'Londra hayalet bir kasaba gibi'
'Londra hayalet bir kasaba gibi' Gökçe Kılınçer, “Penceremin önünden, farklı rotaları olan, 2 katlı kırmızı otobüslerin boşluğunu, arada sırada yoldan geçen araç ve bisikletlileri izliyorum. Londra, toplu taşıma araçlarının neredeyse tamamen terk edilmesiyle hayalet bir kasaba gibi görünüyor gözüme” diyor.
20.03.2021 Cumartesi
Gökçe Kılınçer 'Sev Derim' ve 'Neyleyim' şarkılarıyla, 'şimdi'nin 'geçmiş'inde
Gökçe Kılınçer 'Sev Derim' ve 'Neyleyim' şarkılarıyla, 'şimdi'nin 'geçmiş'inde Gökçe Kılınçer, müzik yolculuğuna 'Sev Derim' ve 'Neyleyim' adlı iki şarkıyla devam ediyor. Bu iki şarkıyı yeni albümünün habercisi olarak yayınlayan Kılınçer, hayranlarına bir sürpriz de yaptı. Ve bu iki şarkıyı plak formatıyla da dinleyicileriyle buluşturdu. Peki 'Sev Derim' ve 'Neyleyim'le nasıl bir yol izliyor?
21.09.2021 Müzik
Gökçe Kılınçer geçmişe götürdü
Gökçe Kılınçer geçmişe götürdü Londra'da müzik çalışmalarını sürdüren vokalist, besteci ve söz yazarı Gökçe Kılınçer, iki yıldır çalışmalarını sürdürdüğü yeni albümünden iki şarkıyı dinleyicilerin beğenisine sundu.
19.09.2018 Cadde
Gökçe Kılınçer - Kalbimde İzi Var
Gökçe Kılınçer - Kalbimde İzi Var Londra'da sürdürdüğü müzik çalışmalarını ‘Aşk Beni Bulunca (2014)’, ‘O Beni Bilmez (2015)’ ve ‘Güneşin Kız kardeşi (2015)’ teklileri ile müzikseverlerle buluşturan Gökçe Kılınçer, ilk albümü ‘Kalbimde İzi Var’ ın hazırlıklarını tamamladı.
4.03.2016 Kültür Sanat