbirinden yeni isimler yer alırken, Osman Bey'i ve beraberindekileri yeni sezonda çarpıcı gelişmeler bekliyor. Peki, Kuruluş Osman yeni bölüm hangi gün?
13.10.2021 Cadde
'Kuruluş Osman'ın üçüncü sezonu başlıyor
'Kuruluş Osman'ın üçüncü sezonu başlıyor Başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği, atv’nin sevilen dizisi ‘Kuruluş Osman’ın üçüncü sezon yayın tarihi belli oldu.
29.09.2021 Cadde
Köklerim müziğimi besliyor
Köklerim müziğimi besliyor Meksika ve Lübnan asıllı Fransız piyanist Simon Ghraichy, 49. İstanbul Müzik Festivali kapsamında İstanbul’a geliyor. Ghraichy, “Ailem ve içinde büyüdüğüm kültür müziğimi de etkiliyor. Kendim olmaya devam ediyorum” diyor
15.08.2021 Kültür Sanat
Elektra evinden sesleniyor
Elektra evinden sesleniyor Tarihteki ilk Sanatçılar Birliği’nin kurulduğu Teos Antik Kenti’nde binlerce yıl sonra yeniden Sophokles’in “Elektra”sı yankılandı
1.08.2021 Kültür Sanat
Akıncı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Akıncı filmi kadrosunda hangi isimler yer alıyor?
Akıncı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Akıncı filmi kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Akıncı dizisi 1 Ocak Cuma akşamı ilk bölüm ile ekrana geldi. Yeni yılın ilk dizisi olan Akıncı dizisinde Fatih yakışıklı ve dürüst olan idealist bir Tarih öğretmenidir. Üniversite'den mezun olduğu gün babasının görev arkadaşı olduğunu söyleyen Orhan çıkmış ve Fatih'e hiç bilmediği gerçekleri açıklamıştır. Orhan'ın açıklamalarının ardından Fatih'in hayatı tamamen değişecektir. Gündüzleri Tarih öğretmenliği yapan Fatih akşamları ise Akıncı görevini üstlenmektedir. İşte Akıncı dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
2.01.2021 Cadde
50 yaş bakımı
50 yaş bakımı Geçtiğimiz hafta 50’nci yaş gününü kutlayan Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Hanım'la Akmerkez’de görüntülendi.
14.02.2019 Cadde
50 yaş bakımı
50 yaş bakımı Geçtiğimiz hafta 50’nci yaş gününü kutlayan Yıldıray Şahinler, önceki gün eşi Gizem Hanım'la Akmerkez’de görüntülendi.
14.02.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Şahinler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.