Gökyüzünün Yeni Döngüsünü Nasıl Karşılayacağız ve Neler Olacak?

Haberin Devamı

EVRENİN YENİ BİR HİKAYE YAZMASINA İZİN VERİN !!!

YENİ AY VE KISMİ GÜNEŞ TUTULMASI
(15 ŞUBAT 2018 SAAT: 23:50)

İlk olarak Türkiye’de gözlenemeyecek olması iyi haber.

En fazla İkizler, Kova ve Terazi burçlarını etkileyecek.

74-94-98 doğumlu Boğa, Başak, Oğlak olanlar eş, dost, akraba ilişkilerinize dikkat. Fazla yoğunlaşmayın.

KOÇ, ASLAN, YAY ; Evli veya birlikteliğiniz varsa biraz araya nefes alma ve kendi hayatınıza odaklanmak için esneklik verin.

YENGEÇ, BALIK, AKREP ; En yoğun odaklanma problemi yaşayacak olan burçlar. Bol egzersiz ve yürüyüş yapabilirsiniz. Ayak, bacak sağlığına dikkat…

Yeniay ve Dolunay duygusal alanda ya yapılanmayı ya da yıkılmayı gerçekleştirirler. Eğer duygularımıza kulak vermeyi değil, sağır olmayı seçersek tutulmalar gelir kırılması gereken yerden kırar, yıkar ve gider.

Bu sefer Güneş tutulması eşliğinde Yeniay yani Ay ve Güneş iç içe oldukça güçlü etkileşim halinde. Kimliği oluşturan Güneş, duyguları yöneten Ay sabit bir burçta kendimizle olacak olan sınava güçlü bir şekilde hazırlanıyor. Etkisi 1 hafta önce başlayıp, önümüzdeki altı aylık sürece yansıyacak.

Zihin denilen hapishane, başına her ne gelirse gelsin alanından hiç çıkmak istemez. Oraya takılır ve yönetimini gerçekleştirir. Kendini esir etmesi yetmiyormuş gibi durmadan ürettiği düşüncelerle, fikirlerle bizi sarıp sarmalar.

ESARET ZİHİNDE BAŞLAR VE ZAMANLA EN GÜVENLİ ALANIMIZ OLUR. Hepimizin korktuğu aslında budur alışılan her ne olursa olsun onu bırakmak veya değiştirmek .

Stockholm sendromunu hepimiz biliriz. 6 gün boyunca tutsak olan rehinelerin, rehin alan soygunculara zamanla bağlanıp, onlara hizmet etmesi tarihe geçmiştir. Tıpkı zihnin kontrolü ele alıp bizi etkisiz hale getirip kendisine köle yaptığı gibi .

Evren gökyüzünde en sert dilini kullanmaya hazırlanıyor. Çevirisini yapabildiğim kadarıyla

“Doğru bildiklerinize tutunmaktan vazgeçin. Asla büyük konuşmayın ve çıkarın at gözlüklerinizi kendinizi aşın“ diyor.

Evren hem doğayı hem de bizi güncelliyor.

Ani gelişen her şeyin aslında daha önceden sınavları olduğunu unutmayalım…

Bu final öncesi…