Kültür Sanat Gökçe Kılınçer - Kalbimde İzi Var

Gökçe Kılınçer - Kalbimde İzi Var

04.03.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

Londra'da sürdürdüğü müzik çalışmalarını ‘Aşk Beni Bulunca (2014)’, ‘O Beni Bilmez (2015)’ ve ‘Güneşin Kız kardeşi (2015)’ teklileri ile müzikseverlerle buluşturan Gökçe Kılınçer, ilk albümü ‘Kalbimde İzi Var’ ın hazırlıklarını tamamladı.

Gökçe Kılınçer - Kalbimde İzi Var

11 Mart‘ta DokuzSekiz Müzik yapımcılığında yayınlanacak olan albümünün kayıtlarını Londra’da Bobina ile birlikte kurduğu Hicaz isimli stüdyosunda gerçekleştirdi.

10 şarkının yer aldığı albümde kendi bestelerinin yanı sıra klasikleşmiş beş cover şarkıyı yorumlayan Gökçe Kılınçer, kendine özgü vokal tekniği ve etkileyici yorumu ile dikkat çekmekte.

Retro-Pop akımının Türkiye’deki öncülerinden olan Gökçe Kılınçer, daha önce Yeliz’den dinlediğimiz, sözleri Oktay Yurdatapan, müziği Cepero Garcia Francisco Lopez'e ait olan ‘Yalan’ şarkısına Doruk Çetin yönetmenliğinde bir de klip çekti.

Albümünün ilk konseri ile 15 Mart’da Babylon Bomonti sahnesinde sevenleriyle buluşacak olan Gökçe Kılınçer, 16 Mart Ankara IF Performance Hall, 23 Mart Bursa Hayal Kahvesi, 25 Mart İzmir Bios Bar’da sahnede olacak!