Beşiktaş Gökhan Töre'ye açık kapı

Gökhan Töre'ye açık kapı

15.01.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre’nin şu an için gündemlerinde olmadığını dile getirdi, “Ancak futbol ortamında her gelişme yaşanabilir. Bir düşüncemiz olursa bunu gerçekleştiririz” dedi.

Gökhan Töreye açık kapı

Süper Lig’de zirve mücadelesi veren Kasımpaşa’nın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta kadro dışı bırakılan milli oyuncu Gökhan Töre’ye açık kapı bırakan deneyimli hoca, “Şu anda transfer planlarımızda Gökhan Töre yok ancak futbol ortamı öyle bir ortam ki her an her gelişme yaşanabilir. Hiçbir zaman ‘olmaz’ dememek gerekiyor. Kanat rotasyonunda büyük bir sıkıntımız vardı. Allah’tan çok kart ya da sakatlık durumuna düşmedik. Transferde şartlar ne getirir, bilemeyiz. Bir gün bir düşüncemiz olursa bunu gerçekleştiririz. Yabancı sayımız dolmuş durumda. Kadromuza bir oyuncu katacak olursak, yerli olur” diye konuştu.

Kaleci takviyesi konusunda Volkan Babacan ve Onur Kıvrak’ın gündemlerine gelmediğini bildiren Mustafa Denizli, “Kaleci transferi yapmayı düşünüyoruz ancak Türkiye’den hiçbir kaleci ile görüşmedik, görüşmüyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Kasımpaşa’nın teknik patronu, yurt dışından ciddi transfer teklifleri alan Diagne ve Trezeguet’yi kadrolarında tutacaklarını da belirterek, “Diagne ve Trezeguet’i bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Kulübümüz adına değerlendirmeler yapmak zorundayız. Gelen teklifler yeterli görülmediği için gönderme kararı almadık” ifadelerini kullandı.