İzmir Gökhan Demirağ'a Temad Onursal Üyelik Beratı

Gökhan Demirağ'a Temad Onursal Üyelik Beratı

19.03.2019 - 15:48 | Son Güncellenme:

Gökhan Demirağ'a TEMAD onursal üyelik beratı

Gökhan Demirağa Temad Onursal Üyelik Beratı

İZMİR'in Foça ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği'nin (TEMAD) onursal üyesi oldu. Demirağ'a onursal üyelik beratı makamında verildi.

Ankara'da bulunan TEMAD Genel Merkezi'nde yönetim kurulunun oybirliği ile aldığı karar sonrası hazırlanan berat TEMAD Foça Şube Başkanı Ramazan Harmandar tarafından Gökhan Demirağ'a Foça Belediyesi binasında gerçekleştirilen ziyaretle verildi. Ziyarete TEMAD Foça Şubesi'nin bazı yönetim kurulu üyeleri ve ve kadın kolları üyeleri de katıldı.

Demirağ'ın geçen yıl vefat eden babası emekli jandarma astsubayı Erineri Demirağ'ın da derneklerinin üyesi olduğunu belirten Ramazan Harmandar, 15 yıllık başkanlık döneminde üye sorunlarının çözümüne yönelik desteklerini unutmayacaklarını söyledi. Harmandar, "Genel Merkez yönetimimizin önerimizle aldığı onursal üyelik kararını büyük memnuniyetle kendisine takdim ediyorum. Bundan sonraki yaşamında sağlık ve başarılar temenni ediyorum" dedi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'da bu meslekten bir babanın evladı olmaktan ve onursal üyeliğe layık görülmekten gurur duyduğunu vurgulayarak, "TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen ve yönetim kuruluna, Foça Şube Başkanı, yönetim ve kadın kolları üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI