Göl

Göl

Son dakika göl haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göl gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göl haber sayfamızda...

Göl

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 127.096 göl haberi bulunmuştur.
Borussia Dortmund, Paris Saint Germain'i tek golle yıktı!
Borussia Dortmund, Paris Saint Germain'i tek golle yıktı! UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Borussia Dortmund, Paris Saint Germain'i 1-0 mağlup etti.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Trendyol 1. Lig'e yükselen takımlar belli olmak üzere!
Trendyol 1. Lig'e yükselen takımlar belli olmak üzere! TFF 2. Lig'de son hafta maçları cumartesi günü oynanacak. Gelecek sezon Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek 2 takım belli olacak.
1.05.2024 2.Lig
Chelsea'den Jordan Pickford'a transfer kancası!
Chelsea'den Jordan Pickford'a transfer kancası! Chelsea'nin Everton forması giyen tecrübeli kaleci Jordan Pickford ile ilgilendiği öğrenildi.
Benfica'nın yıldızı Rafa Silva'ya Bundesliga kancası!
Benfica'nın yıldızı Rafa Silva'ya Bundesliga kancası! Galatasaray ve Beşiktaş'la anılan Rafa Silva'ya Stuttgart'ın talip olduğu öğrenildi.
1.05.2024 Almanya Bundesliga
Barcelona'dan Ronald Araujo ile 'devam' kararı!
Barcelona'dan Ronald Araujo ile 'devam' kararı! Barcelona'nın genç savunmacı Ronald Araujo ile yeni sözleşme imzalamak istediği öğrenildi.
1.05.2024 İspanya La Liga
Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı! Galatasaray'ın istediği çılgın bonservis belli oldu
Barış Alper Yılmaz için transfer yarışı! Galatasaray'ın istediği çılgın bonservis belli oldu Galatasaray'da bu sezon gösterdiği performansla parmak ısırtan Barış Alper Yılmaz için Premier Lig devlerinin transfer yarışına girdiği öğrenildi. Genç oyuncu için sarı-kırmızılıların bonservis talebi dudak uçuklattı.
1.05.2024 Galatasaray
Angel Di Maria, Benfica'dan haber bekliyor!
Angel Di Maria, Benfica'dan haber bekliyor! Benfica ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Angel Di Maria'nın kulübünden haber beklediği öğrenildi.
1.05.2024 Dünyadan Futbol
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım!
İlayda Civelek: Türk insanındaki o aidiyet hissine gerçekten çok hayranım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın tecrübeli isimlerinden İlayda Civelek, TamSaha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
1.05.2024 Futbol
Derya Arhan: Bu karardan dolayı pişmanım!
Derya Arhan: Bu karardan dolayı pişmanım! A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 25 yaşındaki yıldızı Derya Arhan, TamSaha Dergisi'ne konuştu.
1.05.2024 Futbol
Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Transfer formülü ortaya çıktı
Beşiktaş'tan milli yıldıza kanca! Transfer formülü ortaya çıktı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların milli yıldızı gündemine aldığı öne sürüldü. Siyah-beyazlıların, tecrübeli futbolcu için düşündüğü transfer formülü netlik kazandı.
1.05.2024 Beşiktaş
Real Madrid'da Andriy Lunin'le sözleşme yenileme kararı!
Real Madrid'da Andriy Lunin'le sözleşme yenileme kararı! Real Madrid'in Andriy Lunin ile yeni sözleşme imzalama kararı aldığı öğrenildi.
1.05.2024 İspanya La Liga
Arsenal'da Gabriel Jesus için radikal transfer kararı!
Arsenal'da Gabriel Jesus için radikal transfer kararı! Arsenal'ın Gabriel Jesus için gelecek transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldığı öğrenildi.
Beşiktaş yeni yıldız adayını Almanya'da buldu! Transfer görüşmeleri başladı
Beşiktaş yeni yıldız adayını Almanya'da buldu! Transfer görüşmeleri başladı Beşiktaş'ta gelecek sezon adına transfer çalışmalarına hız veren kurmayların Almanya'da forma giyen genç oyuncuyla ilgilendiği öne sürüldü.
1.05.2024 Beşiktaş
Arne Slot'tan Quinten Timber'a transfer kancası!
Arne Slot'tan Quinten Timber'a transfer kancası! Liverpool'da teknik direktörlük görevine başlamak için geri sayıma geçen Arne Slot'un ilk hedefinin Quinten Timber olduğu öğrenildi.
Thomas Tuchel şaşırttı! Leroy Sane'yi eleştirdi, gündem oldu
Thomas Tuchel şaşırttı! Leroy Sane'yi eleştirdi, gündem oldu UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka sonrası Thomas Tuchel'in eleştirisi Almanya'da gündem oldu.
1.05.2024 Almanya Bundesliga
Trabzonspor'dan Nicolas Pepe'ye yaptırım kararı
Trabzonspor'dan Nicolas Pepe'ye yaptırım kararı Trabzonspor, yıldız oyuncusu Nicolas Pepe'ye halı sahaya gittiği için yaptırım uygulayacak.
1.05.2024 Trabzonspor
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi
Leicester City, Yunus Akgün için kararını verdi Sezon başında Galatasaray'dan, İngiltere Championship ekibi Leicester City'e şartlı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralanan Yunus Akgün'ün durumu belli oldu.
Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı!
Mustafa Kaplan, İrfan Can Kahveci'nin yeni adresini açıkladı! Fenerbahçe'deki performansı sonrası takımdaki geleceği merak edilen İrfan Can Kahveci için eski teknik direktöründen sürpriz bir açıklama geldi. İşte detaylar...
1.05.2024 Fenerbahçe
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.
1.05.2024 Diğer
Pepe halı sahada görüntülendi
Pepe halı sahada görüntülendi Bordo-mavili takımın dünyaca ünlü yıldızı halı sahada maç yaparken görüntülendi.
1.05.2024 Futbol
Pepe halı sahada görüntülendi
Pepe halı sahada görüntülendi Bordo-mavili takımın dünyaca ünlü yıldızı halı sahada maç yaparken görüntülendi.
1.05.2024 Trabzonspor
Onuachu transferinde ters köşe! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor
Onuachu transferinde ters köşe! Trabzonspor derken Süper Lig ekibi kapıyor Trabzonspor formasıyla Trendyol Süper Lig'de 12 gol, 4 asistle 16 gole katkı sunan Nijeryalı golcüyü transfer etmek için Süper Lig ekibi devreye girdi.
1.05.2024 Süper Lig
Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Thomas Tuchel'den Leroy Sane'ye olay eleştiri
Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Thomas Tuchel'den Leroy Sane'ye olay eleştiri Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya gelirken Leroy Sane, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ancak Thomas Tuchel, yıldız futbolcuya dikkat çeken bir eleştiride bulundu.
1.05.2024 Şampiyonlar Ligi
Okan Buruk'tan Zaha'ya: Ben asla isme forma vermem!
Okan Buruk'tan Zaha'ya: Ben asla isme forma vermem! Zaha’nın A. Demirspor maçından önce Okan Buruk’la görüştüğü ve 11’de oynamak istediğini söylediği öğrenildi. Buruk’un ise Zaha’ya, “Ben asla isme formam vermem. Formayı hak eden giyer” dediği ifade edildi.
1.05.2024 Galatasaray
Taro Emir Tekin: Kız tavlamak için piyano çaldım!
Taro Emir Tekin: Kız tavlamak için piyano çaldım! Kanal D ekranlarına 2020-2022 yıllarında damga vuran 'Sadakatsiz' dizisinde 'Selçuk' karakteriyle hafızalara kazınan Tarık Emir Tekin, oyunculuğun dışında müzikle ilgilendiğini açıkladı.
1.05.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Göl ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.