Gündem Gökhan Gencebay kimdir, kaç yaşında? Gökhan Gencebay'ın son durumu nasıl?

Gökhan Gencebay kimdir, kaç yaşında? Gökhan Gencebay'ın son durumu nasıl?

25.04.2019 - 23:46 | Son Güncellenme:

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay saldırıya uğradı ve günün hakkında en çok arama yapılan isimlerinden biri oldu. Peki Gökhan Gencebay'ın son durumu nasıl?

Gökhan Gencebay kimdir, kaç yaşında Gökhan Gencebayın son durumu nasıl

Geçtiğimiz günlerde anjiyo yapılarak sıkıntılı günler geçiren Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay, bir taksici tarafından bıçaklandı. İşte Gökhan Gencebay ile ilgili merak edilenler...

GÖKHAN GENCEBAY'IN SON DURUMU NASIL?

Yıldız Posta Caddesinde kız arkadaşının kullandığı araç ile seyir halinde olan Gencebay, taksi şoförünün 'Arabanı düzgün kullan, o...pu' sözleri karşısında şok oldu. Defalarca hakarete sessiz kalamayan Gökhan Gencebay, arabasından inerek taksicinin yanına doğru ilerledi.

Haberin Devamı

Taksi şoförü cebinden çıkardığı bıçağı bir anda Gencebay'a sallayarak göğüsünden yaraladı. Olay sonrası hemen oradan kaçmaya çalışan zanlı, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun, kalbinin 3 parmak altından aldığı bıçak darbesine 3 dikiş atıldı. Hayati tehlikesi olmayan ve geceyi hastanede geçirecek olan Gökhan Gencebay'ın avukatı Ayşe Üstünel Dağdelen, "Taksi şoförü trafikte önce korna, sonra ağır sözlü taciz ediyor. Zanlı yakalandı, yarın adliye ye sevk edicek. Gökhan beyin sağlık durumu gayet iyi" dedi.

GÖKHAN GENCEBAY KİMDİR?

14 Ağustos 1981 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Gökhan Gencebay, Londra'da Harrow School'da İngilizce eğitimi aldıktan sonra Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarı bölümüne girdi ve ardından işletme üzerine yüksek lisans yaptı. Ünlü tiyatro sanatçısı, sinema oyuncusu ve şarkıcı Ayla Algan'dan bir süre oyunculuk eğitimi alan Gencebay, 2019 yılında oyunculuk kariyerine adım attı...

Haberin Devamı