Göz Altı Morlukları

Göz Altı Morlukları

Son dakika göz altı morlukları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan göz altı morlukları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan göz altı morlukları haber sayfamızda...

Göz Altı Morlukları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78 göz altı morlukları haberi bulunmuştur.
Çocuğunuzun göz altlarında koyu halkalar mı var? Mantıklı bir açıklaması olabilir
Çocuğunuzun göz altlarında koyu halkalar mı var? Mantıklı bir açıklaması olabilir Göz altında oluşan koyu halkalar veya morluklar genellikle uykusuzluktan dolayı ortaya çıkabilir. Ancak koyu halkalar her zaman kalitesiz bir uykunun işareti olmayabilir. Çocuklarda gelişen göz altı şişmesi, morlukları ve koyu halkaların farklı sebepleri olabilir. İşte detaylar.
4.04.2024 Çocuk Sağlığı
Kapatıcıları çöpe attırdı, aydınlık göz altının sırrı! Uygulandığı an morluğu 2 ton açıyor
Kapatıcıları çöpe attırdı, aydınlık göz altının sırrı! Uygulandığı an morluğu 2 ton açıyor En sık karşılaşılan cilt sorunlarının başında gelen gözaltı morluklarının pek çok sebebi bulunuyor. Genetik faktörlerden kaynaklı göz altı morluklarına kendi başınıza müdahale edemeseniz de beslenme, stres, uykusuzluk gibi faktörlerden kaynaklı sorunlara çözüm üretmek mümkün. İşte daha canlı göz altları için evinizde yapabilecekleriniz...
21.08.2023 Cilt Bakımı
Fit olmak isterken bu hatayı yapmayın! Saçları döküyor, bağışıklığı düşürüyor
Fit olmak isterken bu hatayı yapmayın! Saçları döküyor, bağışıklığı düşürüyor Fit bir görüntüye sahip olmak isteyen birçok kişi soluğu internette alıyor. Ancak internette diyet programlarına ilişkin birçok sağlıksız diyet listesi yer alıyor. Yanlış diyet uygulamaları sonrasında yaşanacak sağlık problemlerinin çözümünün sancılı olduğunu hatırlatan uzmanlar, profesyonel destek almadan diyet yapmanın vücuda olan zararlarına dikkat çekiyor.
27.07.2023 Genel Sağlık
Mucizevi etki
Mucizevi etki Hindistan cevizinin içeriğinde bulunan yağlardan soğuk sıkım olarak elde edilen yağ, tedavi edici özelliğiyle saça ve cilde fayda sağlıyor...
7.09.2022 Güzellik
Mor halkalar kader değil
Mor halkalar kader değil Pandemi ile giderek yaygınlaşan evden çalışma modeli, bilgisayar karşısında geçirilen süre ve stres seviyesindeki artışa bağlı olarak göz altı morlukları şikayetlerini artırdı.
8.06.2022 Vitrin
Göz altındaki morluklar kader değil! Tembel damarları çalıştırarak tedavi ediyor
Göz altındaki morluklar kader değil! Tembel damarları çalıştırarak tedavi ediyor Genetik faktörlerin yanı sıra yaş alma, aşırı stres, sağlıksız beslenme ve uykusuzluğa bağlı oluşan göz altı morluklarıyla ilgili şikayetler pandemiyle birlikte daha da arttı. "Göz altı morlukları yalnızca bir cilt problemi olarak değerlendirilmemeli" diyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal tedavi yöntemini de anlattı.
20.05.2022 Güzellik
Kar maskesinden gelen güzellik! Hem canlandırıyor hem de temizliyor
Kar maskesinden gelen güzellik! Hem canlandırıyor hem de temizliyor Birçok şehir mart ayını kar yağışıyla geçiriyor. Her yeri bembeyaz bir gelinlik gibi süsleyen kar, sadece şehirleri değil kadınları da güzelleştiriyor. Adeta bir güzellik iksiri olan karla yapılan masaj kan dolaşımını hızlandırıp cildi canlandırırken, kar maskesi ise cildi temizliyor.
19.03.2022 Cilt Bakımı
Horlama, öğrenme güçlüklerine neden olabilir
Horlama, öğrenme güçlüklerine neden olabilir Çocuğunuz gün içerisinde yorgun ve uykulu mu? Okulda konsantre olmakta sorun yaşıyor mu? Geceleri yatağını ıslatıyor mu? Bu sorulara cevabınız ‘evet’ ise şikayetlerin temelinde geniz eti ve bademcikler olabilir. Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Salim Yüce, horlamaya ve ağzı açık uyumaya sebep olan hastalıklar ve etkileri konusunda bilgi verdi.
14.12.2021 Çocuk Sağlığı
Bebeklerde Ve Çocuklarda Göz Altı Morlukları Neden Olur, Nasıl Geçer?
Bebeklerde Ve Çocuklarda Göz Altı Morlukları Neden Olur, Nasıl Geçer? Gözlerde yaşanan bazı sağlık problemi vardır. Özellikle göz altlarında görülen morluklar insanların oldukça canını sıkabiliyor. Bu durum bebeklerde ve çocuklarda da görülebiliyor. Birçok kişi bu morlukların nedenini araştırıyor. Bebeklerde ve çocuklarda göz altı morlukları neden olur, nasıl geçer? İşte, merak edilen tüm detaylar.
17.09.2021 Sağlık
Yüz yogası için 3 adım
Yüz yogası için 3 adım Yüz yogası, evde yapabileceğimiz en verimli aktivitelerden biri. Yüzünüzün daha aydınlık ve dinç görünmesi için haftada birkaç gün en fazla 30 dakika ayırmaya ne dersiniz?
15.05.2021 Cumartesi
Göz Altı Morlukları İçin Evde Neler Yapılabilir? En Etkili Bitkisel Yöntemler...
Göz Altı Morlukları İçin Evde Neler Yapılabilir? En Etkili Bitkisel Yöntemler... Göz altı morlukları; herkesin başına gelebilen durumların arasında yer almaktadır. Göz altı morluklarının pek çok nedenden ötürü ortaya çıkmaktadır. Bununla beraber göz altı morluklarından rahatsız olan kişiler bitkisel yöntemlere başvurmaktadırlar. Peki göz altı morlukları için evde neler yapılabilir? En etkili bitkisel yöntemler nelerdir? İşte ayrıntılar.
20.03.2021 Sağlık
Göz Altı Morlukları Neden Olur? Göz Altı Morluklarına Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Evde Bitkisel Çözümler...
Göz Altı Morlukları Neden Olur? Göz Altı Morluklarına Ne İyi Gelir, Nasıl Geçer? Evde Bitkisel Çözümler... Göz altı morlukları şeklinde isimlendirilen ve alt göz kapaklarının alt kısmında koyu halkalar olarak beliren bu durum; her iki cinsiyette de oldukça yaygın bir şekilde görülür. Çoğu zaman göz altı torbalarının eşlik etmiş olduğu göz altı morlukları, bireyin olduğundan daha yaşlı görünmesine yol açar. Peki göz altı morluklarına ne iyi gelir? Göz altı morlukları neden olur, nasıl geçer? Göz altı morluklarına evde bitkisel çözümler nasıl yapılır? İşte, tüm detaylar...
13.03.2021 Sağlık
Göz altındaki koyu renk halkalar ve torbalardan kurtulmanın 8 yolu
Göz altındaki koyu renk halkalar ve torbalardan kurtulmanın 8 yolu Koyu renk halkalar ve göz altı torbaları, ne kadar uyuduğunuza bakmaksızın sizi yorgun gösterir. Göz altı bölgesindeki bu sinir bozucu sorunlara alerjiler, güneşe maruz kalma, yaşlanma, kronik yorgunluk ve daha fazlası neden olabilir. Peki bu koyu renk halkalar ve torbalardan kurtulmanın evde nasıl kurtulacağınızı biliyor musunuz? Merak etmeyin, biz sizin için bütün yöntemleri sıraladık! - PEMBENAR ÖZEL
4.03.2021 Cilt Bakımı
Göz Altı Nasıl Yazılır? Tdk'ya Göre Gözaltı Kelimesinin Doğru Yazılışı Nedir?
Göz Altı Nasıl Yazılır? Tdk'ya Göre Gözaltı Kelimesinin Doğru Yazılışı Nedir? Göz altı kelimesi iki farklı anlamda kullanılır. İlk anlamı polis ve askerlerin şüpheli şahısları belli bir süreliğine gözetim altında tutmasıdır. Görme organı olan göz ile yanakların arasındaki kısım için de bu kelime kullanılır. TDK'ya göre göz altı nasıl yazılır ve cümle içinde nasıl kullanılır? Sizin için örneklerle ayrıntılı olarak derledik.
25.01.2021 Eğitim
Göz Altı Morluğuna Ne Gelir, Morluklar Nasıl Geçer? Evde Bitkisel Çözümler...
Göz Altı Morluğuna Ne Gelir, Morluklar Nasıl Geçer? Evde Bitkisel Çözümler... Gözaltı morlukları görsel anlamda pek çok kişiyi rahatsız eder. Gözaltındaki morluklar nasıl geçer, göz altı morluklarına ne iyi gelir, evde bitkisel çözümler nelerdir? Gözaltı morluklarının nedenleri ve çözüm yöntemlerine dair detayları derledik.
22.01.2021 Sağlık
Göz altı morluklarını ortadan kaldıran 4 etkili çözüm
Göz altı morluklarını ortadan kaldıran 4 etkili çözüm Göz altı morlukları aslında çoğu kişiden görülen cilt pigmentasyon sorunudur. Bu morluklar kişiye olduğundan daha yaşlı, yorgun ve halsiz gösterir. Birçok kişi bu durumdan rahatsız olup çeşitli kürler veya makyaj ile kurtulmaya çalıştığını söyler fakat yapılan bu kürler geçici olarak morluğu azaltsa da tam anlamıyla ortadan kaldırmaz. Peki, göz altı morluklarını etkili şekilde ortadan kaldırmanın bir yolu var mı? Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Hakan Yüzer bakın neler söyledi
8.01.2021 Cilt Bakımı
Göz altı torbalarının asıl nedeni düzensiz uyku mu?
Göz altı torbalarının asıl nedeni düzensiz uyku mu? Kadınların kabusu olan göz altı torbaları, çeşitli nedenlere bağlı olarak ortaya çıkar. Özellikle ilerleyen yaş ile göz altında belirli oranda ortaya çıkan göz altı torbaları, göz çevresinde istenmeyen görüntülerin de meydana gelmesine neden olmaktadır. Göz Hastalıklarım Uzmanı Op. Dr. Hakan Yüzer konu ile ilgili bilgiler verdi.
1.01.2021 Genel Sağlık
Bebeklerde Göz Altı Morluğu Sebebi Nedir? Morluklar Ne Zaman Geçmeye Başlar?
Bebeklerde Göz Altı Morluğu Sebebi Nedir? Morluklar Ne Zaman Geçmeye Başlar? Bebeklerde ve çocuklarda pek çok çeşitli hastalıklar gözükebilir. Bunlardan birisi de göz altı morluklarıdır. Bebeklerde çok sık gözükmese de göz altı morlukları oluşumunda ebeveynler oldukça telaşlanmaktadır. Peki, bebeklerde göz altı morluğu sebebi nedir? Morluklar ne zaman geçmeye başlar? Sizlere bebeklerde görülebilen göz altı morlukları hakkında merak edilenleri derledik.
24.12.2020 Ebeveyn
Bakışlarınızı bu yöntemle daha çekici hale getirmek mümkün
Bakışlarınızı bu yöntemle daha çekici hale getirmek mümkün Göz hastalıkları uzmanı Op. Dr. Şeyda Atabay çekici göz ve bakışlar yaratacak teknikler hakkında bilgiler verdi.
19.06.2020 Estetik
Göz altı morluğunu geçiren yöntem: Her gün yapın!
Göz altı morluğunu geçiren yöntem: Her gün yapın! Birçok kişini şikayet ettiği konulardan biri de göz altı morlukları. Alt göz kapaklarının altında koyu halkalar şeklinde ortaya çıkan morlukları geçirmek için ne yapılması gerekir? Göz altı morlukları neden olur? Göz altı morluklarına ne iyi gelir? Göz altı morlukları tedavisi nasıl yapılır? Göz altı morluğuna yol açan sebepleri sıralayan Doç.Dr. Filiz Topaloğlu Demir bakın neler söyledi, hangi tavsiyelerde bulundu
12.06.2020 Genel Sağlık
Göz altı rengi neden değişir?
Göz altı rengi neden değişir? Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay, göz altı renk problemine dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Göz altı rengi neden değişir, Göz altları neden önemli sorularının cevaplarını açıkladı.
22.05.2019 Cilt Bakımı
Güzellikte yeni trend: Yüze bütünsel dokunuş
Güzellikte yeni trend: Yüze bütünsel dokunuş Teoxane Academy’nin Polonya’da gerçekleştirdiği ve yaklaşık 150 Avrupalı doktorun katıldığı Expert Day’de Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrah Doç. Dr. İsmail Küçüker de yer aldı.
14.03.2019 Estetik
Welcos’ta ihtiyaca göre 3 farklı BB krem
Welcos’ta ihtiyaca göre 3 farklı BB krem Kore’nin ünlü cilt bakım markalarından Welcos, hafifliği ve yaz mevsimine uygun BB kremleriyle sizi yaza hazırlayacak. Welcos sadece Watsons mağazalarında ve Watsons.com.tr’de!
Patatesin faydalarını görmezden gelmeyin
Patatesin faydalarını görmezden gelmeyin Patates, yumru denilen otsu bir bitkidir. Bolca B ve C vitamini bulunduran patates hemen hemen bütün yemeklerinizin gözdesi olduğu gibi birçok hastalığa da iyi gelmektedir. Pişirme ve tüketme kolaylığı ile bilinen patates pek çok şeye iyi geliyor.
Göz altı morluğu oluşumunun nedenleri
Göz altı morluğu oluşumunun nedenleri Göz altı morlukları iş hayatına sahip olanlardan öğrencilere, yaşlılardan gençlere neredeyse herkesin muzdarip olduğu sorunlardan biridir. Özellikle yorgunluk ve uykusuzluk gibi nedenlere bağlı olarak oluşan bu morlukları gidermenin yolları ise mevcuttur.
19.02.2018 Cilt Bakımı

Benzer Haber Etiketleri

Göz Altı Morlukları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.