Siyaset Gönül Sofrası iftarı

Gönül Sofrası iftarı

19.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, önceki gün Fatih Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen AK Parti Fatih İlçe Teşkilatı sahur programında partililerle bir araya geldi.

Gönül Sofrası iftarı

Yıldırım, “23 Haziran’da inşallah, sizlerin de desteği ve gayretiyle bu işi hallediyoruz değil mi? Her şey daha güzel olacak mı? Daha güzel olacak. Hak yerini bulacak” ifadelerini kullandı. Yıldırım “İstanbul’a yapacak çok işimiz var. Bunu yapmak için ufak bir pürüzümüz, eksik işimiz var onu halledeceğiz. 24 Haziran’dan itibaren ‘durmak yok yola devam’ diyeceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Yıldırım, dün Beşiktaş Çarşısı’nda vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ziyareti de yapan Yıldırım, balıkçılarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Yıldırım, daha sonra AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği “Gönül Sofrası” iftarları kapsamında, Avcılar Deniz Köşkler Mahallesi’nde ikamet eden Kurtuluş ve Nafiye Çakır çiftinin evine misafir oldu. Çakır ailesiyle iftar yapan Yıldırım, 92 yaşındaki babaanne Rahmiş Çakır ve diğer aile üyeleriyle sohbet etti. Aile üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektiren Yıldırım, daha sonra evden ayrıldı.